Inscrie firma »
 

Prezentare E***************

SC EKOCROM BASSETTI SRL este o firma nou infiintata in Lugoj , cu capital integral strain , actionarii fiind din Italia cu o experienta de peste 30 de ani in cromarea metalelor.
Obiectul de activitate al firmei noastre este nichelarea si cromarea cu CR III ( crom trivalent ) a diverselor obiecte din fier , mobilier pentru spatii comerciale,expozitionale si birouri , diverse accesorii pentru case si gradini, radiatoare , balustrade , grilaje , accesorii pentru obiecte de uz casnic sau mobilier , etc.
Tratamentul consta in depunerea de nichel si crom cu CR 3. Acest tip de crom netoxic si nenociv , un produs al viitorului din punct de vedere ecologic , este rezultatul dezvoltarii colaborarii cu importante firme internationale , generand un nou si inovativ proces de cromare , fiind unica tehnologie de cromare acceptata de tot mai multe firme din Uniunea Europeana.

Linia de cromare este noua si complet automatizata , gestionata de un calculator si poate satisface cele mai variate exigente a clientilor nostrii.
Dimensiunile maxime ale obiectelor ce pot fi tratate sunt :
- lungime 2000 mm ; latime 1000 mm ; inaltime 1200 mm
O dovada a calitatii serviciilor noastre este faptul ca majoritatea produselor cromate de noi sunt destinate renumitei firme Ikeia , cu magazine in intreaga lume si a carei exigenta nu mai trebuie comentata.
In caz ca sunteti interesati de serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.
Persoana de contact : Ing. Petrea Tania.
PREZENTARE E***************
MEMBRU
GRATUIT
E***************
2 715 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Metale Tratari Suprafete

ULTIMELE PRODUSE ALE EKOCROM BASSETTI

Oferta firmei EKOCROM BASSETTI nu contine nici un produs sau serviciu