Inscrie firma »

grinzi de lemn pentru constructii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre grinzi de lemn pentru constructii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Grinzi si elemente din lemn

Grinzi si elemente din lemn stratificat


: pin si brad. Umiditate 8-12%. Pentru a garanta durabilitatea imbinarilor se aplica ... »
Buyer Member 5 ani
Brasov
 Grinzi lamelare profilate

Grinzi Lamelare Profilate


in Lamba si Uluc, folosite pentru constructia peretilor a caselor de lemn si aaltor... constructii din lemn. Ridicarea peretilor din barne profilate este rapida si se poate...Grinzi lamelare profilate sau Barne Profilate , cu minin 3 straturi, profilate ... »
Buyer Member 6 ani
Arad
 Grinzi brad - antic

Grinzi brad - antic


constructii de case de lemn, cu o culoare deosebita Dim.: 1-5m lungime, 15-24cm latime, 10...Grinda de brad provine din demolare de contructii(case de lemn, vechi) cu o... vechime cuprinsa intre 50-100 de ani, de calitate foarte buna. Ideale pentru ... »
Buyer Member 9 ani
Maramures
 Utilaje, popi, schela, cofraje, grinzi, fose septice,

UTILAJE, POPI, SCHELA, COFRAJE, GRINZI, FOSE SEPTICE, STATII DE EPURARE,CONTAINERE


utilaje si accesorii pentru constructii de ce mai buna calitate din import: POPI... / COFRAJE pentru: pereti,tavane, placi, stalpi rotunzi si patrati de toate dimensiunile..., placi cofrante triplu stratificate ), GRINZI doka, CONTAINERE de santier SANITARE ... »
Light Member 8 ani
Sibiu
 Stilpi din lemn, ecologici

STILPI DIN LEMN, ECOLOGICI


Firma noastra produce stilpi din lemn pentru telecomunicatii, televiziunea... prin cablu, suport pentru transportul energiei electrice, grinzi si capriori pentru... constructii, etc. Toate produsele sint impregnate, ecologice. ... »
Oferit de:Comtel CS SRL
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Casa lemn bari 40 - 3200 euro+tva

Casa lemn Bari 40 - 3200 euro+TVA


. Elemente pereti cu grosime de 40mm . 4. Grinzi 7bucati . 5.... Lambriu acoperis peste grinzi . 6. Trei usi (intrare, baie, dormitor... terasa. Casa este produsa din lemn de rasinoase natur (netratat ... »
Oferit de:Nerva Prodcom
Buyer Member 8 ani
Suceava
 Parchet prefabricat din lemn masiv

parchet prefabricat din lemn masiv pentru uz sportiv de tip DuoBAT 110+


SISTEMUL DUO BAT 110+ este un sistem format din doua straturi de grinzi avand o... inaltime totala a constructiei de 100 mm (plus materialul autonivelant). Sistemul... ofera coeficienti perfecti pentru absorbtia socului, elasticitate si saritura mingii ... »
Silver Member 11 ani
Brasov
 Parchet prefabricat din lemn masiv

parchet prefabricat din lemn masiv pentru uz sportiv de tip UNO BAT 62


format dintr-un singur strat de grinzi avind o inaltime totala a constructiei de 62 ... »
Silver Member 11 ani
Brasov
 Masina de insurubat unghiulara pentru structuri din

Masina de insurubat unghiulara pentru structuri din lemn pana la 16 mm SCW 16


, in constructii cu grinzi de lemn si de case prefabricatedimensiunile reduse o recomanda... pentru utilizarea in locuri greu accesibilepoate fi solicitata la extrem, potrivita... pentru lucrari grelesens de rotatie spre dreapta/stangaposibilitati de utilizare ... »

Pret: 4154.27 RON
Bronze Member 5 ani
Brasov
Comanda acum
 Sistem incalzire in pardoseala placa suport din lemn

Sistem incalzire in pardoseala Placa Suport din Lemn 22 cu XPE


constructii noi sau reamenajari - Solutia ideala pentru plansee din grinzi de lemn...LK Placa din Lemn 22 cu XPE ofera o solutie pentru renovarea suprafetelor... intinse. Sistemul se compune din placi din lemn 22 mm, asezate ca o pardoseala ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cherestea fag, rasionase

Cherestea fag, rasionase


. Cherestea uscata de rasinoase (brad, molid), grinzi rasinoase (brad, molid) pentru..., 80 (mm) * de la 10 cm in sus pentru TAL si TAS * de la 8 cm in sus pentru TASS... constructii. ... »
Oferit de:SC FAPACO SRL
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Hale semirotunde omega

HALE SEMIROTUNDE OMEGA


de zbor de dimensiuni reduse, sau chiar pentru mici aeroporturi. * constructie solida... prefabricate sau ancore special dezvoltate * grinzi de lemn * invelitoare prelacuita... un concept inovativ. O constructie semirotunda din otel, cu linii elegante, la un pret ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Gold Member 5 ani
Neamt
 Casa de vacanta verona

