Inscrie firma »

shell gaz - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre shell gaz
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Uleiuri mobil pentru turbine si de circulatie

Uleiuri Mobil pentru turbine si de circulatie


de circulatie. Conceput pentru utilizare la turbine cu abur si turbine pe gaz fixe in regim... cu turbine cu abur, pe gaz, si turbine pe gaz combinate (CCGT). Create di componente..., de performanta premium, conceputi special pentru utilizare la aplicatiile cu turbine pe gaz ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Nikwax impermeabilizator soft shell spray on 300ml

Nikwax Impermeabilizator Soft Shell spray on 300ml


Impermeabilizator pulverizator pentru imbracamintea soft shell. Sporeste... Windstopper®. Nu contine gaze toxice, nu este persistent, nu dauneaza mediului... soft shell.Recomandat pentru materiale Windstopper®, Windbloc® & ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Impermeabilizator soft shell spray on 300ml

Impermeabilizator Soft Shell Spray on 300ml


Impermeabilizator pulverizator pentru imbracamintea soft shell. Sporeste... Windstopper (R) .Nu contine gaze toxice, nu este persistent, nu dauneaza mediului... shell. Recomandat pentru materiale Windstopper (R) , Windbloc (R) & Schoeller (R ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Ulei shell rimula  r3 x 15w40

Ulei Shell RIMULA R3 X 15W40


Detalii produs Uleiul Shell Rimula R3 X 15W40 este un ulei mineral aditivat... indeplineasca standardele referitoare la emisiile de noxe din gazele de esapament prevazute ... »
Oferit de:Antos Grup SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Solutie lichida motoare diesel adblue, shell, 1,5l

Solutie lichida motoare diesel Adblue, Shell, 1,5L


) din gazele de esapament si este folosit pentru standardele Euro IV si V. Sistemul SCR... de reducere a oxizilor de azot din gazele de evacuare utilizand o Solutie pe baza de uree ... »

Pret: 47.6 RON
Buyer Member 2 ani
Cluj
 Gpl auto

gpl auto


de la GAZ PETROLIER LCHEFIAT si este un amestec de propan si butan. 40% din GPL provine... din gazele umede. La o presiune atmosferica normala GPLul este un gaz, insa comprimat... moderne pe benzina se preteaza excelent pentru conversia pe gaz. - GPL este curat ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"shell gaz" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea