Inscrie firma »

tarif vamal import - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre tarif vamal import
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Export control services

Export Control Services


procesele de import şi de export, transformând toate normele şi regulile vamale... conformităţii vamale, asistam clientii cu servicii precum: Proceduri de import...-export şi verificare a fluxurilor de documente Tariful şi clasificarea vamalÄ ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Intrastat

INTRASTAT


,INTOCMIRE DECLARATIE INTRASTAT,CONSULTANTA INTRASTAT,DECLARATIE INTRASTAT,TARIF VAMAL...Programe INTRASTAT, Consultanta intocmire declaratii INTRASTAT, Import export... Utils (DVV) software pentru comisionarii vamali. EXCEL INTRASTAT ... »
Oferit de:SOVIA SERV SRL
Light Member 14 ani
Timis
 Transport sua romania

transport sua romania


de tarife foarte competitive la importul si exportul catre SUA. Pe langa transport... si servicii de formalitati vamale. Prin reteaua de birouri in SUA va putem oferi servicii ... »
 Transport door to door

Transport door to door


de tarife foarte competitive la importul si exportul catre SUA. Pe langa transport... si servicii de formalitati vamale. Prin reteaua de birouri in SUA va putem oferi servicii ... »
 Shopping dubai pentru  paste 2009

SHOPPING DUBAI PENTRU PASTE 2009


la aeroportul Otopeni la ora 17:30 pentru efectuarea formalitatilor vamale.Imbarcare pentru... dejun. Tur de oras in care vom admira cele mai importante atractii turistice...:00 ) pentru formalitatile vamale si imbarcare.Decolare la ora 03:45. Sosire la Otopeni ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Mutari locale, internationale

MUTARI LOCALE, INTERNATIONALE


. Partenerul nostru din tara de destinatie se va ocupa de formalitatile vamale de import.... Noi asiguram urmatoarele servicii de mutare: - formalitati vama import... de calatorie; - asistenta vamala; - recomandari pentru calatoriile internationale ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Shopping la viena!

Shopping la Viena!


vamale. Cazare la Budapesta, hotel 3*. Punem la dispozitia Dumneavoastra... si importanta din Austria, dupa SCS. Seara, plecare spre Budapesta. Cazare in Budapesta... la 4 pers, apa minerala si racoritoare). Tarif: 27 € /persoana. Duminica ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Circuit 2013 :  marele tur al germaniei

Circuit 2013 : Marele tur al Germaniei


si formalitatile vamale. TARIF: 555 euro/persoana/pachet. Data plecare: 11... si a adoptarii monedei unice Euro. Dusseldorf - important centru international de afaceri... italic se viziteaza doar la exterior. TARIFUL INCLUDE: transport cu autocar ... »

Pret: 555 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Austria-revelion 2010 la salzburg

AUSTRIA-REVELION 2010 LA SALZBURG


-ST.WOLFGANG-BUDAPESTA TARIF: 259 EURO + 395 LEI Supliment cazare Hotel UNTERSBERG 4* (Salzburg): 195.... Tariful include: -Transport cu autocar modern, clasificat international -2 nopti... Tariful nu include: -Biletele de intrare la obiectivele turistice si servicii ghizi ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Transport de marfa ieftin romania turcia romania, complet sau grupaj,

Transport de marfa ieftin Romania Turcia Romania, Complet sau Grupaj, Asigurare, GPS


sa castigam un portofoliu important de clienti. Experienta acumulata..., seriozitatea, practicarea unor tarife mici,a sporit increderea clientilor formati... (Istanbul ) cat si Romania (Bucuresti) precum si Expertiza in comisionare vamala atat ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Transport marfuri pe relatia romania turcia romania

Transport marfuri pe relatia Romania Turcia Romania


de a primi marfa rapid si la timp ne-a facut sa castigam un portofoliu important... de clienti. Experienta acumulata, seriozitatea, practicarea unor tarife mici,a sporit... si Expertiza in comisionare vamala atat in Turcia cat si Romania. Urmand aceste scopuri ne ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Circuit 2013:turcia,  cappadokia

Circuit 2013:Turcia, Cappadokia


vamale. TARIF: 439 euro/pers/pachet, pentru placari in datele:28.05; 11.06; 17... de generatii de protocrestini alcatuiau un important centru monastic. Urmeaza apoi Uchisar..., important centru turistic al regiunii. Seara cazare si cina la Nevsehir. ZIUA 5 ... »

Pret: 439 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Circuit 2013: polonia, tarile baltice, rusia

Circuit 2013: Polonia, Tarile Baltice, Rusia


Vistulei, se viziteaza cel mai important complex arhitectonic, apartinind fostei... spre Bucuresti. Sosire seara, in functie de trafic si formalitatile vamale.... TARIF: 599 euro/persoana/pachet DATA DE PLECARE: 24.06.2013 Preturile sunt ... »

Pret: 599 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"tarif vamal import" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea