Inscrie firma »

proiect materiale de constructii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre proiect materiale de constructii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Proiectare si executie in

Proiectare si executie in constructii


autorizatiei de construire * - proiectare instalatii electrice, sanitare, termice... * expertize tehnice pentru constructii existente *consolidari constructii existente... * studii cadastrale si de specialitate (geotehnice, de impact) * executam constructii ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Proiecte arhitectura, devize

Proiecte arhitectura, devize constructii


Oferta servicii proiectare: proiecte arhitectura in constructii Piese scrise... arhitectura (liste cantitati de lucrari si materiale), devize lucrari constructii... proiectate scara (1:20, 1:10, 1:5), dupa caz pentru parapeti constructii, scara, termo ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Constructii

constructii


de materiale de constructii, va putem oferi calitate ireprosabila pentru casa dumneavoastra...Firma noastra va asigura calitatea constructiei la preturi fara concurenta.... Dispunand de echipe specializate in proiectare, executie la rosu, finisaje interioare ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Constructii

Constructii


are parteneriate cu firme de proiectare, cadastru, productie si distributie de materiale...SC KSA SRL are ca principal domeniu de activitate constructiile civile... cu o vasta experienta in domeniul constructiilor Personalul companiei este tanar ... »
Oferit de:KSA SRL
Buyer Member 10 ani
Dolj
 Proiectare constructii civile, industriale si

Proiectare Constructii Civile, Industriale si Agricole


Intocmim proiecte complete in vederea obtinerii autorizatiei de construire... de desfiintare (relevee pentru toate nivelele+ acoperis, fatade, sectiuni); - Proiect tehnic... (planse cuprinzand detaliile de executie, cantitati de materiale, devize ... »
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Proiectare constructii civile

PROIECTARE CONSTRUCTII CIVILE


TEHNICA DE SANTIER 2. PROIECTARE CONSTRUCTII CIVILE STUDII URBANISTICE - P...1. MANAGEMENT DE PROIECT PROJECT MANAGEMENT CONSULTANTA DE SPECIALITATE... INVESTITII COORDONARE PROIECT COMPLEX DOCUMENTATII LICITATII EXECUTIE ASISTENTA ... »
Light Member 20 ani
Bucuresti
 Devize lucrari constructii, devize instalatii -

Devize lucrari constructii, devize instalatii - Proiecte tehnice


documentatie tehnico - economica proiecte tehnice: DEVIZE CONSTRUCTII - structura...Oferta deviz constructii, devize instalatii. Oferim servicii de consultanta... de resurse materiale pe devize oferta, * Formular C7 - Lista cuprinzand consumurile ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Taietor materiale de constructii

Taietor materiale de constructii MB14E


cu usurinta a materialelor moi de constructii - tigle, pavele, caramida. Putere absorbita... in dotarea standard Proiectat pentru o folosire medie si intersiva, rezolva taierea ... »

Pret: 4219.72 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs managementul proiectelor in domeniul

CURS MANAGEMENTUL PROIECTELOR IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR


PENTRU INSOTITOR! . Managementul proiectelor de constructii are o serie... specifica in domeniul managementului proiectelor de constructii. Cursul este unul... PROIECTELOR DIN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR 1. Problematica generala a managementului ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Proiecte instalatii

Proiecte instalatii


Oferta proiectare: proiecte instalatii in constructii Proiectare Instalatii... incalzire centrala (proiectare instalatii climatizare, proiectare instalatii ventilatie...) Proiectare Instalatii electrice (220/380V) si curenti slabi (TV, telefonie) Proiectare ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Proiect de rezistenta

Proiect de Rezistenta


si tehnologice, asigurand in acelasi timp stabilitatea si rezistenta constructiei proiectate...Firma nostra realizeaza proiecte de structura de rezistenta. Pentru o... constructie este important ca structura acesteia sa fie stabila si rezistenta. Aceste ... »

Pret: 2 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Proiecte complete piatra naturala

Proiecte complete piatra naturala


Gama de finisaje si culori este foarte variata, iar materialele (marmura..., granit, travertin, materiale compozite, etc.) sunt insotite de certificate... de calitate si garantie. Proiectele se realizeaza conform planului de arhitect ... »
 Proiectare case structura metalica

Proiectare case structura metalica


ConTrust Group este o companie specializata in servicii de proiectare... constructii civile si industriale, avand un personal cu inalt grad de calificare... ofera suportul pentru elaborarea fazelor de proiectare fazele DTAC ( Documentatie ... »

Pret: 4 EUR
Oferit de:ConTrust Group
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Proiectare case / vile - constructii

Proiectare case / vile - constructii civile de complexitate mica si medie


ConTrust Group ofera servicii de proiectare civila pentru constructii mici... si mijlocii (case si vile), oferind suportul pentru elaborarea fazelor de proiectare... fazele DTAC ( Documentatie Tehnica pentru Autorizatie de Construire), PTh (Proiect ... »
Oferit de:ConTrust Group
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Constructii case

CONSTRUCTII CASE


de materiale de constructii.Noi consideram ca constructia unei case reprezinta un moment...ALFA REAL CONSTRUCT SRL executa lucrari de constructii din zidarie (caramida... fiecare proiect in parte. Personalul nostru este format din oameni calificati ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Constructie casa

constructie casa


de materiale de constructii, va putem oferi calitate ireprosabila pentru casa dumneavoastra...Firma noastra va asigura calitatea constructiei la preturi fara concurenta.... Dispunand de echipe specializate in proiectare, executie la rosu, finisaje interioare ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Constructii civile

CONSTRUCTII CIVILE


la executia lucrarilor de constructii civile diverse: case, vile, blocuri de locuinte... proiectului, T&C Development dispune de ingineri si arhitecti cu o experienta de peste... 20 de ani in domeniul constructiilor, forta de munca experimentata, utilaje ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Constructii lemn

CONSTRUCTII LEMN


T&C Development executa constructii din lemn, aceasta fiind o solutie... experienta in lucrarea lemnului si folosim in executarea lucrarilor materiale... proiectului de arhitectura, structura si instalatii fazele D.T.A.C. si P.Th, obtinerea ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta constructii

consultanta constructii


Consultanta tehnica privind: solutii de proiect, respectarea legislatiei... specifice in vigoare, solutii de consolidare a structurii, realizare proiect in vederea... obtinerii autorizatiei de constructie (PAC), expertizare constructii, consultanta ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Constructii civile

Constructii civile


- Constructii civile: case/vile "la rosu", preturi incepand de la 110 euro.../mp in functie de proiect - Decoratiuni de lux: montaj produse Orac Decor interior.../exterior, montaj tapet de lux incepand de la 8 euro / mp in functie de model si material ... »
Oferit de:Genco Group
Buyer Member 17 ani
Giurgiu
 Arhitectura si design interior-proiectare si

arhitectura si design interior-proiectare si consultanta


de proiectare si consultanta in constructii, amenajari interioare si exterioare....Prin consilierea unui designer la faza de proiectare arhitecturala, spatiul dumneavoastra va... si demolari ulterioare constructiei-care necesita,conform legii,intocmirea altor ... »
Buyer Member 14 ani
Timis
 Devize, situatii de plata, necesar materiale,

Devize, situatii de plata, necesar materiale, proiect, liste cantitati


Intocmim devize pentru diferite lucrari de constructii (program de devize ... »

Pret: 1 EUR
Light Member 12 ani
Iasi
 Constructii mansarde

CONSTRUCTII MANSARDE


de ani in domeniul constructiilor, cu materiale achizitionate de la cei buni... facilita la cerere intocmirea proiectului de arhitectura, structura si instalatii ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Proiectare hale industriale

Proiectare hale industriale


SC BRATAN CONSTRUCT SRL realizeaza proiectare pentru hale industriale respectiv... si pentru constructii civile. Prin alegerea de a realiza proiectul de catre compania... de materiale si implicit o valoarea a investitiei mai mica. ... »

Pret: 3 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Pensiune in natura proiect arhitectura

Pensiune in natura Proiect Arhitectura


In mijlocul naturii propunem o constructie noua care combina integrarea... pentru a diminua impactul vizual si volumetric al constructiei in contextul dat.... Astfel, constructia pare lansata catre cer, nascuta din teren, desfacuta catre zona ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
1419 produse / 57 pagini
25 produse pe pagina.

"proiect materiale de constructii" in Firme Hot - 221 Rezultat(e)
Folositi cautarea