Inscrie firma »

referat audit si certificarea calitatii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre referat audit si certificarea calitatii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Auditor in domeniul calitatii

AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII


Ocupatia de auditor al calitatii se refera la auditorii care efectueaza... AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII 1 Comunicarea specifica activitatii de audit 2 Munca... documentelor referitoare la sistemul calitatii si intocmirea raportului de examinare 8 ... »
Buyer Member 18 ani
Hunedoara
 Curs auditor intern

Curs Auditor Intern


de formare: AUDITORI INTERNI Pentru Sistemul de Management al Calitatii... de Certificare si Instruire ISOQAR LTD, va aduce la cunostinta organizarea cursului... propunem acest curs - specific pentru gestionarea sistemului CALITATE - care se ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Cursul lloyd's register quality assurance -

Cursul Lloyd's Register Quality Assurance - Auditor/Auditor Sef pentru ISO 9001:2008


de audit - Intelegerea politicii referitoare la calitate, a obiectivelor... - Auditurile de certificare si auditurile la furnizori - Auditarea unui proces... resurselor pentru audit - Analiza Sistemului de Management al Calitatii ... »
Oferit de:SC Quasaro SRL
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Oferta elaborare, implementare, certificare,

Oferta elaborare, implementare, certificare, mentinere si imbunatatire sisteme


1. Elaborarea politicilor: Politica referitoare la calitate, Politica de mediu... generale referitoare la calitate; mediu; sanatate si securitate ocupationala; siguranta... in timpul auditului. Elaborarea raportului de audit pentru certificare. 6.Stabilirea ... »
Buyer Member 17 ani
Brasov
 Certificare iso 9001, iso 22000, iso 14001, ohsas,

Certificare ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS, HACCP, MARCA DE CALITATE


, NAC, ANAB, SAC Costurile unui audit de certificare se stabilesc in functie...Recomandam certificarea sistemelor de management implementate cu AJA REGISTRARS... Ltd Marea Britanie, organism de certificare mondial, care este acreditat de catre ... »
Buyer Member 15 ani
Constanta
 De management ale calitatii

DE MANAGEMENT ALE CALITATII


); - audit intern; - analiza efectuata de management; - certificarea sistemului...Sistemele de Management ale Calitatii se adreseaza firmelor din toate domeniile... de management performante : ISO 9001(calitate); ISO 14001(mediu); OHSAS 18001(sanatatii ... »

Pret: 3000 RON
Buyer Member 14 ani
Galati
 Consultanta privind implementarea sistemului  de management al

Consultanta privind implementarea sistemului de management al securitatii si sanatatii ocupationale OHSAS 18001: 2004


certificat pe un singur standard de referinta (ex. calitate conform ISO 9001; mediu...-al doilea standard certificat in cadrul sistemului, ex: a. calitate-mediu 1500 EURO; b... si controlul riscului, auditul, analiza efectuata de conducere; c. principiul ... »
Buyer Member 17 ani
Brasov
 Consultanta privind implementarea sistemului  de management de mediu

Consultanta privind implementarea sistemului de management de mediu SR EN ISO 14001: 2004


. Sisteme de management de mediu; 2. Audit de mediu; 3. Evaluarea protectiei... a managementului calitatii din societatea comerciala. Aplicarea concreta a acestuia este... ale activitatilor concrete din cadrul sistemului de productie industriala, respectiv auditarea ... »
Buyer Member 17 ani
Brasov
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"referat audit si certificarea calitatii" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea