Inscrie firma »
 

Prezentare C*************

Cine suntem noi?
Central Travel este o firma cu capital privat integral romanesc, in domeniul turismului, membra IATA si ANAT, avand ca principal subdomeniu de activitate turismul de afaceri.
Reusim sa ne pozitionam printe primele agentii din Bucuresti, datorita politicii de marketing orientate catre client, legaturilor de afaceri cu cei mai cunoscuti furnizori de servicii, profesionalismului si entuziasmului unei echipe tinere care va sta in permanenta la dispozitie.
Acreditata IATA, agentia Central Travel este printre putinele agentii autorizate Dertour ,(Meier`s Weltreisen, ADAC, Club Med). Din anul 2004, Central Travel s-a specializat in organizarea evenimentelor 'business travel' (meetings, incentives, conferences, exhibitions), fiind printre putinele firme de turism care dispune de know how si logistica necesara pentru aigurarea in totalitate a unui eveniment de aceasta anvergura.

Un alt subdomeniu al agentiei Central Travel este turismul individual sau de grup ,completat si de programe tip charter cu plecare din Romania sau din Germania.Targetul agentiei noastre este de a promova turismul de calitate care se adreseaza direct necesitatilor si exigentelor clientilor nostrii prin servicii la standarde ridicate , realizabile datorita partenerilor nostrii.

Stam la dispozitia clientilor cu o gama variata de produse turistice si cataloage: ,Dertour, Mayers,ADAC, Club Med structurate pe: Vacante de vara, Vacante de iarna, Munte, litoral, Sport&Fitness, Formula 1, Disneyland, America Latina, Caraibe, Asia, Africa, America&Canada, Croaziere, City&Events, Vacante exotice etc.
PREZENTARE C*************
MEMBRU
GRATUIT
C*************
1 371 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Agentii de turism

ULTIMELE PRODUSE ALE CENTRAL TRAVEL

Oferta firmei CENTRAL TRAVEL nu contine nici un produs sau serviciu
CENTRAL TRAVEL ESTE INSCRISA IN