Inscrie firma »

grinzi de lemn pentru constructii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre grinzi de lemn pentru constructii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Grinzi si elemente din lemn

Grinzi si elemente din lemn stratificat


: pin si brad. Umiditate 8-12%. Pentru a garanta durabilitatea imbinarilor se aplica ... »
Buyer Member 7 ani
Brasov
 Grinzi lamelare profilate

Grinzi Lamelare Profilate


in Lamba si Uluc, folosite pentru constructia peretilor a caselor de lemn si aaltor... constructii din lemn. Ridicarea peretilor din barne profilate este rapida si se poate...Grinzi lamelare profilate sau Barne Profilate , cu minin 3 straturi, profilate ... »
Buyer Member 8 ani
Arad
 Grinzi brad - antic

Grinzi brad - antic


constructii de case de lemn, cu o culoare deosebita Dim.: 1-5m lungime, 15-24cm latime, 10...Grinda de brad provine din demolare de contructii(case de lemn, vechi) cu o... vechime cuprinsa intre 50-100 de ani, de calitate foarte buna. Ideale pentru ... »
Buyer Member 11 ani
Maramures
 Utilaje, popi, schela, cofraje, grinzi, fose septice,

UTILAJE, POPI, SCHELA, COFRAJE, GRINZI, FOSE SEPTICE, STATII DE EPURARE,CONTAINERE


utilaje si accesorii pentru constructii de ce mai buna calitate din import: POPI... / COFRAJE pentru: pereti,tavane, placi, stalpi rotunzi si patrati de toate dimensiunile..., placi cofrante triplu stratificate ), GRINZI doka, CONTAINERE de santier SANITARE ... »
Light Member 10 ani
Sibiu
 Case lemn, casute lemn - casuta

Case lemn, casute lemn - casuta Zalau


si ferestre din lemn masiv,podele interioare si pe terasa,sistem de grinzi pentru acoperis... de lemn masiv, cu grosimea de 42 mm,in sistem chertat. Este compartimentata intr ... »

Pret: 17950 RON
Buyer Member 5 ani
Alba
 Stilpi din lemn, ecologici

STILPI DIN LEMN, ECOLOGICI


Firma noastra produce stilpi din lemn pentru telecomunicatii, televiziunea... prin cablu, suport pentru transportul energiei electrice, grinzi si capriori pentru... constructii, etc. Toate produsele sint impregnate, ecologice. ... »
Oferit de:Comtel CS SRL
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Casute din lemn pentru gradina,  casuta  mara

Casute din lemn pentru gradina, Casuta MARA


Casute din lemn pentru gradina, Casuta MARA fabricata din lambriu de brad...), uscat artificial. Sistem constructiv: elemente portante de perete frezate pe lungime... cu streasina posterioara, laterale si prelungire frontala de 0,80m, grinzi longitudinale ... »
Buyer Member 7 ani
Bistrita-Nasaud
 Casute din lemn pentru gradina,  casuta  meridian

Casute din lemn pentru gradina, Casuta MERIDIAN


Casute din lemn pentru gradina, Casuta MERIDIAN Dimensiuni: 5.00m x 4.00m/34mm.... Material utilizat: brad (molid), uscat artificial. Sistem constructiv: elemente..., grinzi longitudinale, lambriu si invelitoare din carton bitumat; usa dubla ... »
Buyer Member 7 ani
Bistrita-Nasaud
 Casute din lemn pentru gradina,  casuta bicaz

Casute din lemn pentru gradina, Casuta BICAZ


Casute din lemn pentru gradina, Casute din lemn, Casute de gradina, Casute... de lemn, dupa modelele si dimensiunile cerute de beneficiari. Exemplu model Casuta... artificial. Sistem constructiv: elemente portante de perete frezate pe lungime (nut ... »
Buyer Member 7 ani
Bistrita-Nasaud
 Casute de lemn cu terasa, casuta bran

Casute de lemn cu terasa, Casuta BRAN


Casute din lemn, Casute de lemn cu terasa dupa modelele si dimensiunile cerute... X 1.50m cu dusumele tip deck si cadru de grinzi. Material utilizat: brad (molid...), uscat artificial. Sistem constructiv: elemente portante de perete grosime, frezate ... »
Buyer Member 7 ani
Bistrita-Nasaud
 Burghiu cofraje lemn alpen - a˜ 10 mm

Burghiu cofraje lemn Alpen - a˜ 10 mm


de constructii, grinzi de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala: 400 mm...Burghiu cofraje lemn Alpen - Ø 10 mm Burghiu pentru prelucrat lemn ... »

Pret: 44.79 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Casa lemn bari 40 - 3200 euro+tva

Casa lemn Bari 40 - 3200 euro+TVA


. Elemente pereti cu grosime de 40mm . 4. Grinzi 7bucati . 5.... Lambriu acoperis peste grinzi . 6. Trei usi (intrare, baie, dormitor... terasa. Casa este produsa din lemn de rasinoase natur (netratat ... »
Oferit de:Nerva Prodcom
Buyer Member 10 ani
Suceava
 Burghiu cofraje lemn alpen - a˜ 400x12 mm

