Inscrie firma »
 

Prezentare SC Rohrbach SRL

Infiintata in 2003 firma ROHRBACH SRL are ca principal obiect de activitate consultanta in management si afaceri.

Firma si-a dezvoltat activitatea an de an abordand lucrari din ce in ce mai complexe, astfel:
- la inceput si-a concentrat activitatea pe proiectarea si implementarea sistemelor de management ale calitatii, trecand apoi in functie de cerintele clientilor - la proiectarea sistemelor de management integrat calitate-mediu, calitate-siguranta alimentului
- de la planuri de afaceri necesare clientilor pentru obtinerea de credite bancare - la lucrari complexe respectiv: cereri de finantare pentru fonduri nerambursabile in programele PHARE, RICOP, SAPARD sau finantari ale Guvernului Romaniei, insotite de planuri de afaceri, studii de fezabilitate, documentatii justificative.

Am asigurat consilierea producatorilor agricoli in vederea organizarii lor ca fermieri pentru cresterea animalelor, culturi agricole, apicultura, piscicultura.
Prin elaborarea de proiecte care au fost declarate eligibile in cadrul programului SAPARD firma s-a pregatit pentru abordarea proiectelor pentru fondurile structurale care vor fi derulate incepand cu ianuarie 2007 in spatiul rural romanesc.

Angajatii si colaboratorii firmei formeaza o echipa dinamica asigurand profesionalism, seriozitate, promptitudine in rezolvarea si satisfacerea cerintelor clientilor.
PREZENTARE SC Rohrbach SRL
LIGHT
MEMBER
SC Rohrbach SRL
1 801 accesari
Persoana de contact: Bolboaca Felicia
Adresa postala: Str. Lacramioarelor Nr.12
Localitate: Fagaras, Brasov
Telefon: click aici 0268212030
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta IMM -uri

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ROHRBACH SRL

Oferta firmei SC Rohrbach SRL nu contine nici un produs sau serviciu