Inscrie firma »

ROMSCHELA SCAFFOLDING

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare ROMSCHELA SCAFFOLDING

1. Importator si distribuitor sisteme de schela K-Stage: Schele de fatada, schele industriale, turn de acces, schele rezidentiale, acoperire cu folie, plasa contra molozului.

Sistemele de schela K-Stage furnizate de constau in structuri care au la baza doar cinci elemente, completate de accesorii pentru asamblarea acestora.

Schelele de acces reprezinta componente esentiale pentru constructiile moderne. Oriunde este nevoie ca oamenii sa lucreze la inaltime apare si necesitatea asigurarii unui spatiu de lucru in conditii de siguranta precum si accesul usor catre acest spatiu.

De la constructia case si vile rezidentiale,fatade, vopsiri si finisari exterioare pana la structuri de schele industriale variantele posibile acopera diverse necesitati in aproape orice configuratie si dimensiuni.

Schela de retea este de asemenea utilizata tot mai mult in sectorul de constructii civile ca structura de suport pentru turnarea betonului si fixarea dalelor. Acolo unde este nevoie de acces si suport, sistemul nostru de schela este partenerul ideal.

De principiu accesoriile asigura adaptabilitatea sistemulor la marea varietate a posibilelor aplicatii. De asemenea, sistemele noastre sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de schela existente pe piata.

Interconectivitatea dintre componente este securizata rigid printr-un sistem de pene autoblocante.

Va stam la dispozitie cu variante de vanzari si inchirieri schele flexibile proiectelor Dumneavoastra!

2. Colaborand cu profesionisti cu peste 20 de ani de experienta in domeniul echipamentelor de extractie si prelucrare agregate, Romschela va ofera consultanta in solutionarea oricarei probleme survenite in procesul de extractie / prelucrare agregate

Echipamentele oferite de catre Romschela sunt produse de firme renumite, cum ar fi: Terex (SUA), brandurile Pegson si Powerscreen, Goodwin Barsby, Brown-Lennox, Parker (UK), Tesab (Irlanda de Nord), Extec, Metso, etc. Urmare a acestei selectii, echipamentele sunt fiabile si au o durata de viata indelungata, cu interventii service minime.

Suntem axati in principal pe solutii mobile sau semi-mobile: ciur / statie sortare, concasoare, - o r i c e t i p). In scopul economisirii resurselor financiare oferta Romschela implica echipamente folosite (second) sau reconditionate. La cerere sau functie de solutiile propuse se poate discuta si despre echipamente noi si/sau fixe.

Echipa Romschela va ofera asistenta in derularea intregului proces, de la proiectare, consultanta pana la insotirea in Marea Britanie / Irlanda / Germania, pentru gasirea echipamentului adecvat.
PREZENTARE ROMSCHELA SCAFFOLDING
LIGHT
MEMBER
ROMSCHELA SCAFFOLDING
3 815 accesari
Persoana de contact: Dima Dragos
Adresa postala: Sos. Berceni 106, Incinta SUT ARCOM, Sector 4
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0744355787
Fax: 021 334 9614
Website:

Activitate firma: schele - schele fatada - schele industriale

ULTIMELE PRODUSE ALE ROMSCHELA SCAFFOLDING

Oferta firmei ROMSCHELA SCAFFOLDING nu contine nici un produs sau serviciu
ROMSCHELA SCAFFOLDING ESTE INSCRISA IN