Inscrie firma »

proiectare rezistenta constructii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre proiectare rezistenta constructii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Proiectare rezistenta constructii civile

Proiectare Rezistenta Constructii Civile


: constructii civile, biroul nostru de proiectare este mai mult decat capabil sa realizeze...Biroul de proiectare BISICON va ofera solutii de proiectare structurala... proiectarii pe domeniul constructiilor si calitatea cu care sunt executate reprezinta ... »

Pret: 3 EUR
Buyer Member 11 ani
Covasna
 Proiectare structuri de rezistenta

PROIECTARE STRUCTURI DE REZISTENTA PENTRU CONSTRUCTII CIVILE


PROIECTARE STRUCTURI CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE, FAZA DTAC, PT, DE..., EXPERTIZE TEHNICE, VERIFICARI PROIECTE, ... »
 Servicii de proiectare in

Servicii de proiectare in constructii, expertiza structuri rezistenta


STRUCON PROIECT elaboreaza proiecte complete de structura pentru toata gama... de constructii civile, industiale,agricole si cu regim special. Echipa noastra de ingineri... de constructii: constructii din beton, constructii metalice, solutii de prefabricare ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Proiect de rezistenta

Proiect de Rezistenta


si tehnologice, asigurand in acelasi timp stabilitatea si rezistenta constructiei proiectate...Firma nostra realizeaza proiecte de structura de rezistenta. Pentru o... constructie este important ca structura acesteia sa fie stabila si rezistenta. Aceste ... »

Pret: 2 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Proiectare constructii

Proiectare constructii


Amcon Cluj ofera servicii de proiectare completa in constructii. Biroul... de proiectare realizeaza proiecte de arhitectura, rezistenta si instalatii pentru... la proiect tehnic cu detalii de executie , pentru toata gama de constructii. ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Proiectare constructii

Proiectare constructii


Oferim servicii de proiectare Arhitectura si Rezistenta ,pentru toate... categoriile de constructii civile, industriale si agricole, pentru urmatoarele tipuri ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Proiectare structuri de rezistenta

Proiectare structuri de rezistenta


Va oferim servicii de proiectare de structuri de rezistenta pentru constructii... de proiectare in vigoare si a cerintelor functionale si estetice ale proiectului... de arhitectura. Proiectarea este asigurata de un colectiv tanar de ingineri specializati ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Proiecte constructii

Proiecte constructii


a intregului proiect : rezistenta si instalatii. La cerere, firma noastra va poate...Proiect casa. Consultanta specializata in arhitectura: documentatii pentru... constructiei, amenajarii, designului dorit. ... »
Oferit de:J\'adore Design
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Proiectare structuri de rezistenta

PROIECTARE STRUCTURI DE REZISTENTA


asigura stabilitatea si rezistenta constructiei, se realizeaza simulari la seisme...T&C Development va ofera servicii de proiectare pentru structura... de rezistenta. T&C Development va poate intocmi documentatia pentru obtinerea ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Proiectare de arhitectura,

Proiectare de arhitectura, rezistenta si instalatii


de executie pentru constructii civile si industriale (arhitectura,structura de rezistenta...* planuri urbanistice de detaliu(PUD) sau zonale(PUZ) * proiecte ... »
Oferit de:SC 3MADE IN SRL
Buyer Member 12 ani
Mures
 Proiectare constructii civile sibiu

Proiectare Constructii Civile Sibiu


Biroul nostru de proiectare asigura proiectarea structurala (de rezistenta... de conformare a structurii de rezistenta, conform codurilor de proiectare in vigoare... calcule precise de rezistenta si redundanta structurala. Solutia finala va fi una care ... »
Buyer Member 11 ani
Covasna
 Proiectare constructii civile covasna

Proiectare Constructii Civile Covasna


Biroul nostru de proiectare asigura proiectarea structurala (de rezistenta... de rezistenta, conform codurilor de proiectare in vigoare si destinatia cladirii, astfel... de rezistenta si redundanta structurala. Solutia finala va fi una care sa permita mentinerea ... »
Buyer Member 11 ani
Covasna
 Proiecte structura de rezistenta

Proiecte structura de rezistenta


Oferta proiectare: structura de rezistenta in constructii Piese scrise... structura de rezistenta: - memoriu tehnic structura de rezistenta si programul... de control al proiectantului la fazele determinante de executie, - antemasuratori ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Proiectare structuri de rezistenta,

