Inscrie firma »

testari psihologice psihologia muncii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre testari psihologice psihologia muncii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Testari psihologice psihologia muncii

Testari psihologice Psihologia Muncii


- testare si evaluare psihologica pentru autorizarea exercitarii meseriilor... didactice, functionari publici) - testare si evaluare psihologica pentru angajare... si periodica (mentinere in functie) a personalului - testare si evaluare psihologica ... »
 Servicii psihologice si medicina

Servicii psihologice si medicina muncii


CABINETUL ELIBEREAZA AVIZE PSIHOLOGICE IN TOATE DOMENIILE SI SE AFLA... IN COLABORARE CU MEDIC DE MEDICINA MUNCII SI PROTECTIA MUNCII. ... »

Pret: 50 RON
 Servicii psihologice psihologia muncii si

SERVICII PSIHOLOGICE PSIHOLOGIA MUNCII SI ORGANIZATIONALA


psihologia muncii si organizationala (testari psihologie in vederea angajarii... sau testari periodice) Profiling psihologic in vederea plasarii de personal Functii... de conducere : testari specifice ... »

Pret: 25 RON
 Examen psihologic

Examen psihologic


de scopul testarii un examen psihologic va cuprinde uzual cateva parti (nu neaparat...Examenul psihologic reprezinta in fapt o testare a structurii si functionarii.../examinare este dat de scopul examinarii psihologice. Spre exemplu, examenul psihologic poate ... »

Pret: 20 RON
 Plasare bone/educatori personali pt. copii

Plasare bone/educatori personali pt. copii


testari psihologice de specialitate, precum si a fiselor de observatie... activ la cererea absolventilor care se afla in cautarea unui loc de munca in domeniu... la testarile practice si de cunostinte aplicate pe parcursul derularii cursurilor ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Plasare bone/educatori personali pt. copii

PLASARE BONE/EDUCATORI PERSONALI PT. COPII


testari psihologice de specialitate, precum si a fiselor de observatie... activ la cererea absolventilor care se afla in cautarea unui loc de munca in domeniu... de forta de munca pt. persoane care nu au fost instruite de catre noi. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Selectie si recrutare personal

Selectie si recrutare personal


interviurilor, din referinte si prin testari psihologice. In procesul de recrutare, vom... stabilirea exacta a profilului companiei, locului de munca vacant, a cerintelor... in baze de date etc.), timpul necesar recrutarii, tipurile de testari si evaluari ... »
Buyer Member 15 ani
Constanta
 Detectivi particulari

Detectivi particulari


la munca silnica; - Studii si evaluari psihologice (inclusiv testari cu poligraful ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Teste pentru alegerea carierei

Teste pentru alegerea carierei


din Norfolk, Virginia si psiholog practician. Experienta lui include testari psihologice... interesele si abilitatile cu un loc de munca potrivit tie. Despre autor Louis Janda... , doctor in filozofie, este profesor de psihologie la Old Dominion University ... »

Pret: 25.9 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii resurse umane

SERVICII RESURSE UMANE


RESURS CONSULT - Firma acreditata de Ministerul Muncii pentru recrutarea... pe performanta Discutii individuale cu angajatii Evaluarea angajatiilor Testari... psihologice Consilierea angajatiilor Proiectarea actiunilor de motivare ... »
Light Member 18 ani
Timis
 Consultanta, filaj, investigatii si programe de management al

consultanta, filaj, investigatii si programe de management al securitatii


sau in strainatate - in cartier); Studii si evaluari psihologice (inclusiv testari cu poligraful... de avocatura si birouri notariale din tara si strainatate, lichidatori judiciari, psihologi... profesionale si stapanesc la perfectie tehnicile speciale ale muncii de investigatii ... »
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"testari psihologice psihologia muncii" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea