Inscrie firma »

servicii salarizare recrutare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre servicii salarizare recrutare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Recrutare eficienta

Recrutare eficienta


, intocmire si depunere state, salarizare , ordine de plata, note de lichidare, Registrul... de Evidenta Personal. Serviciile se personalizeaza in functie de necesitatile firmei ... »
Oferit de:Eurofuture
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Servicii recrutare si plasare forta de munca

Servicii recrutare si plasare forta de munca


ca externalizarea serviciilor de recrutare si administrare de personal, inclusiv salarizare... de Administrare Personal si Salarizare , Recrutarea unui numar de 3 posturi , anual , este...Portofoliul nostru pentru aceste servicii cuprinde Companii mari si medii ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Servicii personal salarizare

SERVICII PERSONAL SALARIZARE


cu problemele de resurse umane; - Servicii de recrutare, selectie si plasare personal; ... »
Buyer Member 17 ani
Bacau
 Recrutare si selectie

Recrutare si selectie


profesioniste de recrutare si selectie, administrare personal, salarizare, outsourcing...ABC Human Capital este o firma e consulatanta resurse umane ce ofera servicii ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Sevicii de personal - salarizare

Sevicii de Personal - Salarizare


Servicii de evidenta personal - salarizare: - Intocmirea si depunerea... de personal; - Elaborarea si depunerea fiselor fiscale; - Servicii de recrutare ... »
Buyer Member 16 ani
Constanta
 Recrutare si selectie personal

Recrutare si selectie personal


de servicii de baza pentru orice firma. Profesionalismul echipei noastre... de recrutare se bazeaza pe o experienta in domeniu de peste 5 ani, timp in care a lucrat... si eficient: - Selectie si recrutare de personal; - Executive search si head ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Administrare/ consultanta resurse umane/ salarizare

ADMINISTRARE/ CONSULTANTA RESURSE UMANE/ SALARIZARE


, conflicte de munca, controale ITM, recrutare si selectie, salarizare, mentinerea... in domenii variate, cum ar fi: recrutare, formalitati administrative, comunicare interna... firma specializata care sa realizeze toate aceste servicii in locul dumneavoastra ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Servicii resurse umane

SERVICII RESURSE UMANE


RESURS CONSULT - Firma acreditata de Ministerul Muncii pentru recrutarea... si selectia de personal OFERTA DE SERVICII RESURSE UMANE PENTRU ANUL 2009 Pentru... costurile, firma RESURS CONSULT va propune o oferta de servicii simplificata, pentru ... »
Light Member 18 ani
Timis
 Servicii resurse umane

Servicii resurse umane


, salarizare, recrutare, evaluare salariati, consultanta, formulare personalizate.... servicii de resurse umane profesionale la preturi accesibile: administrare personal ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Administrare de personal

Administrare de personal


Echipa noastra ofera servicii complete de resurse umane, outsourced: gestionare... disciplinare), recrutare, dezvoltarea resurselor umane (evaluarea performantei, planuri ... »
Buyer Member 16 ani
Timis
 Servicii contabile, fiscale si juridice

Servicii contabile, fiscale si juridice


si transpunerea lor in bilant. Servicii de personal - salarizare - Consultanta privind...; - Elaborarea fiselor fiscale; - Servicii de recrutare, selectie si plasare personal... la serviciile unei firme de contabilitate si consultanta in domeniile contabil, fiscal ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Managementul resurselor umane

Managementul resurselor umane


Serviciile noastre includ: Salarizare calculul numarului de ore... salariala Proceduri de organizare interna Selectia si recrutarea personalului... de recrutare in functie de necesitatile firmei asigurarea nevoii de personal ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Consultanta resurse umane

Consultanta Resurse Umane


; 3. Eficienta organizatiei; 4. Planificarea resurselor umane, recrutarea... si perfectionarea profesionala a angajatilor; 7. Evaluarea angajatilor, salarizarea...; 10. Comunicarea cu angajatii; 11. Serviciile de sanatate, siguranta ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 12 ani
Mehedinti
 Consultanta resurse umane

Consultanta resurse umane


- Intocmirea grilei de salarizare - Intocmire evidente numerice si nominale - Analiza... - Recrutarea si selectia personalului - Situatii statistice privind resursele umane... resurselor umane - Management organizational Serviciile prestate sunt de calitate ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 14 ani
Prahova
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"servicii salarizare recrutare" in Firme Hot - 21 Rezultat(e)
Folositi cautarea