Inscrie firma »

pentru lemn presa pentru grinzi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pentru lemn presa pentru grinzi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Presa verticala pentru grinzi si

PRESA VERTICALA pentru GRINZI si PANOURI


si METALE, va pune la dispozitie in COMANESTI (BC): PRESA VERTICALA pentru GRINZI...DANIBRUM - CEL MAI MARE DEPOZIT de UTILAJE pentru PRELUCRARE LEMN, PAL... permite grosime a grinzilor intre 50 si 160 mm si lungimi de pana la 4.000 mm. Pentru ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Parchet prefabricat din lemn multistrat

Parchet prefabricat din lemn multistrat pentru uz sportiv tip Woodflex Match


prin presare sub presiune ce nu mai utilizeaza sistemul de grinzi de sustinere suprapuse ci... elastic pentru uz sportiv tip sandwich compus din 3 straturi diferite lipite... pentru uz sportiv poate fi utilizat pentru practicarea sporturilor LA TOATE NIVELELE ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Prese hidraulice

Prese hidraulice


forta de presare intre 20t si 50t si se folosesc la realizarea grinzilor cu zabrele...Instalatiile de presare pe care Mitek le comercilalizeaza in Romania sunt... din lemn, asamblate cu placi multicui. ... »
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Utilaje pentru prelucrare lemn &

UTILAJE pentru PRELUCRARE LEMN & PAL


DANIBRUM - CEL MAI MARE DEPOZIT de UTILAJE pentru PRELUCRARE LEMN & PAL... ! DANIBRUM comercializeza pe piata romaneasca UTILAJE pentru PRELUCRAREA LEMNULUI... pentru prelucrarea lemnului, prelucrarea lemnului, tehnologia lemnului, industria ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Case din lemn

CASE DIN LEMN


, Spania, Franta, Italia. Pentru a veni in sprijinul iubitorilor de case din lemn... lambriuri din lemn, siding, astereala cu caroiaj de sipci pentru tencuiala, placi de OSB... de rezistenta ale planseelor sunt grinzile. Grinzile sunt alcatuite din dulapi de lemn ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Placi multicui

placi multicui


conectori pentru imbinari din lemn si se utilizeaza atat la confectionarea sarpantelor... si pentru imbinarea in camp a barelor din lemn solicitate preponderent la intindere..., constructiilor locuintelor, cat si la asamblarea elementelor din lemn - cabane sau alte ... »
Buyer Member 15 ani
Mures
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"pentru lemn presa pentru grinzi" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea