Inscrie firma »

usi hale vitrate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre usi hale vitrate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Usi hale - vitrate

Usi Hale - Vitrate


Usi hale vitrate Usi sectionale industriale vitrate Usile de tip sectional... impotriva prinderii degetelor. - panourile vitrate pot fi incluse in usile sectionale.... D&G Loyal Grup comercializeaza o gama larga de modele de usi comerciale ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Usi hale - cu sectiuni vitrate

Usi Hale - Cu sectiuni vitrate


Usile sctionale pentru hale cu sectiuni vitrate Usile pentru hale de tip... indeparteaza la montaj. Panourile vitrate din aluminiu pentru usile sectionale de hale - au... vitrate. COMPONENTE Toate elementele componente ale usilor sectionale pentru hale sunt ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Usi hale - panoramice

Usi Hale - Panoramice


Usi hale complet vitrate cu sectiuni panoramice . Usile de tip sectional... impotriva prinderii degetelor. - panourile vitrate pot fi incluse in usile sectionale.... D&G Loyal Grup comercializeaza o gama larga de modele de usi comerciale ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Usi hale - pline ( opace )

Usi hale - Pline ( Opace )


Usile pentru hale fara vitrare , opace, din panouri tip sandwich . Usile... impotriva prinderii degetelor. - panourile vitrate pot fi incluse in usile sectionale... din zilele noastre. D&G Loyal Grup comercializeaza o gama larga de modele de usi ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Vanzare spatii comerciale  tancabesti glx171235

vanzare Spatii comerciale Tancabesti GLX171235


din zidarie de BCA. Hala are la partea din spate doua usi de acces, dintre care una pentru... din spatiu comercial parter +etaj in suprafata de 568 mp pe nivel ,si o hala industriala... de supraveghere, Spatiul este vitrat pe doua laturi atat la parter cat si la etaj, iar fatada ... »

Pret: 1400000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"usi hale vitrate" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea