Inscrie firma »

solar legume umiditatea - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre solar legume umiditatea
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Solarii

Solarii


celor mai diverse cerinte : Solarii legume Solarii capsuni Solarii... utilizari Solarii agricole Solarii de legume Constructii solarii legume... din gama economica Solarii flori Constructie solar legume de mici dimensiuni ... »
Oferit de:Sere Romania
Buyer Member 9 ani
Galati
 Salata asortata de legume naturavit 680 gr.

Salata asortata de legume Naturavit 680 gr.


Informatii despre produsSalata asortata de legume Naturavit Ambalaj: cutie... in incaperi curate, aerisite, ferite de razele solare si de inghet, la o temperatura... de max. 25oC si umiditate relativa a aerului de maxim 80%. ... »

Pret: 7.14 RON
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Solarii la cel mai mic pret din romania

Solarii la cel mai mic pret din Romania


Societatea noastra va ofera STRUCTURI COMPLETE DE SOLARII NOI,in 5 tipuri... dimensionale,in functie de suprafata utila a solarului: 240,300,360,420,480 mp.... Solariile reprezinta cele mai mici si mai profitabile investitii care nu trebuie sa ... »
Oferit de:CRAVIORSERV SRL
Buyer Member 14 ani
Galati
 Folie de mulcire

Folie de mulcire


din sol, in acest fel umiditatea din sere si solarii scade considerabil conducand... daunatoare culturilor de legume si flori. Folia de mulcire transparenta pastreaza.... Folie de mulcire utilizata in solar pentru cultura de tomate extratimpurii Un rol ... »

Pret: 12 RON
Oferit de:MARCOSER SRL
Light Member 16 ani
Galati
 Folie mulci

Folie mulci


in sere si solarii pentru mulcirea legumelor extratimpurii deoarece tine solul rece... din sere si solarii scade considerabil conducand la culturi de legume sanatoase si cu o... si insectelor daunatoare culturilor de legume si flori. Folia de mulcire profesionala ... »

Pret: 11 RON
Light Member 12 ani
Galati
 Folie neagra de mulcire

FOLIE NEAGRA DE MULCIRE


de mulcire nu se recomanda pentru utilizare in sere si solarii pentru mulcirea legumelor... apei din sol, in acest fel umiditatea din sere si solarii scade considerabil... utilizeaza pentru eliminarea ierburilor si insectelor daunatoare culturilor de legume ... »

Pret: 480 RON
Buyer Member 4 ani
Galati
 Folie alba de mulcire pentru pepeni

Folie alba de mulcire pentru pepeni


daunatoare culturilor de legume si flori. Un rol foarte important pe care folia... de mulcire il are este impiedicarea evaporarii apei din sol, in acest fel umiditatea... din sol se mentine pe o perioada mai mare de timp, conducand la culturi de legume ... »

Pret: 12 RON
Oferit de:MARCOSER SRL
Light Member 16 ani
Galati
 Folie mulch - folie de mulcire

Folie mulch - folie de mulcire


si insectelor daunatoare culturilor de legume si flori. Avantajele utilizarii foliei mulch...: - Pastrarea umiditatii solului; - Impiedicarea cresterii buruienilor; - Aspectul estetic... rapida a plantelor; - Utilizarea in solarii, dar si in camp; - Cresterea ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Instalatie de irigare prin picurare sunstream

Instalatie de irigare prin picurare SUNSTREAM


eficienta pentru irigarea culturilor de legume in solarii si in camp, flori, vita de vie... controlul umiditatii in sol, al apei administrate, al dozelor de ingrasaminte care se ... »

Pret: 130 RON
Oferit de:MARCOSER SRL
Light Member 16 ani
Galati
 Banda de irigare prin picurare sunstream

Banda de irigare prin picurare SUNSTREAM


culturilor de legume in solarii si in camp, flori, vita de vie si pomi fructiferi.... controlul umiditãtii în sol, al apei administrate, al dozelor de î ... »

Pret: 130 RON
Oferit de:MARCOSER SRL
Light Member 16 ani
Galati
 Banda pentru irigare prin picurare dg, 30 cm

Banda pentru irigare prin picurare DG, 30 cm


irigarea culturilor de legume in solarii si in camp, flori, vita de vie si pomi... umiditatii in sol, al apei administrate, al dozelor de ingrasaminte care se aplica ... »

Pret: 0.22 RON
Oferit de:MARCOSER SRL
Light Member 16 ani
Galati
 Dispozitiv solar de exterior pentru combatere caini,

Dispozitiv solar de exterior pentru combatere caini, pisici, jderi, iepuri


Dispozitiv solar de exterior pentru combatere caini, pisici, jderi, iepuri...( gradini legume/ flori, terase, livezi etc) , alunga daunatori ( caini, pisici, jderi... LiFe 850mAh( baterii reincarcabile - incluse in pachet) celula solara ... »

Pret: 179.86 RON
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Container de compost

Container de compost


sau in culturile domestice de legume si fructe - Pozitionarea bio-containerelor de compost...-containerelor de compost se face intr-un loc cat mai insorit, deoarece este nevoie de caldura solara... pentru evaporarea umiditatii - depozitarea ( stratificarea ) deseurilor ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea