Inscrie firma »

vand spatiul comercial - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vand spatiul comercial
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Noul gel antigandaci kafer gel

Noul gel antigandaci KAFER GEL


, transformatoare de inalta tensiune, in spatele aparatelor electrocasnice, acolo unde... prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand... in locuri greu de ajuns, in crapaturi, in spatele frigiderului sau aragazului ... »

Pret: 14.99 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Kafer gel - gel antigandaci

KAFER GEL - Gel antigandaci


, transformatoare de inalta tensiune, in spatele aparatelor electrocasnice, acolo unde... si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6..., in crapaturi, in spatele frigiderului sau aragazului, gandacii gasesc o sursa de hrana ... »

Pret: 14.99 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Aparat portabil cu uv( anti tantari, muste, purici, musculite de otet)

Aparat portabil cu UV( anti tantari, muste, purici, musculite de otet) si ultrasunete( anti soareci, sobolani) Isotronic MM 77010 30mp


ultrasunetelor. Cum se foloseste: *Aparatul protejaza spatiile de locuit, alunga... in interior si exterior. *Este important sa nu asezati aparatul in spatele... prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii ... »

Pret: 128.93 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Aparat electronic cu  ultrasunete impotriva rozatoarelor, soareci,

Aparat electronic cu ultrasunete impotriva rozatoarelor, soareci, sobolani - BioMetrixx S2


protejeaza spatiile de locuit, alunga soareci, sobolani, este proiectat pentru a fi... pe covor sau in spatele pieselor de mobilier, deoarece limiteaza eficienta aparatului... LEIMagazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului ... »

Pret: 58.06 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Kafer gel - gel antigandaci

KAFER GEL - Gel antigandaci


accesibile: contoare, doze de cabluri, transformatoare de inalta tensiune, in spatele... Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos... de zahar, grasime sau alte substante in locuri greu de ajuns, in crapaturi, in spatele ... »

Pret: 14.99 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Aer conditionat daikin ftx35j3-rx35k 12000 btu inverter

AER CONDITIONAT DAIKIN FTX35J3-RX35K 12000 BTU INVERTER


pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale. Aceste sisteme eficiente... este recomandat   pentru uz casnic : birouri , spatii de locuit, etc. Aparatul... inverter este recomandat pentru spatii de 25/35 mp. ... »

Pret: 2320 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Aer conditionat daikin ftx50gv-rx50gv inverter 18000 btu

AER CONDITIONAT DAIKIN FTX50GV-RX50GV INVERTER 18000 BTU


pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale. Aceste sisteme eficiente... este recomandat   pentru uz casnic : birouri , spatii de locuit, etc. Aparatul... recomandat pentru spatii de 40/40 mp.   ... »

Pret: 3480 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Aer conditionat daikin ftx25j3-rx25k 9000 btu inverter

AER CONDITIONAT DAIKIN FTX25J3-RX25K 9000 BTU INVERTER


conditionat pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale. Aceste sisteme... este recomandat   pentru uz casnic : birouri , spatii de locuit, etc. Aparatul... de Aer Conditionat Daikin FTX25-RX25 9000 btu inverter este recomandat pentru spatii ... »

Pret: 2200 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Aparat anti-daunatori repel-emg 3in1 (cu unde electromagnetice) - 200

Aparat anti-daunatori Repel-EMG 3IN1 (cu unde electromagnetice) - 200 mp


si Alunga. Pentru a proteja spatiul dvs., aparatul trebuie sa functioneze 24 din 24 h... eficient in alungarea daunatorilor, cand acestia sunt deja instalati in spatiul dvs.... de locuit.Inainte de a pune in functiune aparatul, spatiul dvs. trebuie sa fie curatat ... »

Pret: 65.14 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Aparat anti daunatori si purificator de aer pestmaster 5in1 - 460 mp

Aparat anti daunatori si purificator de aer Pestmaster 5in1 - 460 mp


si Alunga. Pentru protectia spatiul dvs. de locuit, aparatul trebuie sa functionze 24... Inainte de a pune in functiune aparatul, spatiul dvs. (zona afectata) trebuie sa fie...: * Aparatul protejeaza spatiile de locuit, alunga soareci, sobolani si insecte, este ... »

Pret: 96.77 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor, gandacilor si altor

Aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor, gandacilor si altor insecte taratoare - Pestmaster AG250 - 250 mp


spatiul dvs, aparatul trebuie sa functioneze 24/24h!Eficienta lui este de lunga durata... acestora.Inainte de a pune aparatul in functiune, spatiul respectiv trebuie curatat... foloseste: * Aparatul protejeaza si alunga din spatiul dvs. de locuit soareci ... »

Pret: 48.37 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Aparat pestmaster vario blister (anti soareci, sobolani, tantari, cu

Aparat Pestmaster Vario Blister (anti soareci, sobolani, tantari, cu frecventa reglabila pentru fiecare tip de daunator) - 40 mp


si Alunga. Pentru eficienta maxima in protejarea spatiului dvs, aparatul trebuie sa..., instinctual. Daca soarecii, sobolanii sunt deja instalati in spatiul dvs. de locuit... spatiile de locuit, este proiectat pentru a fi folosit in interior. * Este foarte ... »

Pret: 57.91 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Pestmaster transonic pro - aparat profesional  anti daunatori -

Pestmaster Transonic PRO - aparat profesional anti daunatori - soareci, sobolani, dihori, insecte taratoare - 500mp


