Inscrie firma »

uleiuri motor metabond - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre uleiuri motor metabond
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Metabond gold tratament motor 250 ml

Metabond Gold tratament motor 250 ml


Tratament Metabond pentru motor, pentru tratarea suprafetelor metalice...DA In filmul alaturat vedeti testul cu aparat al tratamentului de motor Metabond Gold... Documente descarcabile Fisa tehnica de securitate - Metabond GoldLista de preturi ... »

Pret: 186 RON
Oferit de:GUMAX SRL
Buyer Member 18 ani
Covasna
 Metabond uleiuri si aditivi

metabond uleiuri si aditivi


METABOND C- PRODUS DE TRATAMENT NEPOLUANT PENTRU REDUCEREA FRECa...RILOR SI UZURILOR METABOND C este un produs chimic, similar cu METABOND M, contine mai... calitatile fizico - chimice ale uleiului. METABOND C intra in reactie cu atomii ... »
Buyer Member 15 ani
Olt
 Tratament motor metabond c

TRATAMENT MOTOR METABOND C


frecarii, chiar si la ungerea fortata. Tratamentul de motor METABOND C datorita... frecarii. Este un produs special, similar cutratamentul de motor METABOND M... si transportului. Mod de utilizare: Tratamentul de motor Metabond CSe adauga la uleiul ... »

Pret: 195 RON
 Tratament motor metabond m

TRATAMENT MOTOR METABOND M


,tratamentul de motor METABOND M intra in reactie chimica cu metalele, astfel formand...: Tratamentul de motor METABOND M ,se adauga la uleiul nou in proportie de 5-10% la prima... uleiurilor prescrise de producator. Indicat oriunde este necesara reducerea frecarii ... »

Pret: 179 RON
 Metabond megalene

METABOND MEGALENE


PRODUS PENTRU TRATAREA BENZINELOR Produsul METABOND MEGALENE este un aditiv... fara cenusa si nu contine fosfor. Testele de motor efectuate pe scara larga au... modifica cifra octanica a combustibililor. METABOND, agentul de reducere a frecarii se ... »
Oferit de:SC ECO TEAM SRL
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Tratament motor metabond old spezial

TRATAMENT MOTOR METABOND OLD SPEZIAL


de motor METABOND OLD SPEZIAL a fost dezvoltat datorita fenomenului de uzura aparut... in urma utilizarii produsului! Domenii de utilizare: Tratamentul de motor metabond...: Tratamentul de motor METABOND OLD SPEZIAL se aplica in uleiul de motor 5-10%, iar ... »

Pret: 206 RON
 Metabond megalene aditiv

METABOND MEGALENE ADITIV


Aditivul de benzina Metabond Megalene este un tratament modern pentru tratarea... de Metabond efectueaza innobilarea suprafetelor metalice la piesele in contact cu benzina..., cu actiune de curatire si eliminarea colmatarilor. Testele de motor efectuate pe scara ... »

Pret: 110 RON
 Metabond gold 250ml

Metabond GOLD 250ml


 acestea. În zilele noastre foarte multe vehicoleau montate sisteme de filtrare secundare pentru filtrarea de 1-3microni, din aceasta cauza este necesara finetea demicroparticule METABOND GOLD, datorita coeficientului foartemic de frecare a policeramicii adaugate solutiei de innobilare,usureaza functionarea motorului, ceea ce sta la baza maririirandamentului motorului... efect exceptional de reducerea frecarii si cu efectde etansare.  Indicat motoarelor noi sau folosite, adaugat uleiurilor... cazul masinilor din energia produsa de combustibil cca. 30% sepierde prin frecare in motor la rulmenti, camasa, pistoane, axecu came ... »

Pret: 180 RON
Buyer Member 16 ani
Suceava
 Metabond cl - curatare inetrior

Metabond CL - curatare inetrior motor 250 ml


spalati motorul cu solutie speciala Metabond CLCateva caracteristici si avantaje:- se... motorul timp de 10-15 minute in relanti Dion ce este proportia Metabond CLmai mica...Solutie de curatat motor in interior, inaintea schimbului de ulei ... »