Proiectare structuri de rezistenta, analize seismice


Proiectare structuri de rezistenta, analize seismice (analize dinamice... in constructii, inginerie structurala , proiecte de consolidare antiseismica sunt serviciile... si structurale ale cladirilor) , expertiza tehnica pentru fundatii, proiecte consolidare ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Proiectare constructii civile si industriale

Proiectare constructii civile si industriale


si practice pentru orice proiect de constructii civile si industriale. Gama... initial si fezabilitatea proiectului; *Proiectarea structurii constructiei civile...ConTrust Group ofera servicii de proiectare, civile si industriale, avand ... »
Oferit de:ConTrust Group
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Proiectare-arhitectura+rezistenta+instalatii

Proiectare-Arhitectura+Rezistenta+Instalatii


<<Pret de proiectare incepand de la 8euro/mp>>-Arhitectura+Rezistenta... de proiectare al unei constructii are mai multe componente grupate pe categorii...: - Studiul de fezabilitate - Proiect de autorizare al constructiei ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Proiectare constructii

proiectare constructii


Realizarea proiectului structurii de rezistenta. ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii profesionale de proiectare in

Servicii profesionale de PROIECTARE in CONSTRUCTII


- proiectare arhitecturala si structurala (proiectare de rezistenta) pentru urmatoarele... de proiectare si pe alte specialitati din constructii (topografie, geotehnica, instalatii... tipuri de constructii: constructii industriale (hale metalice, hale din beton armat ... »
Light Member 15 ani
Cluj
 Proiectare structuri de rezistenta.

Proiectare structuri de rezistenta.


Elaboram proiecte structuri de rezistenta din beton armat si lemn.Proiectele se... redacteaza la nivelul PT/DDE si contin toata documentatia pentru avizul de constructie... si tot necesarul pentru realizarea executiei constructiei in conditii optime ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Proiectare constructii civile

PROIECTARE CONSTRUCTII CIVILE


L I L Structural Design SRL ofera servicii profesionale complete de proiectare... generala (arhitectura, rezistenta, instalatii, etc) pentru toate tipurile... de constructii civile: showroomuri, parcuri de retail, mari centre comerciale, hypermarket ... »
Light Member 15 ani
Cluj
 Proiect instalatii pentru

PROIECT INSTALATII PENTRU CONSTRUCTII


/ventilare/climatizare Colaboram cu societati de proiectare arhitectura, structura si rezistenta....Consultanta, proiectare in toate fazele, asistenta tehnica pentru instalatii... constructii civile si industriale, ansambluri rezidentiale, platforme de afaceri etc ... »
Oferit de:SC ELSATERM SRL
Buyer Member 12 ani
Suceava
 Proiectare constructii industriale

Proiectare constructii industriale


Proiectare generala de cosntructii industriale pe structuri metalice... sau din beton ( PAC + proiect tehnic + detalii de executie) Specialitati: - arhitectura... - rezistenta - instalatii termice, sanitare, electrice - sistematizare verticala ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Proiectare constructii civile

Proiectare Constructii Civile


constructii civile, punand la dispozitia investitorilor din Romania peste 700 proiecte...ARCHETON Romania ofera servicii profesionale si complete de proiectare... de case la cheie (arhitectura | structura de rezistenta | instalatii sanitare, termice ... »
Light Member 14 ani
Cluj
 Proiectare constructii civile

PROIECTARE CONSTRUCTII CIVILE


T&C Development va ofera servicii de proiectare pentru constructii civile... si utilitea constructiei precum si valoarea estetica. De asemenea proiectele.... Prin proiectele urbanistice, de tipul Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) , Plan Urbanistic ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Proiectare constructii industriale sibiu

Proiectare Constructii Industriale Sibiu


Proiectam structuri de rezistenta pentru cladiri cu specific industrial... care conformarea structurala se va alege conform codurilor de proiectare in vigoare... dorita de catre beneficiar, noi vom efectua calcule precise de rezistenta ... »
Buyer Member 11 ani
Covasna
869 produse / 35 pagini
25 produse pe pagina.

"proiectare rezistenta constructii" in Firme Hot - 133 Rezultat(e)
Folositi cautarea