Inscrie firma »
 

Prezentare C&C IT COMPUTER

Profilul firmei noastre:


C&C IT COMPUTER are ca obiect de activitate Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor. Acoperim cu succes toate aspectele acestui domeniu cu specialisti licentiati de catre MICROSOFT, CISCO, LINUX, etc.
Spectrul de aplicatii oferit este foarte larg:
· Consultanta pe probleme hardware si software, optimizarea investitiilor, obtinerea celor mai potrivite configuratii pentru reducerea costurilor, etc.
Servicii de intretinere si administrare a echipamentelor de calcul (pc-uri imprimante echipamente de retea, etc ). Incheiem contracte avantajoase de service cu firmele interesate, asigurand astfel un numar nelinitat de interventi si manopera gratuita !!!
Software, va punem la dispozitie un amplu catalog de produse software de la diverse companii, precum si o gama larga de aplicatii a caror licentiere (GNU) nu implica costuri de achizitie si exploatare !!!
Hardware, asiguram piesele de schimb necesare reparatiilor echipamentelor, colaboram cu reprezentantele marilor producatori: IBM, HP, COMPAQ, DELL, SUN, CISCO, ALLIED TELESIN, etc. Avem, de asemenea, o gama foarte larga de echipamente, componente, sisteme complete, imprimante, etc la preturi accesibile, disponibile si in LEASING sau RATE !!!
Retelistica ( cablare structurata ) crearea de retele de date si voce in diverse topologi, instalarea si intretinerea serverelor dedicate (web, mail , backup, vpn, etc), gazduirea acestora pe serverele noastre, conexiuni rapide la internet, etc.
Telefonie (centrale telefonice si telefoane hibride, digitale sau analogice) suntem resealeri SAMSUNG, administram si instalam si alte tipuri de centrale la cerere.
Consumabile, oferim o gama larga consumabile,( coli A 4 sau alt format , CD-R, CD-RW, cartuse cerneala sau laser ) efectuam reincarcari a cartuselor cu cerneala sau laser la preturi competitive.
Suntem interesati sa colaboram si pe baza de contracte barther !
PREZENTARE C&C IT COMPUTER
LIGHT
MEMBER
C&C IT COMPUTER
4 207 accesari
Persoana de contact: Cristian Ceobanu
Adresa postala: Str Brebu nr5,Bl T5,Ap45,sect 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0724536497
Website:

Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Service

ULTIMELE PRODUSE ALE C&C IT COMPUTER

Oferta firmei C&C IT COMPUTER nu contine nici un produs sau serviciu