Inscrie firma »

recrutare plasare forta de munca - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre recrutare plasare forta de munca
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii recrutare si plasare forta

Servicii recrutare si plasare forta de munca


ca externalizarea serviciilor de recrutare si administrare de personal, inclusiv salarizare... de Administrare Personal si Salarizare , Recrutarea unui numar de 3 posturi , anual , este ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Recrutare, selectie si plasare forta

RECRUTARE, SELECTIE SI PLASARE FORTA DE MUNCA


SC JOB CONSULTING SRLOFERA UN PACHET COMPLET DE SERVICII DE RECRUTARE, SELECTIE... SI PLASARE DE PERSONAL. IN PLUS SOCIETATEA NOSTRA PUNE LA DISPOZITIE PERSONAL TESTAT... PSIHOLOGIC PE CATEGORIA DE DOMENIU PENTRU CARE SE REALIZEAZA RECRUTAREA SI SELECTIA ... »
Oferit de:STEPA IT S.R.L
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Recrutare si selectie personal

RECRUTARE SI SELECTIE PERSONAL


Recrutare si selectie Pachet de servicii complete care acopera nevoile... de selectie si plasare de personal Suntem capabili sa identificam in cel mai scurt timp ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Servicii de selectie si plasare forta de

Servicii De Selectie Si Plasare Forta De Munca


Junona Consult ofera servicii profesionale de recrutare personal, conform ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Consultanta resurse umane.plasare de

Consultanta resurse umane.Plasare de forta de munca


de recrutare de forta de munca dar mai cu seama timpul mare necesar alocarii acestei... de investigare, selectie, orientare si plasare de forta de munca sunt furnizate atat ... »
Buyer Member 17 ani
Salaj
 Locuri de munca in strainatate

Locuri de munca in strainatate


Firma de recrutare , consultanta si plasare forta de munca in tara... de munca in strainatate pentru personal necalificat, precum si pentru urmatoarele... are urmatoarele optiuni: munca in agricultura:Spania, Germania, Cehia, sau ingrijire batrani ... »
Buyer Member 13 ani
Tulcea
 Leasing de personal

Leasing de personal


de personal calificat. Plasam forta de munca atat in tara, cat si in strainatate.... din Romania, fiind o companie specializata in munca temporara, gestiune, si recrutare...Agentia de munca temporara AESVE activeaza in domeniul resurselor umane ... »
Oferit de:SC AESVE SRL
Buyer Member 11 ani
Suceava
 Gloomer h.r. program soft de resurse umame

GLOOMER H.R. PROGRAM SOFT DE RESURSE UMAME


obtinerii unui randament ridicat la locul de munca dar si pentru recrutarea de forta... de munca. Pentru ca procesul de recrutare si selectie de personal este un proces... cu specialisti din domeniul resurselor umane, mai exact o companie de recrutare, selectare ... »
Oferit de:STEPA IT S.R.L
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Infiintare asociatie sportiva, club sportiv, fundatie, federatie, liga

Infiintare asociatie sportiva, club sportiv, fundatie, federatie, liga profesionista, asociatie formare profesionala, ONG, asociatie de proprietari


sportiv pentru procesul de selectie, recrutare si plasare personal calificat (S...Cabinet de Avocat Gadea Cristian-Alin Motto: intelepciune, forta.... Dreptul Muncii si Securitatii Sociale 7. Dreptul Proprietatii Intelectuale 8. Drept ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"recrutare plasare forta de munca" in Firme Hot - 28 Rezultat(e)
Folositi cautarea