Inscrie firma »
 

Prezentare YLI Eternit Acces

Firma noastra se ocupa, in principal, cu importul si comercializarea unei parti speciale a sistemului de acces si control, si anume electromagnetii de forta. Acestia se pot monta pe usile de intrare ale blocurilor, caselor, apartamentelor, hotelurilor, institutiilor etc. Pot fi actionati cu cheie, cod de acces, buton sau telecomanda.
Sistemele de inchidere cu electromagneti sunt proiectate sa asigure orice usa sau poarta care se inchide pe un toc fix. Produsul consta intr-un electromagnet care se fixeaza pe rama fixa si o contraplaca ce se monteaza pe usa sau poarta mobila. In momentul inchiderii usii, forta magnetului fixeaza usa puternic. Deschiderea se face simplu, prin oprirea curentului ce alimenteaza electromagnetul, ceea ce confera electromagnetilor o rata foarte mica de defectare, datorata lipsei componentelor mecanice uzabile.
Pot fi montati aplicat sau incastrat, pe usi simple sau duble (se pot comanda pentru fiecare usa in parte) din lemn, sticla sau metal. Unele modele aplicabile au incluse temporizator si/sau led. La modelele incastrabile deschiderea poate fi programata electronic, regland timpul de deschidere.
Firma noastra va ofera toate accesoriile necesare montarii acestui sistem la preturi fara concurenta, cu garantie de 3 ani la electromagnetii de forta.
Calitatea superioara a acestor produse a permis obtinerea certificatului CE.
PREZENTARE YLI Eternit Acces
LIGHT
MEMBER
YLI Eternit Acces
6 118 accesari
Persoana de contact: Calin Rus
Adresa postala: str. Haiduculi nr.3A
Localitate: Cluj-Napoca, Cluj
Telefon: click aici 0364118920
Fax: 0364118920
Website:

Categorie principala:
Electrice/Electronice » Securitate / efractie / sisteme alarma

ULTIMELE PRODUSE ALE YLI ETERNIT ACCES

Electromagnet incastrabil pentru usa simpla (280 kgf.)Electromagnet incastrabil pentru usa simpla (280 kgf.)
Electromagnet incastrabil pentru usa simpla (280 k...
Carcasa solida din metal inoxidabil Marime: 230 x 38 x 26 mm Forta de inchidere: 280 kg Tensiunea de aplicare: ...