Pret: 85 RON
Oferit de:GUMAX SRL
Buyer Member 18 ani
Covasna
 Metabond megalene 250ml - aditiv benzina

Metabond Megalene 250ml - aditiv benzina


METABOND MEGALENE este un aditiv pentru tratarea benzinei folosita in motoarele..., marind puterea motorului; - Curata rezervorul si conductele de benzina...; - Scade colmatarea uleiurilor in segmentii pistoanelor; - Este anticorosiv, impiedica ... »
Buyer Member 16 ani
Brasov
 Aditivi, tratamente motor, uleiuri

Aditivi, tratamente motor, uleiuri auto


Permiteti-mi sa va retin atentia asupra gamei de produse METABOND... corespunda cerintelor de protectie a mediului inconjurator. METABOND-ul este rodul.... Avantaje tehnico-economice in urma folosirii produselor METABOND/aditivi benzina ... »
Oferit de:SC ECO TEAM SRL
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Metabond gt tratament cutie de viteze 250 ml

Metabond GT tratament cutie de viteze 250 ml


internationalaDAIn filmul alaturat vedeti testul cu aparat al tratamentului de motor Metabond...Tratament Metabond pentru cutii de viteze manuale, diferentiale, reductoare..., angrenaje Documente descarcabile Fisa tehnica de securitate - Metabond GTLista ... »

Pret: 144 RON
Oferit de:GUMAX SRL
Buyer Member 18 ani
Covasna
 Metabond old spezial tratamentul

Metabond Old Spezial tratamentul motorarelor batrâne 250 ml


Tratament Metabond pentru motor, pentru tratarea suprafetelor metalice...Lista de preturi MetabondCariera MetabondSpecificatii Destinat pentru2,5-5 litri de ulei motor... alaturat vedeti testul cu aparat al tratamentului de motor Metabond Gold Testul a fost ... »

Pret: 196 RON
Oferit de:GUMAX SRL
Buyer Member 18 ani
Covasna
 Uleiuri utilaje agricole

uleiuri utilaje agricole


METABOND STOU 10W40 ulei universal/ 25 lei /litru... sau simple, ca ulei de motor, ca ulei de transmisie la sisteme de transmisie macanice...ã. Specificaþii: Ulei de motor API CE/CF-4, ACEA E3, CCMC D4, MIL-L-2104D, SAE ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 Metabond h tratamentul sistemelor hidraulice 250 ml

Metabond H tratamentul sistemelor hidraulice 250 ml


hidraulice Documente descarcabile Fisa tehnica de securitate - Metabond HLista... de preturi MetabondCariera MetabondSpecificatii Destinat pentru5-12 litri de ulei... internationalaDA In filmul alaturat vedeti testul cu aparat al tratamentului de motor ... »

Pret: 186 RON
Oferit de:GUMAX SRL
Buyer Member 18 ani
Covasna
 Ulei auto

Ulei Auto


METABOND PD TDI 5W40 ulei de motor... ________________________________________ Ulei de motor sintetic multigrad, recomandat in primul rand motoarelor cu sistemul....Uleiul de baza sintetic folosit protejeaza mai considerabil fata de uleiurile SAE 5W30 ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 Tratamente motor

TRATAMENTE MOTOR


, cu actiune de curatire si eliminarea colmatarilor. Testele de motor efectuate pe scara... plumbului din combustibil. Datorita efectului de superfinisare a METABOND, suprafetele...- Scade colmatarea uleiurilor- Este anticorosiv, impiedica formarea ruginii, mareste ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 Tratamente motor

TRATAMENTE MOTOR


METABOND OLD Spezial 250 ml - 180 lei METABOND OLD SPEZIAL a fost dezvoltat... cu 60%. Uleiul de motor transporta particulele policeramice in toate locurile, unde... a motorului si miscarea partilor componente, ceea ce duce la marirea randamentului ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 
18 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"uleiuri motor metabond" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea