Inscrie firma »

S******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S******************************

Infiintata in anul 1991, prin preluarea efectivelor tehnice si a departamentului tehnic si administrativ al societatii "DOBROGEA", Tipografia Cuget Liber impreuna cu filiala activa din Tulcea, reprezinta una din societatile cu cea mai indelungata traditie din peisajul dobrogean.
Societatea DOBROGEA a fost infiintata inca din anul 1953 pe suportul Tipgrafiei Lucratorii asociati (1911) si a reprezentat prima companie de profil din regiunea Dobrogea.
Odata cu dezvoltarea ascendenta a presei, dupa anul 1989, societatea noastra si-a extins activitatea pentru a face fata noilor cerinte in paralel cu reorganizarea companiei.
Astfel, un nou program de modernizare si retehnologizare s-a impus si implementat pentru a veni in intampinarea inaltelor standarde impuse de cerintele actuale.
Nivelul managerial, prin competenta si profesionalism, asigura vitalitatea si continuitatea programului, cat si calitatea serviciilor catre clienti la nivelul standardelor, servicii ce parcurg linia de la pregatirea ofertei, analiza contractului, urmarire productie, livrare si nu in ultimul rand corespondenta postcontractuala.
Datorita unei activitati sustinute in echipa, am reusit ducerea la bun sfarsit a programului propus, devenind astfel competitori de temut pe plan local.
Cel mai important obiectiv al activitatii noastre este acela de a realiza ca Trustul CUGET LIBER sa devina un exemplu al inaltei calitati in industria tipografica, atat pe plan local, cat si national.
In mai 2003 Tipografia a primit certificatului de management al calitatii ISO 9001:2000, sub emblema de certificare UKAS Quality Management, care ne confirma oficial potentialul uman si tehnic de care dispunem.
Implementarea sistemului de calitate s-a facut cu sprijinul prestigioasei firmei de consultanta SGS United Kingdom Ltd Systems & Services Certifications, cu sediul la Londra.
In august 2003, societatea noastra a fost avizata de Ministerul Finantelor pentru emitere tichete de masa.
PREZENTARE S******************************
MEMBRU
GRATUIT
S******************************
6 638 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tichete de masa - tipografie - tiparituri

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. CUGET LIBER S.A. CONSTANTA

Oferta firmei S.C. CUGET LIBER S.A. Constanta nu contine nici un produs sau serviciu