Inscrie firma »
 

Prezentare SC WISE COMP SRL

Firma noastra a fost infiintata in 2004, avand ca principal obiect de activitate comertul cu acoperitori de pardoseala calzi si industriali.

Din luna martie a acestui an firma noastra si-a diversificat oferta pornind o retea de distributie in exclusivitate pentru Romania a produselor firmei americane Kwik Kerb. Masinile de fabricat borduri continue reprezinta un pas inainte in piata constructiilor din Romania. Noi am optat in ideea de a fii cei mai buni pe piata prin a colabora cu cei mai buni din lume in domeniu.

Experienta Kwik Kwerb, deschiderea la nou care ne caracterizeaza, necesitatea de a utiliza tehnologie cat mai moderna care sa ne reduca costurile afacerii, de a ne face competitivi in fata concurentei din ce in ce mai asidue recomanda Kwik Kerb.

Ganditi-va cat de mult poate schimba Kwik Kerb starea de fapt a lucrurilor: momentam se produc borduri in Romania pe bucati ( turnate sau presate), cat din cota de profit o reprezinta transportul materialelor pana la hala de productie, produsul in sine, apoi cu cat se ridica pretul produsului adaugand iar transportul pana la beneficiar, cu costurile de punere in opera si finisaj.

Kwik Kerb inlatura mare parte din costuri (suportate de beneficiar sau de producator). Utilizand Kwik Kerb pe langa faptul ca beneficiati de o masina uimitoatre, beneficiati de asemenea de experienta in Marketing-ul si Management-ul afacerii privind atragerea de clienti si maximizarea profitului.

In vederea extinderii afacerii noastre in toatele zonele tarii, cautam firme interesate de distributia acestui sistem.
PREZENTARE SC WISE COMP SRL
LIGHT
MEMBER
SC WISE COMP SRL
16 849 accesari
Persoana de contact: Adrian Manea
Adresa postala: NICOLAE IORGA NR. 2
Localitate: Sf. Gheorge, Covasna
Telefon: click aici 0744668494
Website:

Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari Exterioare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC WISE COMP SRL

Masina produs paveleMasina produs pavele
Masina produs pavele
Masina de produs pavele prin vibropresare. Capacitate: 120 buc/h. pret: 4000 EUR fTVA. ...
Sistem pentru borduri continue Kwik KerbSistem pentru borduri continue Kwik Kerb
Sistem pentru borduri continue kwik kerb
Edgemaster este o masina usor de utilizat, gandita special pentru turnarea de borduri continue. Este usor de utilizat, ...
Borduri continue Kwik KerbBorduri continue Kwik Kerb
Borduri continue kwik kerb
Sistemul Kwik Kerb permite amenajarea gradinilor, a spatiilor verzi, precum si a spatiilor comerciale cu efort minim, ...