Inscrie firma »

restaurarea lemnului - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre restaurarea lemnului
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masa restaurant lemn masiv loris

Masa restaurant lemn masiv LORIS


Mese restaurant din lemn masiv de fag LORIS Masa de lemn masiv LORIS este o... recomandam si uzului casnic, ca masa de living. Masa de lemn masiv LORIS face parte... din colectia noastra de mese de restaurant stabile, robuste si cu un design clasic. Mesele ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv ariana

Masa restaurant lemn masiv ARIANA


Mese restaurant din lemn masiv de molid ARIANAMasa de lemn masiv ARIANA este o... recomandam si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv ARIANA face parte... din colectia noastra de mese de restaurant stabile, robuste si cu un design clasic ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv loris

Masa restaurant lemn masiv LORIS


Mese restaurant din lemn masiv de fag LORISMasa de lemn masiv LORIS este o masa... noastra de mese de restaurant stabile, robuste si cu un design clasic.Mesele de lemn... si uzului casnic, ca masa de living.Masa de lemn masiv LORIS face parte din colectia ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scaun de restaurant aspect lemn

scaun de restaurant aspect lemn


Scaun de restaurant cu aspect de lemn. Pentru o rezistenta crescuta acest scaun... este din profil metalic fiind foarte bine colantat pentru a oferi impresia de lemn ... »
Oferit de:SC Sab Net SRL
Light Member 13 ani
Prahova
 Scaun de restaurant imita lemnul

scaun de restaurant imita lemnul


Scaun de restaurant ce imita lemnul. Picioarele acestui scaun de restaurant au... un profil ce imita perfect lemnul. Avantajul acestui scaun este o rezistenta mai mare... in timp fata de un scaun de lemn ce cedeaza mult mai usor oferind in acelasi timp ... »
Oferit de:SC Sab Net SRL
Light Member 13 ani
Prahova
 Scaun restaurant lemn masiv fag evo_003

Scaun restaurant lemn masiv fag EVO_003


Scaune restaurant lemn masiv fag EVO_003Scaunul EVO_003, cu un stil... si un design clasic, ofera un plus de bun gust restaurantului dumneavoastra. Realizat... din lemn masiv de fag, pentru un plus de rezistenta, netapitat, este disponibil intr ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv stejar evo_052

Scaun restaurant lemn masiv stejar EVO_052


Scaune restaurant lemn masiv stejar EVO_052O adevarata opera de arta! Asa poate... fi descris scaunul EVO_052. Este creat din lemn masiv de stejar, fiind sculptat... sa apreciezi lemnul la nivelul nobletii pe care o are.Detalii tehnice:- structura ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv  evo_079

Scaun restaurant lemn masiv EVO_079


Scaune restaurant lemn masiv EVO_079Scaunele EVO_079 au un design clasic... si sunt realizate din lemn masiv care confera rezistenta. Acestea au sezutul netapitat... clasic.Detalii tehnice:- structura (schelet) rezistent din lemn masiv de stejar ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv stejar evo_132

Scaun restaurant lemn masiv stejar EVO_132


Scaune restaurant lemn masiv stejar EVO_132Daca vrei sa alegi mobila pentru... special si fara brate au scheletul realizat din lemn masiv de stejar care ii confera o... (schelet) rezistent din lemn masiv de stejar- model prezentat: 1 loc- scaun ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv fag evo_035

Scaun restaurant lemn masiv fag EVO_035


Scaune restaurant lemn masiv fag EVO_035 Cu aceste scaune din lemn masiv de fag... folosirii intense de catre clientii restaurantului dumneavoastra.Scaunul este....Detalii tehnice:- structura (schelet) rezistent din lemn masiv de fag- model prezentat: 1 loc ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv fag evo_130

Scaun restaurant lemn masiv fag EVO_130


Scaune restaurant lemn masiv fag EVO_130 Scaune restaurant EVO_130 sunt....Scaunele EVO_130 au scheletul realizat din lemn masiv de fag si sezutul netapitat....Detalii tehnice:- structura (schelet) rezistent din lemn masiv de fag- model prezentat: 1 loc ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv fag evo_376

Scaun restaurant lemn masiv fag EVO_376


Scaune restaurant lemn masiv fag EVO_376Realizat din lemn de fag, scaunul EVO...) rezistent din lemn masiv de fag- model prezentat: 1 loc- scaun de restaurant netapitat..._376 este o alegere potrivita pentru completarea mobilierului dintr-un restaurant ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv fag evo_028

Scaun restaurant lemn masiv fag EVO_028


Scaune restaurant lemn masiv fag EVO_028 Desi traim in secolul vitezei....Detalii tehnice:- structura (schelet) rezistent din lemn masiv de fag- model prezentat: 1 loc...- scaun de restaurant netapitat- stil si design clasic ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv fag evo_144

Scaun restaurant lemn masiv fag EVO_144


Scaune restaurant lemn masiv fag EVO_144Scaunele EVO_144 au un design clasic... si sunt realizate din lemn masiv de fag care confera rezistenta. Acestea au sezutul... din lemn masiv de fag- model prezentat: 1 loc- stil si design clasic ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv fag evo_817

Scaun restaurant lemn masiv fag EVO_817


Scaune restaurant lemn masiv fag EVO_817 Scaunele EVO_817 cu design special au... din lemn masiv de fag- model prezentat: 1 loc- scaun de restaurant netapitat- stil... scheletul realizat din lemn masiv de fag pentru o rezistenta ridicata. Este usor ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaune cafenea restaurant lemn fag bonanza 1638

Scaune cafenea restaurant lemn fag BONANZA 1638


Scaun cafenea restaurant din lemn de fag BONANZA 1638BONANZA este un scaun... solid relaizat din lemn de fag ce ii confera rezistenta si stabilitate pentru o ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaune lemn restaurant 4

Scaune lemn restaurant 4


Scaune lemn restaurant Rustic , asa cum indica si numele , are un design... traditional , ideal pentru localuri cu specific. Scaunul poate fi confectionat din lemn ... »
Oferit de:Anteco S.A.
Buyer Member 15 ani
Prahova
 Mobilier lemn pentru restaurant

Mobilier lemn pentru restaurant


si cu alte dimensiuni de blaturi. Sunt mese destinate ca mobilier pentru restaurante,baruri,cafenele,pub-uri. ... »
Oferit de:SC Mobirom SA
Buyer Member 16 ani
Caras severin
 Scaune din lemn pentru restaurant

Scaune din lemn pentru restaurant


Producem si comercializam in serii mici si mari scaune si mese din lemn masiv... sau piele ecologica si sunt destinate ca mobilier pentru restaurante ,sali festive, dar ... »

Pret: 75 RON
Buyer Member 9 ani
Neamt
 Scaun restaurant lemn masiv fag cu sezut tapitat

Scaun restaurant lemn masiv fag cu sezut tapitat EVO_1615


Scaun restaurant lemn masiv fag cu sezut tapitat EVO_1615Utilitatea... foarte importante si lemnul trebuie sa se ocupe de partea estetica. Daca va este dor... de \"aerul\" sufrageriei parintilor vostri, atunci scaunul din lemn masiv de fag ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv fag cu sezut tapitat

Scaun restaurant lemn masiv fag cu sezut tapitat EVO_016


Scaune restaurant lemn masiv fag cu sezut tapitat EVO_016Utilitatea... foarte importante si lemnul trebuie sa se ocupe de partea estetica. Daca va este dor... de \"aerul\" sufrageriei parintilor vostri, atunci scaunul din lemn masiv de fag ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv fag / stejar evo_025

Scaun restaurant lemn masiv fag / stejar EVO_025


Scaune restaurant lemn masiv fag / stejar EVO_025Design deosebit de simplu... si practic, perfecte pentru o ambianta rustica, scaunele EVO_025 sunt fabricate din lemn....Detalii tehnice:- structura (schelet) rezistent din lemn masiv de fag sau stejar la alegere ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Masa restaurant lemn masiv dreptunghiulara cu 4

Masa restaurant lemn masiv dreptunghiulara cu 4 picioare EVO_296


Mese restaurant lemn masiv dreptunghiulara cu 4 picioare EVO_296Mobilierul... depinde de ceea ce vei realiza cu restaurantul tau.Masa de lemn masiv EVO_295 este o... de restaurant stabileste stilul si identitatea restaurantului. Numarul de mese va determina ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv stejar cu sezut tapitat

Scaun restaurant lemn masiv stejar cu sezut tapitat EVO_055


Scaune restaurant lemn masiv stejar cu sezut tapitat EVO_055 Va oferim scaun...) rezistent din lemn masiv de stejar- model prezentat: 1 loc- scaun de restaurant cu sezut... pentru restaurant EVO_055. Aceste scaune cu design special au scheletul ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Scaun restaurant lemn masiv stejar cu sezut tapitat

Scaun restaurant lemn masiv stejar cu sezut tapitat EVO_056


Scaune restaurant lemn masiv stejar cu sezut tapitat EVO_056 Va oferim scaun...) rezistent din lemn masiv de stejar- model prezentat: 1 loc- scaun de restaurant cu sezut... pentru restaurant EVO_056. Aceste scaune cu design special au scheletul ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
1994 produse / 80 pagini
25 produse pe pagina.

"restaurarea lemnului" in Firme Hot - 88 Rezultat(e)
Folositi cautarea