Burghiu cofraje lemn Alpen - a˜ 400x12 mm


lemn de constructii, grinzi de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala...Burghiu cofraje lemn Alpen - Ø 400x12 mm Burghiu de 40 cm, pentru ... »

Pret: 57.03 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Parchet prefabricat din lemn masiv

parchet prefabricat din lemn masiv pentru uz sportiv de tip DuoBAT 110+


SISTEMUL DUO BAT 110+ este un sistem format din doua straturi de grinzi avand o... inaltime totala a constructiei de 100 mm (plus materialul autonivelant). Sistemul... ofera coeficienti perfecti pentru absorbtia socului, elasticitate si saritura mingii ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Burghiu cofraje lemn alpen - a˜ 14x400 mm

Burghiu cofraje lemn Alpen - a˜ 14x400 mm


, folosit pentru prelucrarea lemnului de constructii. Se poate utiliza si pentru grinzi... de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala: 400 mm Diametru: 14 mm ...Burghiu cofraje lemn Alpen - Ø 14x400 mm Burghiu de lungime 400 mm ... »

Pret: 68.87 RON
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Parchet prefabricat din lemn masiv

parchet prefabricat din lemn masiv pentru uz sportiv de tip UNO BAT 62


format dintr-un singur strat de grinzi avind o inaltime totala a constructiei de 62 ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Masina de insurubat unghiulara pentru structuri din

Masina de insurubat unghiulara pentru structuri din lemn pana la 16 mm SCW 16


, in constructii cu grinzi de lemn si de case prefabricatedimensiunile reduse o recomanda... pentru utilizarea in locuri greu accesibilepoate fi solicitata la extrem, potrivita... pentru lucrari grelesens de rotatie spre dreapta/stangaposibilitati de utilizare ... »

Pret: 4020.26 RON
Bronze Member 7 ani
Brasov
Comanda acum
 Cherestea fag, rasionase

Cherestea fag, rasionase


. Cherestea uscata de rasinoase (brad, molid), grinzi rasinoase (brad, molid) pentru..., 80 (mm) * de la 10 cm in sus pentru TAL si TAS * de la 8 cm in sus pentru TASS... constructii. ... »
Oferit de:SC FAPACO SRL
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Sistem incalzire in pardoseala placa suport din lemn

Sistem incalzire in pardoseala Placa Suport din Lemn 22 cu XPE


constructii noi sau reamenajari - Solutia ideala pentru plansee din grinzi de lemn...LK Placa din Lemn 22 cu XPE ofera o solutie pentru renovarea suprafetelor... intinse. Sistemul se compune din placi din lemn 22 mm, asezate ca o pardoseala ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Hale semirotunde omega

HALE SEMIROTUNDE OMEGA


de zbor de dimensiuni reduse, sau chiar pentru mici aeroporturi. * constructie solida... prefabricate sau ancore special dezvoltate * grinzi de lemn * invelitoare prelacuita... un concept inovativ. O constructie semirotunda din otel, cu linii elegante, la un pret ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Gold Member 7 ani
Neamt
 Casa de vacanta verona

Casa de vacanta Verona


tamplaria fara sticla. -lemn uscat in uscator la 12-15%umiditate. -conceputa pentru...CASUTA DE VACANTA VERONA 1.CARACTERISTICI TEHNICE -Casuta da vara pentru... week-end din lemn masivde rasinoase (molid )natur netratat. -imbinare pereti block ... »
Oferit de:Nerva Prodcom
Buyer Member 10 ani
Suceava
 Feronerii

Feronerii


de cladiri cu schelet metalic, a constructiilor metalice tehnologice, a grinzilor Z..., conectori pentru imbinari lemn, componente ale sistemului CD60 de accesorii gips-carton....-C, laminarea profilurilor gips-carton si a contrafiselor pentru ferestre, sectionare ... »
Oferit de:Mezostahl. Kft.
Buyer Member 7 ani
Satu Mare
 Cabana de familie

Cabana de familie


Asa poate arata o cabanuta in zona montana ,ideala pentru o familie care detine... un teren si nu ar dorii o investitie foarte mare. Aceasta este o constructie mixta... structura de lemn cu prinderea pe grinda de perimetru, Fatada principala se imbraca ... »
Buyer Member 7 ani
Arges
 Case la cheie

Case la cheie


cu stalpi si grinzi din beton sau zidarie cu stalpi si grinzi din beton pentru parter..., placa peste parter si etaj mansardat pe structura din lemn. La cheie constructia.../mp.+TVA pentru proiect tip; racordurile la utilitati si costul terenului care difera ... »

Pret: 29956 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Proiectare structuri de rezistenta.

Proiectare structuri de rezistenta.


redacteaza la nivelul PT/DDE si contin toata documentatia pentru avizul de constructie... si tot necesarul pentru realizarea executiei constructiei in conditii optime: - Plan...Elaboram proiecte structuri de rezistenta din beton armat si lemn.Proiectele se ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
108 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"grinzi de lemn pentru constructii" in Firme Hot - 22 Rezultat(e)
Folositi cautarea