Inscrie firma »
 

Prezentare I****************

SC IGNIS CONSULT SRL - Specialistul tau in tiparituri


SC Ignis Consult SRL Bucuresti este o tipografie relativ tanara, infiintata in anul 2005, ca o companie noua cu capital integral privat. Societatea are ca principal obiect de activitate realizarea de materiale tipografice (tiparituri) de toate dimensiunile si in orice cantitati, obiecte promotionale, cataloage, pliante si brosuri. Specialistii firmei ofera consultatii de specialitate in probleme de grafica, design si machetare.

Activitatea SC IGNIS CONSULT mai incude realizarea de materiale promotionale, etichete textile si de carton, multiplicare si serigrafiere CD-uri, tricouri personalizate, sepci, lanyarduri, pixuri, brichete personalizate etc. atat pentru companii cu capital majoritar de stat cat si pentru companii private.

Profesionalismul companiei a fost probat in numeroase contracte realizate cu societati de prestigiu precum: Ambasada Frantei SCAC, Ana Holding, ButanGas Romania S.A., Cumpana 1993, UNATC I.L. Caragiale (Studioul de Teatru Casandra), PSI Romania, SC Schlumberger Logelco Inc., Hotelul Monte-Nelly Bucuresti, Castrol, SC Sunmedair SRL (agentia de turism Go Travel), SC SMS SRL, SC Dada Design SRL, SC Charisma Studio, SC Euritmic Grup SA, Fuxia Grup SRL, SC Inside Media SRL, SC Borg Design SRL si multi altii.

De la lansare, societatea s-a dezvoltat prin investitii in amenajarea sediului social al firmei, a echipamentelor de birou necesare desfasurarii in bune conditii a activitatii de vanzare si ulterior prin realizarea de materiale de prezentare a societatii si elemente de imagine dintre care mentionam o brosura a companiei si site-ul nostru.

Compania a fost asezata pe principii economice solide, prin realizarea si implementarea in cadrul companiei a procedurilor de lucru specializate pentru activitatile de vanzare si productie, prin realizarea de fise de post pentru personal.

Dezvoltarea capacitatilor de productie este o alta necesitate pe care o avem in vedere pentru viitorul apropiat, pentru inceput prin achizitionarea inca unui utilaj de tipar digital de mare performanta pentru realizarea printurilor digitale, iar ulterior prin achizitionarea unui plotter (masina specializata pentru printuri de mari dimensiuni) si a unei masini de tipar offset, impreuna cu un utilaj CTP (Computer to Plate).



Profil de companie

Ignis Consult este o companie tanara, aparuta pe piata serviciilor media in anul 2005.
Ignis Consult este o companie puternica, ambitioasa si consecventa ideilor sale, care a incercat inca de la inceput - si incearca in continuare - sa asigure cele mai potrivite mijloace pentru satisfacerea nevoilor clientilor sai; este o companie orientata spre piata, spere clientii si spre partenerii sai, o companie facuta de oameni, pentru oameni.

Ignis Consult este o companie de succes. Ignis este o afacere de familie, aparuta din dorinta de a demonstra lumii ca produsele cele mai bune nu sunt neaparat cele mai scumpe si ca se poate obtine calitate si intr-un timp relativ scurt de executie, atunci cand dispui de o echipa calificata si serioasa, dedicata muncii sale.
Astazi, serviciile Ignis sunt solicitate atat de catre companii cu capital majoritar de stat, dar mai ales de catre intreprinzatorii privati.

Avand experienta si dotarile necesare, un personal calificat si instruit periodic, si proceduri eficiente si moderne de lucru, Ignis Consult este intotdeauna inovativ, prompt, flexibil si competent.


Povestea noastra

Povestea noastra ar putea incepe cu "...Am dorit sa dam viata ideilor noastre..."
Ignis Consult este afacerea unei familii care a considerat ca este timpul sa aduca un aer proaspat si standarde ridicate de calitate in industria tipografica din Romania.

Aceasta poveste a inceput in anul 2005, cand am oferit pentru prima data pietei servicii de calitate, moment din care am incercat cu perseverenta sa impunem standardul "Ignis" in domeniul tipografic.

Drumul era insa lung, competitia acerba, iar momentul ales nu a fost, poate, unul dintre cele mai favorabile dezvoltarii unei afaceri in acest domeniu. Cu toate acestea, in ciuda concurentei aparent covarsitoare, am reusit sa ne impunem pe piata tipariturilor, marcand un succes detasat.

Sa avem noi cheia succesului? Nu stim daca se poate afirma acest lucru, insa cu siguranta avem abilitatea de a reactiona prompt la solicitarile pietei, avem curajul de a ne asuma responsabilitati si a ne adapta la nevoile fiecarui client, pastrandu-ne insa, in acelasi timp, standardele de calitate si promptitudine care ne-au facut remarcati in acest domeniu.



