Inscrie firma »

REGIONAL AIR SERVICES

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare REGIONAL AIR SERVICES

REGIONAL AIR SERVICES S.R.L. Tuzla, comuna Tuzla, judetul Constanta

REGIONAL AIR SERVICES este aerodrom privat localizat in Tuzla, situat pe coasta Marii Negre, la jumatatea distantei intre Constanta si Mangalia, are ca obiect de activitate servicii de lucru aerian si aviatie generala (Scoala de zbor, Zboruri aviochimice, Lansari parasutisti, Tractare bannere, Aerotaxi si Zboruri de agrement).
Operatiunile de zbor pentru care Compania detine autorizatii sunt:
- servicii aviochimice in agricultura -(fertilizari, ierbicidari, combatere daunatori si boli foliare)
- parasutism - (scoala de parasutism, efectuarea de salturi de agrement cu parasuta in TANDEM, efectuarea de salturi de antrenament cu parasute individuale. Salturile pot fi efectuate din aeronave de tipul AN 2 si PZL 104 Wilga cu 12 si respectiv 3 locuri. Inaltimea de la care se efectueaza salturile variaza intre 1000 si 3000m, panorama oferita de aceasta altitudine permite admirarea zonei Litoralului. )
- reclama aeriana - (Compania poate oferi o gama de servicii dedicate promovarii unei firme, unui produs, etc. (reclama sau publicitate aeriana): tractare de bannere cu avionul,
lestari de fluturasi inscriptionati, lestari de material publicitar din avion, lansari de parasutisti cu ocazia organizarii unor activitati de promovare, alte activitati care au ca scop reclama si publicitatea aeriana. Bannerele tractate aerian reprezinta imagini de mari dimensiuni care atrag privirile tuturor; zborurile se pot efectua chiar si deasupra stadioanelor in timpul meciurilor de fotbal, al concertelor, sau deasupra plajelor de pe Litoralul in sezon. Aceste imagini au un impact deosebit asupra grupului tinta si pot fi folosite pentru: Advertising, Produse, Servicii, Business, Politica, Anunturi, Inaugurari, Produse Noi, Evenimente Speciale, Promotii, Mesaje, Felicitari, Propuneri, Multumiri,)
- zboruri de agrement
- aerotaxi (la solicitarea Dumneavoastra se pot efectua zboruri aerotaxi catre diverse destinatii la bordul aeronavelor Companiei)
- zboruri pentru filmari si fotografieri aeriene artistice (Aceasta activitate este folosita pentru obtinerea de imagini ale unor obiective economice, turistice, arhitectonice, arheologice, proprietati, etc. in diverse scopuri: realizarea de clipuri sau filme, aerofotogrametrie, monitorizarea aeriana a stadiilor de executie ale diverselor tipuri de obiective, prezentarea unui obiectiv, sau a unei proprietati, realizarea de campanii publicitare, obtinerea de probe in cazul unor acte ilicite, protectia mediului )
- scoala de pilotaj (este prima Scoala de zbor particulara de aviatie, avand ca scop obtinerea Brevetului de Pilot Privat pentru avion PPL(A). Cursul de instruire practica se efectueaza pe avionul de tip Diamond DA 20 cu tren triciclu neretractabil, elice cu pas variabil comandat. REGIONAL AIR SERVICES este reprezentantul in Romania a firmei austriece Diamond Aircraft GmbH
- supraveghere aeriana de obiective terestre si facilitati tehnice (Compania are in proprietate Aerodromul Tuzla si infrastructura aferenta care-i permit crearea de facilitati operatorilor aerieni si firmelor cu activitati conexe aviatiei.

Pentru alte detalii accesati site-ul nostru!
PREZENTARE REGIONAL AIR SERVICES
LIGHT
MEMBER
REGIONAL AIR SERVICES
3 144 accesari
Persoana de contact: florinda
Adresa postala: REGIONAL AIR SERVICES S.R.L. Tuzla, comuna Tuzla, judetul Constanta
Localitate: Tuzla, Constanta
Telefon: click aici 0241 694 402
Website:

Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Sport de agrement

ULTIMELE PRODUSE ALE REGIONAL AIR SERVICES

Oferta firmei REGIONAL AIR SERVICES nu contine nici un produs sau serviciu