Inscrie firma »

transportor flexibil - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre transportor flexibil
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Transportor flexibil cu spirala

Transportor flexibil cu spirala


Transportoarele flexibile cu spirala, reprezinta o solutie ideala pentru transportul cu aceeasi eficienta a materialelor granulare, pulverulente sau ale amestecurilor intre acestea. Sunt indicate in special datorita facilitatii de a nu produce praf l... ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 16 ani
Sibiu
 Transportoare flexibile cu spirala

TRANSPORTOARE FLEXIBILE CU SPIRALA


din tub flexibil cu diametrul exterior de la 40 mm la 130 mm si adaptate... introduce usor in instalatiile existente deoarece este flexibil - Incarcare... flexibil adaptat la materialul transportat 2. Spirala rotativa din otel arc sau otel ... »
Buyer Member 16 ani
Sibiu
 Transportoare rigide cu spirala

TRANSPORTOARE RIGIDE CU SPIRALA


Transportorul rigid cu spirala se diferentiaza de transportorul flexibil... ca tubul este rigid, spirala utilizata ramane cea de tip flexibil care se adapteaza... realizarii acestuia din otel inoxidabil 3. Transportor lung fara suporti intermediari ... »
Buyer Member 16 ani
Sibiu
 Thermo apex 300 - detectoare de metale

Thermo Apex 300 - Detectoare de Metale


Utilizand detectorul de metale flexibil APEX™ 300 de la Thermo Fisher..., detectorul de metal este instalat de obicei la capatul liniei pe un transportor, imediat... a dezvoltat detectorul flexibil APEX™ 300. Dimensiunile sale mici si multitudinea ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Sisteme pentru descarcare big bag

SISTEME PENTRU DESCARCARE BIG BAG


trece materialul, poate fi echipata cu transportor cu spirala flexibila, cu snec ... »
Buyer Member 16 ani
Sibiu
 Masini si vase de spalare

MASINI SI VASE DE SPALARE


de material si apa. Poate fi alimentat cu material plastic premacinat rigid sau flexibil.... Materialul de tratat se introduce in vas printr-un transportor cu snec sub nivelul apei.... Forma speciala a transportorului cu melc evita ca eventualele bule de aer prezente ... »
Buyer Member 16 ani
Sibiu
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea