Inscrie firma »

timpul de munca - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre timpul de munca
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Salveaza timp in munca de birou.

Salveaza timp in munca de birou.


timp in munca de birou Comanda acum.... de personal, cand toate programele alea sunt parca sa ingreuneze munca nu sa o usureze.... Dupa ce vei urmari acest set de lectii video vei vedea ca timpul pe care in mod ... »
Buyer Member 12 ani
Mehedinti
 Timpul de munca pentru persoane cu

TIMPUL DE MUNCA PENTRU PERSOANE CU ACTIVITATI MOBILE DE TRANSPORT RUTIER


HOTARARE NR. 38 / 2008 privind organizarea timpului de munca al persoanelor.... 49 / 22 IANUARIE 2008 TIMPUL DE MUNCA PENTRU PERSOANE IMPLICATE ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Dreptul muncii

Dreptul muncii


In ultimul timp apar tot mai multe litigii intre angajat si angajator ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Avocat dreptul muncii

Avocat dreptul muncii


Art. 120 Codul muncii 2014 Munca suplimentara Timpul de munca CAPITOLUL I... Timpul de munca SECTIUNEA a 2-a Munca suplimentara Art. 120 (1) munca... prestata in afara duratei normale a timpului de munca saptamanal, prevazuta la art. 112 ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Managementul timpului

Managementul timpului


propriul timp la locul de munca, sa-si stabileasca prioritatile si obiectivele, sa...Folosirea orelor de lucru intr-un mod eficient, aceleasi rezultate intr-un timp... de munca sunt cateva din problemele frecvente cu care se confrunta orice organizatie ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Servicii in domeniul securitatii si sanatatii in

Servicii in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca (Protectia Muncii)


Servicii in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca ( SSM / Protectia Muncii... de a asigura securitatea si sanatatea lucratorilor in toate aspectele legate de munca... si protectie. Un management exemplar al securitatii si sanatatii la locul de munca se ... »
Oferit de:SC INFO-IT SRL
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Medicina muncii

Medicina Muncii


Oferim servicii complete de medicina muncii conform H.G. 355/2007. Pentru... economisirea timpului dvs. investigatiile pot fi facute si la sediul companiei. ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Protectia muncii

Protectia Muncii


in timpul controalelor efectuate la locul de munca si propunerea de masuri de prevenire... reglementarilor de securitate si sanatate in munca, tinand seama de particularitatile... activitatilor si ale Beneficiarului, precum si ale locurilor de munca; -propunerea ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Protectia muncii

Protectia muncii


, asupra deficientelor constatate in timpul controalelor efectuate la locul de munca...OFERTA PENTRU P R E S T A R I S E R V I C I I 1. PROTECTIA MUNCII SI PSI... reglementarilor de securitate si sanatate in munca, tinand seama de particularitatile ... »
Buyer Member 12 ani
Satu Mare
 Medicina muncii

MEDICINA MUNCII


in tura de noapte, munca in campuri electrice si electromagnetice..., manipulare de substante toxice si stupefiante, munca in mediu subteran... conduc autovehicule de serviciu sau personale in interesul firmei si-n timpul orelor ... »
 Diviziunea muncii sociale

Diviziunea muncii sociale


Gandirea moderna a recunoscut in diviziunea muncii factorul primejdios... tehnicii moderne, dovedindu-si, in acelasi timp, incapacitatea de a lupta cu el. ... »

Pret: 45 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Consultanta medicina muncii

Consultanta medicina muncii


Oferim servicii de consultanta in domeniul medicinei muncii si al protectiei... muncii. Firma noastra face parte dintr-un grup de firme care ofera servicii integrate... de Protectia muncii, Medicina muncii, PSI, Training Protectia muncii,Autorizari ISCIR ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Dreptul muncii

Dreptul Muncii


, in mod direct, legislatia muncii; in acelasi timp, preconizata intrare in vigoare...Dreptul muncii reprezinta ramura dreptului cu o dinamica extraordinara, cauzata... atat de factori obiectivi, dar si subiectivi, legislatia muncii modificandu ... »

Pret: 25.6 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Revista romana de dreptul muncii

Revista Romana de Dreptul Muncii


Revista Romana de Dreptul Muncii este o tribuna de dezbateri in dreptul muncii... normative, hotarari judecatoresti, decizii ale Curtii Constitutionale. In acelasi timp..., cititorii sunt familiarizati cu normele dreptului european si international al muncii ... »

