Inscrie firma »

tratat de administratie publica - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre tratat de administratie publica
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tratat de administratie publica

Tratat de administratie publica


Autor - Ioan Alexandru An aparitie - Octombrie 2008 Numar pagini - 972... ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Tratat de administratie publica

Tratat de administratie publica


cale, lucrarea nu numai studentilor de la administratie publica sau stiinte... in administratie publica (nationala sau europeana) si, in orice caz, doctoranzilor... numai accesibila, dar si placuta. Este o carte vie, in pofida materiei tratate ... »

Pret: 120 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Dictionar de administratie publica. editia 3

Dictionar de administratie publica. Editia 3


Dictionarul este de un real interes practic pentru functionarii publici..., prefecturi, primarii, institutii si servicii publice. Lucrarea are si valoare... publice la nivel central si local. Trebuie mentionat, de asemenea, aportul ... »

Pret: 36 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Administratia ministeriala in romania

Administratia ministeriala in Romania


Problema tratata in aceasta lucrare prezinta o importanta deosebita pentru organizarea... si functionarea administratiei publice in conditiile integrarii Romaniei in Uniunea Europeana ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Tratat de drept comunitar. editia 5

Tratat de drept comunitar. Editia 5


Tratatul de drept comunitar examineaza exhaustiv problematica institutiilor... integrarii europene " magistrati, avocati, consilieri juridici, functionari publici... din administratia centrala si locala, specialisti si experti in domeniu ", cadrele didactice ... »

Pret: 49.9 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Drept administrativ tratat elementar  editia iv

Drept administrativ Tratat elementar Editia IV


constitutionale ale dreptului administrativ roman = Administratia publica in Romania... organe centrale de specialitate ale administratiei publice = Administratia publica... locala, structura autonoma in cadrul administratiei publice romanesti = Principiile ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Managementul public, autor doina muresan

Managementul public, autor Doina Muresan


Lucrarea aduce in atentia cititorului administratia publica, in acceptiunea ei... operativitatii si principiul deconcentrarii activitatii. Sunt tratate reformele sectorului... public care au avut ca obiectiv redefinirea structurilor organizatiilor de stat ... »

Pret: 16.2 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Tratat teoretic si practic de drept comercial.

Tratat teoretic si practic de drept comercial. Volumul IV


. Tratatul de drept bancar publicat in premiera nationala in anul 1993 reapare sub o noua... de administratie, unde ii asteapta diurne fabuloase si poate chiar avantaje mai importante.... Conturile publice ale bancilor de odinioara si de azi, auditate uneori cu precautii ... »

Pret: 119 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Drept administrativ. editia a v-a

Drept administrativ. Editia a V-a


administratiei publice: Presedinte, Guvern, administratie centrala de specialitate..., administratie publica locala; Defineste functia publica precum si functionarul public... si a locului acestuia in cadrul mai larg al sistemului de drept public; Descrie izvoarele ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Manual de stiinta politica

Manual de stiinta politica


publice " sint tratate in sectiuni separate, urmarind perspectiva teoretica... internationale Teoria politica Politici publice si administratie Economia politica... politic, politici comparative, relatii internationale, administratie si politici ... »

Pret: 59.5 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Manual de stiinta politica - robert e. goodin, hans-dieter klingemann

Manual de stiinta politica - Robert E. Goodin, Hans-Dieter Klingemann (coord.)-973-681-802-0


, administratie si politici publice – sint tratate in sectiuni separate, urmarind perspectiva... • Relatiile internationale • Teoria politica • Politici publice si administratie ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Drept constitutional si institutii politice. curs sinteza

Drept constitutional si institutii politice. Curs sinteza


a puterii. In prima parte a cursului sunt tratate teme legate de conceptul de drept... la diferite concursuri pentru ocuparea unor posturi in administratia parlamentara... sau in structuri ale administratiei publice centrale. ... »

Pret: 36 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Democratia constitutionala utopie si/sau realitate

Democratia constitutionala utopie si/sau realitate


la Tratatul de administratie publica, premiat de Academia Romana pentru lucrarile aparute... si reformarea administratiei publice, aparuta la Editura Academiei Romane, Bucuresti, 2010 ... »

Pret: 30.4 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta pentru firma ta

Consultanta pentru firma ta


juridice si contracte civile sau comerciale Asistarea clientilor la tratative... Obtinerea de autorizatii si avize de la diverse autoritati publice Asistenta... social la administratia financiara Inregistrare / Modificare emblema Servicii ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Drept administrativ editia a vii-a revazuta si actualizata

Drept administrativ Editia a VII-a revazuta si actualizata


aplicabil administratiei. Iar administratia este un segment al vietii publice, a carui...Dreptul public este dreptul cetatii. Dreptul administrativ este dreptul... particularitate consta in executarea legii si prestarea de servicii publice, in limitele legii ... »

Pret: 56 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Dictionar explicativ trilingv al uniunii europene

Dictionar explicativ trilingv al Uniunii Europene


de administratie tratat tari si teritorii de peste mari Unitatea Monetara Europeana vot... selectati din diferite sfere de activitate ale Uniunii Europene " institutii, tratate... (studenti, masteranzi, doctoranzi), precum si publicului larg, putind fi utilizat ... »

Pret: 79.5 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta juridica

Consultanta juridica


de acte juridice si contracte civile sau comerciale Asistarea clientilor la tratative... Obtinerea de autorizatii si avize de la diverse autoritati publice Asistenta... social la administratia financiara Inregistrare / Modificare emblema Servicii ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Elemente de dreptul familiei si de procedura civila. editia a iii-a.

Elemente de dreptul familiei si de procedura civila. Editia a III-a.


din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj-Napoca, specializarea Administratie Publica... didactic, de aceea ea se abate de la tiparele clasice ale cursurilor si tratatelor ... »

Pret: 24 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Drept procesual penal. mapa de seminarii

Drept procesual penal. Mapa de seminarii


Facultatilor de Administratie Publica, pentru sustinerea examenului de an; - candidatilor... de elaborare a unui curs ori tratat universitar; - sintezele de teorie sunt concepute ... »

Pret: 47.79 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
19 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"tratat de administratie publica" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea