Inscrie firma »
 

Prezentare U*************

Firma ULTRA VIEW SRL ()ofera la vanzare folii de protectie 3M marca Vikuiti pentru orice tip de display (mobil, PDA, sistem navigatie, camera foto/video, Laptop, monitor TFT, etc.).

Protejati-va investitia!

Punem la dispozitie folii de protectie Vikuiti personalizate pentru orice tip de display dreptunghiular.
Fiind unicul distribuitor autorizat 3M in Romania, oferim cele mai mici preturi si discount-uri considerabile pentru reselleri. Spre deosebire de importatorii foliilor de acelasi gen, foliile noastre sunt prelucrate si ambalate in Romania in conformitate cu standardele 3M.

Folia de protectie Vikuiti™ ARMR200 dezvoltata de 3M este solutia cea mai buna de pe piata romaneasca de a proteja suprafata display-ului plan impotriva zgarieturilor, lovirilor si acumularii murdariei, avand urmatoarele proprietati:

Material:

- Rezistenta la zgarieturi 100%
- Decupare precisa
- Protectie impotriva depunerii grasimii
- Lipire garantata la margini
- Efect anti-orbire si anti-reflexie - Livrare cu instructiuni de aplicare
- Aplicare usoara
- Detasabila in orice moment

Folii-Display ofera pe langa folii de protectie si filtre de confidentialitate 3M marca Vikuiti pentru orice tip de monitor / laptop.

Filtrul de confidentialitate Vikuiti™ pentru laptop-uri protejeaza datele de pe ecranul Dvs. cand lucrati cu date confidentiale intr-un mediu public.

Filtrele de confidentialitate Vikuiti™ sunt deja dimensionate dupa marimile standard ale display-urilor de laptop existente pe piata.
Atat foliile de protectie cat si filtrele de confidentialitate comercializate sunt fabricate conform tehnologiei de varf patentate de firma 3M.
PREZENTARE U*************
MEMBRU
GRATUIT
U*************
3 052 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
U*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Comunicatii/Telecomunicatii » Echipamente telefonie mobila

ULTIMELE PRODUSE ALE ULTRA VIEW SRL

Oferta firmei ULTRA VIEW SRL nu contine nici un produs sau serviciu