Transonic Pro este folosit in 2 situatii: Protejeaza si Alunga Pentru a proteja spatiul... instalati in spatiul dvs., aparatul este eficient in Alungarea lor. Mentineti aparatul..., si acopera o suprafata de pana la 500mp. *Aparatul Transonic Pro protejeaza spatiul ... »

Pret: 270 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Pestmaster zn1002 - aparat  cu ultrasunete si unde elecromagnetice

Pestmaster ZN1002 - Aparat cu ultrasunete si unde elecromagnetice impotriva soarecilor, sobolanilor si a alor insecte taratoare.


a proteja spatiul dvs., aparatul trebuie sa functioneze 24/24h. Eficienta aparatului... lor.Inainte de a pune in functiune aparatul, spatiul (zona afectata) trebuie.... Cum se foloseste: * Aparatul electronic ZN1002 protejeaza spatiile de locuit ... »

Pret: 82.54 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Sistem home  cu dvd philips htd3540/12

Sistem Home cu DVD Philips HTD3540/12


Conectori frontali: Intrare audio, Hi-Speed USB Conexiuni spate: Iesire video compozita... cu date juridice si privind siguranta, Fisa marcilor comerciale, Certificat... inalta de podea spate (LxIxA): 220 x 1006 x 220 mm Greutate boxa spate: 1,6 kg ... »

Pret: 811.51 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Sistem home cinema philips htd5540/12

Sistem Home cinema Philips HTD5540/12


-Speed USB Conexiuni spate: INTRARE AUX 1, Iesire video compozita (CVBS), Intrare optica... marcilor comerciale, Manualul de utilizare pe CD-ROM, Certificat de garantie...: 3 m Boxa inalta de podea spate (LxIxA): 100 x 1092 x 65 mm Greutate boxa spate ... »

Pret: 1040.46 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Nou  kafer gel + praf contra insectelor de casa + evosect

NOU Kafer Gel + Praf contra insectelor de casa + Evosect


, doze de cabluri, transformatoare de inalta tensiune, in spatele aparatelor...Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand...Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand ... »

Pret: 99.99 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Statii dedurizare apa

Statii dedurizare apa


spatiul ocupat de echipamente este un factor important. Echipamentele dispun... aplicatii comerciale, industriale se aleg dupa debitul nominal. Ex. (casa particulara... aplicatii comerciale, industriale se aleg dupa debitul nominal. Ex. (casa particulara ... »
Buyer Member 17 ani
Ilfov
 Pompe de caldura

pompe de caldura


spatiilor de locuit , recuperarea energiei termice, prin utilizarea pompelor de caldura... inversat: pe timpul iernii incalzind spatiul de locuit, iar pe timpul verii fiind... climatice si vandalism; Pompele se monteaza in spatii inchise fara a modifica aspectul ... »
Buyer Member 21 ani
Constanta
 Cloud electronics cx263 3-zone mixer 1, stereo & mono output

Cloud Electronics CX263 3-Zone Mixer 1, Stereo & Mono Output


de agrement, licentiate, comerciale si de vanzare cu amanuntul care au nevoie de control... seriala (RS232) CDI-S200 prezentat, montat pe panoul din spate, care poate controla... 1 Egalizator de microfon cu doua benzi in spatele panoului frontal Filtru ... »

Pret: 4027.15 RON
Buyer Member 19 ani
Constanta
 Fendona 1,5 sc (1 l)

FENDONA 1,5 SC (1 L)


dezinsectia spatiilor de depozitare, sau se respecta indicatiile tehnice specifice.... Tehnica de aplicare:Se pot folosi la aplicare aparate de stropire purtate (de spate... si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos ... »

Pret: 127.99 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Mini distrugator insecte cu lampi uv pentru terase ik 12 (acopera

Mini distrugator insecte cu lampi UV pentru terase IK 12 (acopera aprox. 120 mp)


in gradina, pe terase, in restaurante si baruri, cluburi, pe balcon, in spatii de lucru... comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis... riscati deteriorarea produsului. - Nu este recomandata utilizarea aparatului in spatii ... »

Pret: 115.81 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Mini distrugator insecte cu lampi uv pentru terase ik 12 (acopera

Mini distrugator insecte cu lampi UV pentru terase IK 12 (acopera aprox. 120 mp)


, pe balcon, in spatii de lucru, magazine, carmangerii, macelarii, oriunde e nevoie... transport: 15 LEI Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR... utilizarea aparatului in spatii precum hambare, suri sau locuri usor inflamabile. - Nu ... »

Pret: 115.82 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Distrugator insecte suprafata medie fly away metal 16 (acopera

Distrugator insecte suprafata medie Fly Away Metal 16 (acopera aprox.100 mp)


, in spatii de lucru, magazine, carmangerii, macelarii, oriunde e nevoie de protectie... si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1... produsului. - Nu este recomandata utilizarea aparatului in spatii precum hambare, suri ... »

Pret: 143.12 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Distrugator insecte, muste, tantari, mare ik 40 (acopera aprox. 250

Distrugator insecte, muste, tantari, mare IK 40 (acopera aprox. 250 mp)


, in spatii de lucru, magazine, carmangerii, macelarii, oriunde e nevoie de protectie... LEI Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului... in spatii precum hambare, suri sau locuri usor inflamabile. - Nu este recomandata ... »

Pret: 237.94 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
12991 produse / 520 pagini
25 produse pe pagina.

"spatiul comercial" in Firme Hot - 713 Rezultat(e)
Folositi cautarea