Inscrie firma »
 

Prezentare Micca rom

Firma noastra, un joint-venture romano-canadian creat in primavara anului 1997 de doi investitori romani in asociere cu MICCA Paint Inc. - CANADA, al cincilea producator nord-american de vopsele, fabrica in Iasi vopsele in dispersie apoasa, la cele mai inalte standarde mondiale in domeniu. Acestea pot fi utilizate atat in interior (emulsii stiren-acrilice) cat si in exterior (emulsii acrilice), prezinta cinci grade de luciu diferentiate (mat, satinat, perlat, semi-lucios si lucios) si pot fi colorate in peste 3.500 nuante codificate unitar pe piata canadiana, in patru grade de intensitate a culorii, pastel, mediu, intens si accent. Vopsele se remarca printr-un grad inalt de finete a texturii, o suprafata mare de acoperire (6-8 m2/litru, la doua straturi, pe suprafete in prealabil amorsate), pot fi aplicate cu succes pe o mare varietate de suporturi (gleturi, tencuieli, caramida, tigla, azbociment, lemn, metal grunduit, s.a.), au o stabilitate remarcabila a culorii (minim 5 ani pentru cele de interior, respectiv 20 ani la cele de exterior), contin agenti antimicrobieni si antifungici, precum si agenti de permeabilitate la umiditate.
Colorarea vopselelor in functie de nuanta solicitata de client se face in citeva minute, in fata acestuia, cu ajutorul unei instalatii speciale, care realizeaza ulterior si omonegizarea perfecta a colorantului in recipientul respectiv. Sistemul asigura reproductibilitatea nuantelor practic la infinit.
Din primavara anului 2006, compania a pus la dispozitia clientilor sistemul de analiza computerizata a culorii \"Color Match Rite\" care determina cu maxima porecizie orice nuanta, stabilind totodata reteta de colorare corespunzatoare in functie de o multitudine de variabile, precum si un program de decoratiuni virtuale Produsele companiei au agrementare la nivel republican emisa de Comisia de Agrement Tehnic in Constructii din MLPLT.
Vopselele sunt ambalate in cutii de un galon, cinci galoane, sau sfert de galon (respectiv 3.78 l, 18.9 l, 0,946 l), cu instructiuni de utilizare clare si concise.
Cu speranta ca sistemul nostru de fabricare a vopselelor colorate v-a trezit interes, va prezentam o lista cuprinzand cateva din lucrarile realizate cu aceste vopsele:

- Universitatea Al. I. Cuza Iasi, corpurile D si H, int.-ext.
- Inspectoratul scolar Iasi , int.-ext.
- Hotel CROWN PLAZA Bucuresti, sector administrativ, int.
- Aedificia Carpati S.A. Bucuresti, pavilion administrativ, int.
- D.G.F.P.C.F.S. Vaslui, int.
- BANCPOST Vaslui, int.-ext.
- Hotel METRO Vaslui, int.-ext.
- Casino SELECT Iasi , int.-ext.
- I.A.M.C. Vaslui, ext.
- BANCPOST Constanta, int.
- BANCA AGRICOLA Constanta, int.
- Retea magazine SUNTEL, toata tara , int.
- Spitalul FUNDENI Bucuresti, int.-ext.
- CEC Constanta , ext.
- AMBASADA SUA Chisinau, ext.
- PROBERCO S.A. Baia-Mare , ext.
- Iulius Mall Iasi , int.
- World Trade Center Iasi , int.
- Aeroportul International Iasi, int s.a.
- Pagini Aurii Bucuresti, ext
- Danone Romania Bucuresti, int.-ext.
- Blocuri ANL - Iasi, Pascani, Craiova, int.-ext.
- Iulius Mall Timisoara, int.
PREZENTARE Micca rom
LIGHT
MEMBER
Micca rom
2 920 accesari
Persoana de contact: Ovidiu Padure
Adresa postala: Bd. Poitiers nr 10
Localitate: Iasi, Iasi
Telefon: click aici 0751984836
Fax: 0232227054
Website:

Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Altele

ULTIMELE PRODUSE ALE MICCA ROM

Oferta firmei Micca rom nu contine nici un produs sau serviciu