Inscrie firma »
 

Prezentare Editura CRISAN SRL

Editura CRISAN
Cartile copiilor copiilor tai, probabil cele mai frumoase!


Editura functioneaza din anul 1998 si este specializata in co-editari de titluri de succes pentru copii (la unele titluri am ajuns la editia 14 in 9 ani!), in colaborare cu edituri de prestigiu din Italia, Belgia, Germania, Spania, Anglia, etc.
Cartile sunt tiparite in strainatate, in tipografii moderne - au deci o calitate deosebita, corespunzatoare standardelor europene - si sunt vandute in toata tara prin retelele de librarii, prin retelele de hypermagazine Carrefour, Cora, Auchan, Spar, prin Librariile Humanitas, Carturesti, OMV, etc.

Suntem preocupati sa facem carti pentru copiii intre 0 si 8 ani, dar nu frumoase, ci CELE MAI FRUMOASE! Din acest motiv grafica ocupa un loc primordial in politica noastra editoriala.

Producem circa 60 - 70 de titluri pe an. Acestea sunt carti cu povesti clasice sau mai putin cunoscute, carti cu imagini tridimensionale, carti cartonate pentru cei foarte mici, cu ferestruici, cu puzzle, carti cu insertii textile, carti educative, carti cu autocolante, carti sonore, carti de colorat, etc.
In general realizam carti-unicat pe piata noastra, atat in ce priveste conceptia, cat si grafica sau tiparul.

In acest moment `Cartea bebelusului`,`366 Povesti minunate pentru adormit copiii` sau `Cele mai frumoase povesti din lume` sunt bestseller-uri in Romania.

Ca sa vedeti cartile pe care le producem, va rugam sa vizitati site-ul nostru , unde fiecare carte este prezentata amanuntit coperta, imagini de interior si descriere, stare carte, pret, etc.
PREZENTARE Editura CRISAN SRL
LIGHT
MEMBER
Editura CRISAN SRL
6 173 accesari
Persoana de contact: Ciprian Doda
Adresa postala: Piata Unirii 10
Localitate: Deva, Bucuresti
Telefon: click aici 0254-211597
Fax: 0254-221515
Website:

Categorie principala:
Educatie/Training/Media » Agentii, Grupuri, Edituri si Redactii

ULTIMELE PRODUSE ALE EDITURA CRISAN SRL

Oferta firmei Editura CRISAN SRL nu contine nici un produs sau serviciu