Inscrie firma »
 

Prezentare G*********

Globexpert face parte din cea mai larga retea de organizatii independente de consultanta in ceea ce priveste managementul flotelor auto din Europa (Fleet Logistics International), asistand corporatiile internationale in planificarea si implementarea proiectelor complexe de administrare a flotelor auto, beneficiind de cunoasterea pietei locale si de experienta internationala in domeniu.

In administrarea flotelor auto, companiile se confrunta cu probleme complexe: zeci de furnizori, aspecte legale, cu cele legate de taxe si asigurari, de administrarea flotei auto, de externalizari, de nevoia de capital, costuri de intretinere excesive, siguranta utilizarii si probleme de mediu, cu instrumentele IT pentru administrarea flotei, productivitate scazuta, etc.

Una dintre cele mai importante probleme pentru companii este reducerea si controlul costurilor pentru a-si asigura eficienta. Costurile unei flote auto reprezinta adesea una dintre partile cele mai mari din cadrul cheltuielilor de functionare.

Globexpert solutioneaza toate aceste probleme prin serviciile si produsele pe care le ofera in cadrul unor contracte de consultanta sau administrare externalizata a flotei auto
PREZENTARE G*********
MEMBRU
GRATUIT
G*********
941 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Administrari Parcuri Auto

ULTIMELE PRODUSE ALE GLOBEXPERT

Oferta firmei Globexpert nu contine nici un produs sau serviciu
GLOBEXPERT ESTE INSCRISA IN