Inscrie firma »
 

Prezentare I**********

Firma Intely Tech a fost creata pentru a oferi suport profesional in domeniul IT firmelor mici si mijlocii care zilnic se confrunta cu situatii delicate precum devirusari, atacuri informatice, pierderea de informatii, achizitionarea de echipamente specifice, administrarea la timp a website-ului firmei, si cu lipsa experientei personalului firmei in domeniul IT. Pentru a oferi servicii si produse clientilor nostri, profesionale, firma noastra s-a aliat cu unele dintre cele mai puternice companii de profil din lume. Printre aceste firme se regasesc: Microsoft, Intel, AMD, Asus, Sony, Gigabyte, Acer, Seagate, Western Digital, ESET, Softwin, Horizon, Kingston, Kingmax, LG, D-Link si multi altii. Suntem pregatiti alaturi de partenerii nostrii sa va oferim suport, solutii, siguranta si stabilitatea de care aveti nevoie la cele mai inalte standarde.
Principalele avantaje daca deveniti clientii nostri sunt:
Costuri reduse de intretinere a departamentului IT cu 50% mai mici decat salariul unui angajat, salariul unui angajat reprezinta dublul procentajului de 50% plus alte taxe catre bugetul de stat, tichete de masa, telefon de serviciu, etc. Daca punem in balanta toate aceste lucruri cu simplitatea unui contract de servicii care reprezinta o cheltuiala deductibila si recuperabila (TVA), usor de evidentiat, vedem clar principalul avantaj al externalizarii departamentului dumneavoastra IT.
Confidentialitate contractuala
Experienta garantata a departamentului nostru IT.
Achizitionarea de echipamente specifice la preturi mai joase comparativ cu cele de pe piata libera.
Disponibilitate mult mai mare decat un angajat.
PREZENTARE I**********
MEMBRU
GRATUIT
I**********
30 608 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Departament IT - produse it - website

ULTIMELE PRODUSE ALE INTELY TECH

Abonament mentenanta  ITAbonament mentenanta  IT
Abonament mentenanta it
Firma Intely Tech a creat special pentru nevoile dumneavoastra un abonament lunar (Externalizare departament IT) care ...