Pret: 55 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Consultanta externalizare securitatea/protectia

Consultanta externalizare securitatea/protectia muncii


sanatatea si securitatea muncii (protectia muncii), pentru reducerea costurilor... si in acelasi timp, imbunatatirea performantei in acest domeniu. Abordarea noastra este... si sa folositi securitatea muncii ca pe un vehicol catre o afacere mai sigura si mai ... »
Oferit de:SC PREMIRO SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Servicii recrutare si plasare forta de munca

Servicii recrutare si plasare forta de munca


, aduc un plus de resurse de timp si financiare propriei Companii. Compania... la dispozitie in scurt timp cateva optiuni. In acest fel s-ar diminua costuri financiare... si de timp pentru identificarea si angajarea pe posturile vacante. Daca optati pentru ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Dreptul individual al muncii. editia 2

Dreptul individual al muncii. Editia 2


muncii si, in acelasi timp, de conceptiile si strategiile legiuitorului. Desi se...Ultimele modificari aduse Codului muncii prin Legea nr. 40/2011, la care se... adauga cele realizate prin celelalte acte normative ce apartin legislatiei muncii ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Locuri de munca sigure cu cv-european

Locuri de munca sigure cu CV-European


Nu aveti timpul necesar pentru a va recruta oamenii, iar cand ii gasiti va dati... de o echipa de specialisticare sa faca munca unui intreg departament de HR? ... »
Oferit de:Pensiunea Ana
Light Member 16 ani
Tulcea
 Castiga timpul de partea ta

Castiga timpul de partea ta


Lipsa timpului liber este o problema care ne preocupa in egala masura pe noi... toti. Pentru a castiga mai multi bani suntem dispusi sa ne vindem timpul... in schimbul unui castig financiar atragator. Muncim mai mult, castigam mai mult, insa avem ... »

Pret: 15.3 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Managementul personal al timpului

Managementul personal al timpului


Autor: Heinz HutterDescriere: O buna organizare a timpului incepe... cu recunoasterea „consumatorilor de timp” si cu optimizarea atitudinii fata... de munca in general. Astfel pe parcursul acestei carti autorul prezinta metode ... »

Pret: 11.92 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Aparat antisomn in timpul condusului

APARAT ANTISOMN IN TIMPUL CONDUSULUI


persoanelor care trebuie sa fie in alerta la locul de munca, cum ar fi : paznici...!; APARAT ANTISOMN IN TIMPUL CONDUSULUI ... »

Pret: 10.56 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs inspector protectia muncii

CURS INSPECTOR PROTECTIA MUNCII


Legaturile ce se realizeaza in timpul procesului de munca intre compartimentele... - prevederile legale in vigoare cu privire la timpul de munca, de odihna, munca in schimburi... MUNCII nivel mediu (80 de ore) Legislatia romana in vigoare cu privire ... »

Pret: 600 RON
Buyer Member 11 ani
Arges
 Program de instruire testare in domeniul securitatii si sanatatii in

Program de instruire testare in domeniul securitatii si sanatatii in munca


-testare a lucratorilor privind domeniul securitatii si sanatatii in munca. Acest... articole , cu un numar variabil de intrebari, cu un timp de afisare a intrebarilor ... »

Pret: 124 RON
Light Member 15 ani
Hunedoara
 Protectia muncii iasi

Protectia muncii iasi


in timpul controalelor efectuate la locul de munca si propunerea de masuri de prevenire.../sau aplicarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca, tinand seama... de particularitatile activitatilor si ale Beneficiarului, precum si ale locurilor de munca ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Protectia muncii,psi,iscir

PROTECTIA MUNCII,PSI,ISCIR


constatate in timpul controalelor efectuate la locul de munca si propunerea de masuri...OFERTA PENTRU P R E S T A R I S E R V I C I I-NEGOCIABIL 1. PROTECTIA MUNCII... completarea si/sau aplicarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca, tinand ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 12 ani
Satu Mare
3768 produse / 151 pagini
25 produse pe pagina.

"timpul de munca" in Firme Hot - 199 Rezultat(e)
Produse care te-ar putea interesa
 Munca pe timp de vara
 Timpul de munca si odihna
 Oferte munca timp partial
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea