Inscrie firma »

vopsea pentru pardoseli beton - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vopsea pentru pardoseli beton
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vopsea beton si pardoseli interioare

Vopsea beton si pardoseli interioare


Vopsea uretan-alchidica pentru suprafete interioare din beton si pardoseli... din lemn. Se poate aplica pe suprafete noi sau vopsite cu vopsele alchidice, epoxidice ... »
 Vopsea epoxidica bicomponenta pardoseli

Vopsea epoxidica bicomponenta pardoseli beton


Vopsea epoxidica bicomponenta, fara solventi. * Adecvata pentru aplicare... pe pardoseli de beton, vechi sau noi, expuse la uzura mecanica si chimica intensa... rezistenta marita la miscarea si craparea betonului. ... »
 Pardoseli epoxidice

Pardoseli epoxidice


Avantajele sistemelor de pardoseli epoxidice: - Sunt recomandate pentru..., sali de operatie, laboratoare, etc. Practic, sunt pardoseli speciale pentru spatii... de pardoseli economice cu rezistenta de lunga durata; - Se aplica pe suport de beton ... »
Oferit de:SC Nanochem SRL
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Grund intaritor pentru pereti si

Grund intaritor pentru pereti si pardoseli de beton SNIEZKA


vopsirii cu vopsele in emulsie pentru intarirea peretilor cretosi, adica cei care lasa... intrebuinteaza pentru grunduirea si intarirea tencuielilor de gips, gips carton, de ciment ... »
Buyer Member 15 ani
Neamt
 Beton posadzka vopsea acrilica

BETON POSADZKA VOPSEA ACRILICA PENTRU BETON SI PARDOSEALI


deosebit recomandata pentru pardoseli ,garduri si constructii din beton, fatadele...Vopseaua BETON POSADZKA SNIEZKA este destinata vopsirii in scop decorative... si de protectie a substraturilor de beton in interiorul si exteriorul incaperilor. Este in mod ... »
Buyer Member 15 ani
Neamt
 Reconditionare beton

RECONDITIONARE BETON


SERVICII DE RESTAURARE SI TRATARE A PARDOSELILOR DIN BETON TIP RESTAURARE... DIN BETON CONSTAU IN: 1.Indepartatrea tuturor urmelor de rasini,vopsele epoxidice... pentru indepartarea acoperirilor 2.Slefuirea pardoselii cu 4 grade de diamante ... »

Pret: 15 EUR
Oferit de:SC O&B SRL
Buyer Member 6 ani
Timis
 Vopsea clorcauciuc pentru pardoseli

Vopsea Clorcauciuc pentru Pardoseli si Trafic EMEX


, are ca destinatie principala vopsirea pardoselilor din beton, fie pentru protejare, fie doar...Vopseaua Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEX este un produs monocomponent... si decorarea pardoselilor din beton, atat in conditii de interior, cat si in conditii ... »

Pret: 31.81 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea epoxidica pentru pardoseli si

Vopsea Epoxidica pentru Pardoseli si Trafic EMEX


Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseli EMEX este un produs profesional, pe baza... Pardoseli EMEX este destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea... sau pulverizare cu aer sau air-less. Produsul este recomandat pentru pardoselile (sau ... »

Pret: 33.12 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Titan - industrial - titan 836 - vopsea epoxidica

TITAN - Industrial - Titan 836 - Vopsea epoxidica pentru pardoseli


Vopsea pentru pardoseli antiderapanta cu rezistenta mecanica mare, usor... de curatat. Foarte rezistent la produse chimice, pentru pereti de ciment, beton, tecuieli ... »
Oferit de:Color Home SRL
Buyer Member 14 ani
Timis
 Slefuire vopsea epoxidica pardoseala

Slefuire vopsea epoxidica pardoseala


. Oferim servicii de curatare vopsea de pe pardoseli din beton si mozaic . Folosim... prin diverse metode, pentru a aplica un strat nou de vopsea. Daca suprafata este mica... de pe pardoseala. Cauzele sunt multiple, dar nu cautam vinovatii ci propunem solutii pentru ... »

Pret: 5 EUR
Oferit de:Adna Interdom
Silver Member 14 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Vopsea / invelis sintetic pentru

Vopsea / invelis sintetic pentru realizarea de pardoseli multifunctionale


FLOORGUM PAINT este o vopsea/invelis sintetic pentru realizarea de pardoseli... multifunctional circulabil sau pentru a acoperi si proteja sitemele de impermeabilizare, o... alternativa economica si eficienta pentru placarile traditionale cu ceramica sau dale ... »

Pret: 4 EUR
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 5900 vopsea epoxidica pe baza de apa

5900 Vopsea epoxidica pe baza de apa


(pentru grund), alb, gri + nuante, bej + nuante Marimi pachet: 5L Substraturi...: bare/otel galvanizat, podele si pereti de beton, zidarie, placi din fibre minerale ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Alphadet pc  - detergent pentru pardoseli cu aditiv

ALPHADET PC - DETERGENT PENTRU PARDOSELI CU ADITIV DEZINFECTANT


foloseste pentru curatarea suprafetelor reci (beton, marmura, gresie, mozaic,vopsea...Special creat pentru igienizarea spatiilor comune din fabrici, piete... slab dezinfectant; Se utilizeaza pentru spalare manuala si prin spumare; Se ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Alphadet p - detergent pentru pardoseli, degresant

ALPHADET P - DETERGENT PENTRU PARDOSELI, DEGRESANT


(beton, marmura, gresie, mozaic,vopsea epoxidica, vopsea in ulei si lac...Special creat pentru igienizarea spatiilor comune din fabrici, piete... agroalimentare, cantine, restaurante. Este un foarte bun degresant; Se utilizeaza pentru ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Vopsea clorcauciuc pentru piscina

Vopsea clorcauciuc pentru piscina


si vopsirea pardoselilor din beton, fie pentru protejare, fie doar pentru marcare... utilizarea pentru acoperirea interioara a piscinelor sau a bazinelor din beton, dar...; - Rezistenta mare la intemperii factori chimici, frecare. Pentru mai multe detalii va ... »
Buyer Member 11 ani
Neamt
 Vopsea epoxidica pentru pardoseala

Vopsea epoxidica pentru pardoseala


Vopseua epoxidica se poate da pe pardoseli din beton,cu cerinte de rezistenta... de acoperire a pardoselilor si a betonului sunt caracterizate prin varietate si capacitatea... mecanica medie si rezistenta chimica..Este destinata protectiei pardoselilor din hale ... »
Buyer Member 11 ani
Neamt
 Vopsea poliuretanica pentru

Vopsea Poliuretanica pentru Pardoseala EMEX


, rezistenta la uzura si abraziune, etc. Acest tip de vopsea pentru pardoseli poate fi... pentru pardoselile (sau suprafetele orizontale in general) din beton, mozaic, placi... pentru Pardoseli EMEX este destinata utilizarii profesionale pentru protejarea ... »

Pret: 30.23 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Titan - decoration - parkings - vopsea pentru parcari

TITAN - Decoration - Parkings - Vopsea pentru parcari


Vopsea acrilica satinata pentru pardoseli de ciment sau beton din parcari ... »
Oferit de:Color Home SRL
Buyer Member 14 ani
Timis
 Vopsea epoxidica sp01

Vopsea epoxidica SP01


1. SP01 - este un grund pentru beton care nu contine solvent. Are o aderenta... din pardoseli. - Raportul de amestec este de 2,5:1 ... »

Pret: 5 EUR
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Grund clorcauciuc de amorsare pentru pardoseli emex

Grund Clorcauciuc de Amorsare pentru Pardoseli EMEX


sau pardoseli, pentru acoperirea cu Vopsea Clorcauciuc. Caracteristici principale... profesionale pentru pregatirea suprafetelor din beton, in mod special pentru pardoseli...Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEX este ... »

Pret: 33.39 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Grund epoxidic de amorsare pentru pardoseli emex

Grund Epoxidic de Amorsare pentru Pardoseli EMEX


de contaminanti. Este recomandat pentru pregatirea pardoselilor din beton inaintea...Grundul Epoxidic de Impregnare pentru Pardoseli EMEX, (numit si Amorsa... inaintea aplicarii de vopsele sau pardoseli epoxidice. Caracteristici principale ... »

Pret: 33.39 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Grund poliuretanic de amorsare pentru pardoseli emex

Grund Poliuretanic de Amorsare pentru Pardoseli EMEX


recomandat pentru pregatirea pardoselilor din beton inaintea Vopselei Poliuretanice...Grundul Poliuretanic de Amorsare pentru Pardoseli EMEX, (numit si Amorsa... de vopsele sau pardoseli poliuretanice. Caracteristici principale ... »

Pret: 32.47 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Frezare

Frezare


-40mm). Procedeul este foarte bun pentru restaurarea pardoselilor vechi...Executam operatii de curatare in profunzime a stratului de beton (pana la 30..., contaminate cu diverse substante (uleiuri, grasimi, starturi vechi de vopsea ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Detergent alcalin universal parfumat mystrol

Detergent alcalin universal parfumat Mystrol


de suprafete dure, UPVC, inclusiv sticla, vinil, cauciuc, beton si vopsea. Caracteristici...Recomandat pentru tratamentul initial la curatarea mochetei prin injectie...-extractie Descriere : Evans Mystrol Multi este un detergent concentrat pentru toate tipurile ... »

Pret: 124.95 RON
Buyer Member 6 ani
Giurgiu
 Vopsea poliuretanica bicomponenta emex / bidon 4 kg

Vopsea Poliuretanica Bicomponenta EMEX / Bidon 4 Kg


Poliuretanic Anticoroziv EMEX. Pentru suprafetele din beton sau alte materiale minerale se...; - pardoseli din beton, piscine sau bazine din beton, zidarie, tencuieli var... Bicomponenta EMEX este destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea ... »

Pret: 127.2 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
77 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"vopsea pentru pardoseli beton" in Firme Hot - 13 Rezultat(e)
Folositi cautarea