Inscrie firma »

scaun birou - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre scaun birou
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Scaun de birou

Scaun de Birou


Modelul de scaun SEC 012 este un scaun de birou ergonomic cu spatar inalt... cu contact permanat la spate. Este un scaun pe 5 role rotative cu posibilitatea reglarii ... »
Oferit de:SC Ferimob SRL
Buyer Member 12 ani
Valcea
 Scaun birou sec 013

Scaun Birou Sec 013


Modelul de scaun SEC 013 este un scaun de birou ergonomic cu spatar inalt... cu contact permanat la spate. Este un scaun pe 5 role rotative cu posibilitatea reglarii ... »
Oferit de:SC Ferimob SRL
Buyer Member 12 ani
Valcea
 Scaune birou  astra

Scaune birou Astra


un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii... de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o... scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Elasticitatea spatarului ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou panther

Scaune birou Panther


Modelul PANTHER este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general... un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci... indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou bora

Scaune birou Bora


Modelul BORA este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru... un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci... indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou golf

Scaune birou Golf


Modelul GOLF este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru... un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci... indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaun birou office vlx

Scaun birou Office VLX


Modelul OFFICE VLX este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general... un scaun mobil cu brate care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei... munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaun birou office

Scaun birou Office


Modelul OFFICE este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general... un scaun mobil  care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci... indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Grosime ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou stm 1008

Scaune birou STM 1008


Scaun birou ergonomic STM 1008 - promotie discount 25%SCAUN ERGONOMICTAPITAT....Pretul expus este pentru tapiterie stofa culoare negru, scaunul se realizeaza numai ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou 1005 hcm

Scaune birou 1005 HCM


Scaun de birou - 1005 HCMSCAUN ERGONOMICTAPITAT CU STOFA BAZA PLASTIC ROLE... negru, scaunul se realizeaza numai pe tapiterie stofa culoare neagra. ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou  golf v

Scaune birou Golf V


Modelul GOLF V este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general... un scaun mobil  care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci... indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou astra lx

Scaune birou Astra LX


Modelul ASTRA LX este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general... un scaun mobil prevazut cu brate care asigura o pozitie confortabila chiar... si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou 1080 mek

Scaune birou 1080 MEK


Modelul 1080 MEK este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general... un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci... indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou 1040 ergo

Scaune birou 1040 ergo


Modelul 1040 ERGO este un scaun cu format ergonomic destinat in general pentru... un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci... indelungate. Inaltimea medie si forma spatarului fac ca asest scaun sa ofere ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou 1152 mirage

Scaune birou 1152 Mirage


Modelul 1152 Mirage este un scaun ergonomic cu spatar inalt, destinat... calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar... si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou panther lx

Scaune birou Panther LX


Modelul PANTHER LX este un scaun ergonomic cu brate si cu spatar inalt destinat... calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar... si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou 1345 mek

Scaune birou 1345 MEK


Modelul 1345 MEK este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general... un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci... indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou 1170 mek

Scaune birou 1170 MEK


Modelul 1170 MEK este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general... un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci... indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou 1170 syn

Scaune birou 1170 SYN


Modelul 1170 SYN este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general... un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci... indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Mecanismul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou 1340 syn

Scaune birou 1340 SYN


Modelul 1340 SYN este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general... un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci... indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Mecanismul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou 1440 mek

Scaune birou 1440 MEK


Modelul 1440 MEK este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general... un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci... indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou bora lx

Scaune birou Bora LX


Modelul BORA LX este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general... un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci... indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou golf lx

Scaune birou Golf LX


Modelul GOLF este un scaun ergonomic dotat cu brate cu spatar inalt destinat... calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar... si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaune birou 1080 ergo

Scaune birou 1080 ERGO


Modelul 1080 ERGO este un scaun cu format ergonomic cu spatar inalt destinat... calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar... si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaun birou tokio

Scaun birou Tokio


Un scaun care se gaseste in categoria "OFFICE" care este compus dintr-o scoca ... »
Oferit de:Mobshop.ro SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
208 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"scaun birou" in Firme Hot - 53 Rezultat(e)
Folositi cautarea