Inscrie firma »
 

Prezentare Sc Liscom Srl

Firma noastra este o societate cu capital romanesc ce activeaza in domeniul serviciilor de turism, Sc Liscom Srl.a fost infiintata cu entuziasm si dedicatie in anul 1994 de o familie indragostita de natura si in mod special de Delta Dunarii.Este alcatuita dintr-o echipa tanara, dinamica si cu experienta, ce are ca scop satisfacerea cerintelor cele mai exigente ale clientilor sai. Serviciile turistice oferite in unitatile proprii sunt de cea mai buna calitate si respecta cele mai inalte standarde de profesionalism si calitate.
Cu programe turistice speciale si preturi foarte competitive, societatea noastra vine in intampinarea celor iubitori de natura si inedit. Dincolo de frumusetea unica a Deltei, oaspetii nostri vor avea sansa de a cunoaste nemijlocit traditiile si modul de viata al localnicilor, si, nu in ultimul rand, bucataria din Delta, atat de apreciata prin delicatesele sale.Valoarea pe care suntem mandri sa o adaugam serviciilor din turism este aceea ca detinem hotele plutitoare clasificate la trei si patru stele care are 9 camere duble cu unul sau doua paturi asigurand fiecare o capacitate de cazare pe apa de pana la 18 de persoane,si putem sustine actiuni turistice in Delta Dunarii cu hoteluri pentru un numar de 200 persoane.
Fiecare camera a unui hotel este prevazuta cu facilitati proprii- cabina de dus, lavoar si w.c., aer conditionat, aparatura impotriva tantarilor, calorifere.
Restaurantul si barul se afla la nivelul 2 al hotelului plutitor, fiind complet climatizat si utilat. Bucatari nostri va asteapta cu meniuri diversificate, din care nu lipsesc preparatele traditionale din peste - borsul de peste, plachia, saramura, icrele, preparatele la gratar, racii fierti si, bineinteles, stiuca umpluta si placinta dobrogeana.
Hotele plutitoare au flota proprie de salupe rapide si barci cu motor, ambarcatiuni necesare desfasurarii programelor de croaziere, excursii, birdwatching si pescuit in Delta Dunarii.Serile cu foc de tabara vor completa atmosfera acestor excursii in natura.Programele derulate de noi se desfasoara in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, pe bratele Sf. Gheorghe si Sulina, si in Dobrogea
PREZENTARE Sc Liscom Srl
LIGHT
MEMBER
Sc Liscom Srl
9 373 accesari
Persoana de contact: Paul Branovici
Adresa postala: Str. Viitorului nr 13
Localitate: Tulcea, Bucuresti
Telefon: click aici 0745832995
Fax: 0240536726
Website:

Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Agentii de turism

ULTIMELE PRODUSE ALE SC LISCOM SRL

Oferta firmei Sc Liscom Srl nu contine nici un produs sau serviciu