Inscrie firma »
 

Prezentare Truism Imobiliara

Truism Imobiliara SRL pune la dispozitia d-voastra o paleta variata de imobile dorind a detine oferte pentru toate genurile de cumparatori. Serviciile nostre se prezinta in mod deosebit prin calitatea si complexitatea deosebita a prestarilor.
Oferim clientilor nostri: serviciu de control al costurilor, serviciul de consiliere financiara, serviciul de consiliere imobiliara, serviciul de consiliere juridica, serviciul de administrare al imobilelor, serviciul de evaluare al imobilului, serviciul de vizionare al imobilelor, serviciul de negociere, serviciul planului de marketing, serviciul de cercetare a pietei imobiliare, serviciul de investitii imobiliare.
Dorim sa avem satisfactia si recunostinta clientilor nostri, fapt realizabil doar prin calitatea serviciilor oferite. Ne mandrim cu 8 ani de experienta in domeniul imobiliar si ne dorim sa fim cu adevarat profesionisti pentru ca numai astfel ne putem ajuta cu adevarat clientii. Noi, nu numai ca visam alaturi de clientii nostrii, dar facem totul pentru ca visele lor sa devina realitate.
PREZENTARE Truism Imobiliara
LIGHT
MEMBER
Truism Imobiliara
1 719 accesari
Persoana de contact: Mihaela Tanase
Adresa postala: Ploiesti, str Cameliei nr 8A, bl 46A sc A ap 5
Localitate: Ploiesti, Prahova
Telefon: click aici 0722 620604
Fax: 0244599973
Website:

Categorie principala:
Imobiliare/Mobiliare » Agentii Imobiliare

ULTIMELE PRODUSE ALE TRUISM IMOBILIARA

Oferta firmei Truism Imobiliara nu contine nici un produs sau serviciu