10 motive pentru a alege Ignis Consult:

1. Cele mai bune tarife pentru serviciile de tipar offset, tipar digital si tipar inkjet.
2. Calitate desavarsita a produselor realizate.
3. Termene de livrare dintre cele mai scurte si respectate de fiecare data.
4. Graficieni care inteleg nevoile dvs., realizand produse personalizate, in conformitate cu ideile si nevoile fiecarui client.
5. Gama completa de servicii tipografice, incluzand tiparituri, inscriptionari promotionale, realizare de materiale publicitare, conceptie grafica si multe altele.
6. Raspunsuri la solicitari in maxim 24 de ore de la momentul receptionarii cererii.
7. Intotdeauna la dispozitia dvs., chiar si pentru solicitari cu valoare financiara mica.
8. Livrare gratuita a produselor la adresa indicata de catre dvs.
9. Transfer rapid de documente prin tehnologie FTP.
10. Colaborare cu peste 270 de companii din domeniul tipografic, edituri, creatie grafica, legatorie, ambalare, serigrafie etc. Cele mai bune tarife pentru serviciile de tipar offset, tipar digital si tipar inkjet




Principalele noastre calitati sunt:

- Intelegerea si anticiparea nevoilor clientilor nostri
- Incadrarea in bugetul indicat de catre clienti
- Comunicare eficienta cu clientii nostri
- Idei noi si solutii eficiente pentru problemele dvs





Servicii si produse oferite de Ignis Consult:


1. Grafica, machetare, creatie, Pre-press (DTP)
Creatie/conceptie grafica
Design
Machetare
Tehnoredactare
Proof de culoare
Scanare profesionala

2. Tipar Offset in coala
Suport: hartie sau carton, min 60 g/mp - maxim 450 g/mp
Format: minim 23 x 33 cm, maxim 70 x 100 cm
Culori: policromie cmyk, culori speciale (pantone), lac offset
Legatorie: faltuire, biguire, brosare, spiralare, perforare, coasere cu ata, capsare
Finisare: stantare, plastifiere, caserare, lacuire UV, folio, embossare, timbru sec, cerneala razuibila, taiere la finit
Produse: fluturasi publicitari (volante), pliante, foi antet, afise, cataloage, reviste, brosuri, carti, calendare, etichete, block-notes-uri, pungi de cadouri, display flyere etc.

3. Tipar Digital (tiraje mici si foarte mici)
Suport: hartie sau carton, min 80 g/mp - maxim 280 g/mp
Format: A4, A3, SR A3
Culori: alb-negru, policromie
Finisare: faltuire, biguire, taiere la finit
Produse: carti de vizita, foi cu antet, fluturasi publicitari (volante), invitatii, felicitari, pliante, autocolant pentru personalizare CD-uri etc.

4. Tipar Inkjet (plottare)
Printuri digitale de mari dimensiuni, indoor & outdoor
Tipuri de media: hartie calitate foto, autocolant, mesh, canvas (panza), PVC
Format: minim 914 mm - maxim 3000 mm latime
Culori: hexacromie (CMYKcm)
Finisari: aplicare capse / baghete pentru sustinere, gauri pentru vant, laminare
Produse: postere expozitie, bannere stradale, printuri pentru casete luminoase, autocolante pentru personalizare autoturisme etc.
Avantaje: Calitate fotografica, rezolutie maxima, rapiditate
- Alte servicii: realizare structuri de sustinere pentru produsele mai sus mentionate

5. Serigrafie
- Textile: tricouri, bluze, sorturi bucatarie, geci, salopete, sepci, parasolare
- Obiecte promotionale: pixuri, brichete, ceasuri de birou, umbrele, brelocuri, cani, servetele
- CD: Imprimare fotografica si multiplicare profesionala CD-uri, personalizare CD unicat
- Etichete textile: pe saten, pe resin, din cauciuc, intre 3 si 5 cm latime, imprimate la una sau doua culori, rezistente la spalare

6. Laminare
Tipuri de folie: lucioasa/ mata
Format: large format, minim 1000 mm - maxim 1600 mm latime
Proceduri: la cald si la rece
PREZENTARE I****************
MEMBRU
GRATUIT
I****************
10 979 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Productie publicitara

ULTIMELE PRODUSE ALE IGNIS CONSULT SRL

Tipar Offset de calitateTipar Offset de calitate
Tipar offset de calitate
Tipografie offset de caliate -Suport: hartie sau carton, min 60 g/mp - maxim 450 g/mp -Format: minim 23 x 33 cm, ...