Inscrie firma »

pentru lemn presa pentru grinzi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pentru lemn presa pentru grinzi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Parchet prefabricat din lemn multistrat

Parchet prefabricat din lemn multistrat pentru uz sportiv tip Woodflex Match


prin presare sub presiune ce nu mai utilizeaza sistemul de grinzi de sustinere suprapuse ci... elastic pentru uz sportiv tip sandwich compus din 3 straturi diferite lipite... pentru uz sportiv poate fi utilizat pentru practicarea sporturilor LA TOATE NIVELELE ... »
Silver Member 9 ani
Brasov
 Prese hidraulice

Prese hidraulice


forta de presare intre 20t si 50t si se folosesc la realizarea grinzilor cu zabrele...Instalatiile de presare pe care Mitek le comercilalizeaza in Romania sunt... din lemn, asamblate cu placi multicui. ... »
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Presa verticala pentru grinzi si

PRESA VERTICALA pentru GRINZI si PANOURI


si METALE, va pune la dispozitie in COMANESTI (BC): PRESA VERTICALA pentru GRINZI...DANIBRUM - CEL MAI MARE DEPOZIT de UTILAJE pentru PRELUCRARE LEMN, PAL... a grinzilor intre 50 si 160 mm si lungimi de pana la 4.000 mm. Pentru grinzi de dimensiuni ... »
Gold Member 13 ani
Bacau
 Utilaje pentru prelucrare lemn &

UTILAJE pentru PRELUCRARE LEMN & PAL


DANIBRUM - CEL MAI MARE DEPOZIT de UTILAJE pentru PRELUCRARE LEMN & PAL... ! DANIBRUM comercializeza pe piata romaneasca UTILAJE pentru PRELUCRAREA LEMNULUI..., circular multilama, utilaje gradina, utilaj pentru pal, tehnologia prelucrarii lemnului ... »
Gold Member 13 ani
Bacau
 Case din lemn

CASE DIN LEMN


, Spania, Franta, Italia. Pentru a veni in sprijinul iubitorilor de case din lemn care... grinzile. Grinzile sunt alcatuite din dulapi de lemn de rasinoase, cu sectiuni care se.... Sarpantele pe grinzi cu zabrele sunt alcatuite din ferme cu zabrele din lemn, realizate ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Placi multicui

placi multicui


articulate de tipul grinzilor cu zabrele. Aceste placute pot fi utilizate si pentru... de ceasornic. Pentru a facilita penetrarea cuielor in elementele din lemn care urmeaza... PRODUSULUI Placutele multicui fabricate de S.C. CAMIROM S.R.L., sunt conectori pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Mures
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"pentru lemn presa pentru grinzi" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea