Inscrie firma »
 

Prezentare B**************

Intr-o economie de piata concurentiala, calitatea produselor si a serviciilor oferite, devin elementele ce primeaza. Pentru a-si mentine succesul, BAUTEN GRUP | Constructii isi atribuie aceasta insusire ca si cheie de afaceri.

BAUTEN GRUP | Constructii este format dintr-o echipa numeroasa de specialisti in domeniu, satisfacand astfel cele mai mari exigente ale clientilor sai.

Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Astfel, principala preocupare a companiei BAUTEN GRUP | Constructii este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Dotarile firmei includ mijloace de transport, schele profesionale, betoniere, vibratoare, compactoare, scule de mica mecanizare.

Cu un efectiv considerabil de angajati, BAUTEN GRUP | Constructii realizeaza: constructii industriale si de geniu, constructii de drumuri, asfaltari, canalizari, termoficare, hale industriale. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.
PREZENTARE B**************
MEMBRU
GRATUIT
B**************
1 931 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructori

ULTIMELE PRODUSE ALE BAUTEN GRUP SRL

Oferta firmei BAUTEN GRUP SRL nu contine nici un produs sau serviciu