Casa de vacanta Verona


tamplaria fara sticla. -lemn uscat in uscator la 12-15%umiditate. -conceputa pentru...CASUTA DE VACANTA VERONA 1.CARACTERISTICI TEHNICE -Casuta da vara pentru... week-end din lemn masivde rasinoase (molid )natur netratat. -imbinare pereti block ... »
Oferit de:Nerva Prodcom
Buyer Member 8 ani
Suceava
 Feronerii

Feronerii


de cladiri cu schelet metalic, a constructiilor metalice tehnologice, a grinzilor Z..., conectori pentru imbinari lemn, componente ale sistemului CD60 de accesorii gips-carton....-C, laminarea profilurilor gips-carton si a contrafiselor pentru ferestre, sectionare ... »
Oferit de:Mezostahl. Kft.
Buyer Member 5 ani
Satu Mare
 Case la cheie

Case la cheie


cu stalpi si grinzi din beton sau zidarie cu stalpi si grinzi din beton pentru parter..., placa peste parter si etaj mansardat pe structura din lemn. La cheie constructia.../mp.+TVA pentru proiect tip; racordurile la utilitati si costul terenului care difera ... »

Pret: 29956 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cabana de familie

Cabana de familie


Asa poate arata o cabanuta in zona montana ,ideala pentru o familie care detine... un teren si nu ar dorii o investitie foarte mare. Aceasta este o constructie mixta... structura de lemn cu prinderea pe grinda de perimetru, Fatada principala se imbraca ... »
Buyer Member 5 ani
Arges
 Proiectare structuri de rezistenta.

Proiectare structuri de rezistenta.


redacteaza la nivelul PT/DDE si contin toata documentatia pentru avizul de constructie... si tot necesarul pentru realizarea executiei constructiei in conditii optime: - Plan...Elaboram proiecte structuri de rezistenta din beton armat si lemn.Proiectele se ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Turnat garduri si alei

Turnat garduri si alei


sc cnm advance construct srl ,firma autorizata, cu o echipa de profesionisti... avand o experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor ,monteaza garduri... din lemn cu fundatie de 50 cm adancime si 20 cm latime,zidarie din caramida,si bca ... »
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Casa laura

CASA LAURA


/mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala) Finisaje medii: - fatade finisate cu termosistem... si vopsea lavabila pentru exterior / tencuiala decorative - pardoseli gresie... - SARPANTA Schelet format din piese de lemn, de metal sau de beton armat, care sustine ... »
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Spatii birou - 370 mp 1 mai glx01113

Spatii Birou - 370 mp 1 Mai GLX01113


1 Mai si Calea Grivitei , mai exact in spatele Parcului Copilului. Constructia..., realizata cu stalpi de beton cadre ,placa de beton si grinzi, este finalizata in 2009... accesibil . Sunt disponibile pentru inchiriere urmatoarele suprafete: -la parter ... »
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Spatii birouri- 370 mp 1 mai glx01113

Spatii Birouri- 370 mp 1 Mai GLX01113


1 Mai si Calea Grivitei , mai exact in spatele Parcului Copilului. Constructia..., realizata cu stalpi de beton cadre ,placa de beton si grinzi, este finalizata in 2009... accesibil . Sunt disponibile pentru inchiriere urmatoarele suprafete: -la parter ... »
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Locuri de joaca

Locuri de joaca


Societatea noastra produce locuri de joaca pentru copii realizate din lemn... - panourile laterale sunt realizate din elemente de lemn Pentru mai multe detalii va... in 17 variante constructive si sunt destinate copiilor cu varste intre 4 si 14 ani ... »
Oferit de:DFS CENTER GRUP
Buyer Member 10 ani
Arges
 Proiecte structura de rezistenta

Proiecte structura de rezistenta


Oferta proiectare: structura de rezistenta in constructii Piese scrise...) si centralizator extrase de armatura), devize lucrari constructii. Piese desenate structura... de rezistenta (daca este cazul pentru fiecare corp de cladire in parte): - plan sapatura ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Vand hala brasov

Vand hala Brasov


, an constructie : 2010. Hala este construita din panouri sandwich de 6 cm, stalpi si grinzi... metalice, constructie contravantuita in planul peretilor si al acoperisului, cu o..., gazul este la 500 ml)., garaj cu canal pentru reparatii camioane . Birourile sunt ... »

Pret: 950000 EUR
Light Member 10 ani
Brasov
 Ferastrau sabie skil 0788 aa (lynx)

Ferastrau sabie Skil 0788 AA (Lynx)


de taiere in lemn 80 mm Masa 1,5 kg Constructie „EASY STORAGE“ Sistem usor... aglomerate): 9,1 m/s² Nivel de vibratii (taiere in grinzi de lemn): 9,5 m/s²...Ferastrau sabie Skil 0788 AA (Lynx) Descriere Manere de constructie ... »

Pret: 274 RON
Silver Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
78 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"grinzi de lemn pentru constructii" in Firme Hot - 22 Rezultat(e)
Folositi cautarea