Inscrie firma »

proiect investitie - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre proiect investitie
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Proiectul cu proiectare ieftina

PROIECTUL CU PROIECTARE IEFTINA


DE PROIECTARE. Constructia unei case e o investitie costisitoare, iar costul standard e...PROIECT DE ARHITECTURA IN CARE PRIORITATEA DE ECONOMISIRE ESTE ONORARIUL... segment in care se incearca economisirea este onorariul de proiectare. Livrarea unei ... »
Oferit de:HIPERFORM SRL
Buyer Member 15 ani
Timis
 Ocazie unica - investitie zona ultracentrala -

Ocazie Unica - Investitie zona ultracentrala - Centrul Comercial si de Afaceri


proiectului sau vinde investitia in curs . In acest sens avem onoarea sa va prezentam... proiectul de investitie: Centrul Comercial si de Afaceri Select World Satu Mare... exterioare , alei si spatii verzi . Stadiul actual al proiectului. Lucrarile ... »
Buyer Member 12 ani
Satu Mare
 Proiecte pensiuni,hoteluri

Proiecte pensiuni,hoteluri


Proiecte hotel cu suprafata 2400mp,P+5(22 camere+4apartamente),Proiect DTAC... (proiect autorizare) 2900Euro fara TVA Proiect DTE (proiect tehnic) 7000Euro fara TVA... Proiecte pensiune 450mp,P+1,Pensiune agroturistica Pachet depunere fonduri europene ... »

Pret: 1800 EUR
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Proiectare si executie in constructii

Proiectare si executie in constructii


autorizatiei de construire * - proiectare instalatii electrice, sanitare, termice... transa de bani sunt investitia constructorului) * intocmire de antemasuratori... de fezabilitate si proiecte tehnice complete pentru obtinerea fondurilor europene ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Proiect ferma taurasi

Proiect ferma taurasi


DTE (proiect tehnic) 2200Euro Recuperati 50% din investitie...Proiect ferma taurasi,1265mp, Pachet depunere fonduri europene (proiect SF... si consultanata) 3269 Euro fara TVA Proiect DTAC (proiect de autorizare) 1200Euro Proiect ... »

Pret: 1200 EUR
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Architectura si interior design-proiectare si

ARCHITECTURA SI INTERIOR DESIGN-PROIECTARE SI CONSULTANTA


proiectului de investitie,consultanta in alegerea materialelor de finisare si asistare... de proiectare si consultanta in constructii, amenajari interioare si exterioare....Prin consilierea unui designer la faza de proiectare arhitecturala, spatiul dumneavoastra va ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Arhitectura si design interior-proiectare si

ARHITECTURA SI DESIGN INTERIOR-PROIECTARE SI CONSULTANTA


proiectului de investitie,consultanta in alegerea materialelor de finisare si asistare... de proiectare si consultanta in constructii, amenajari interioare si exterioare.... Prin consilierea unui designer la faza de proiectare arhitecturala, spatiul dumneavoastra va ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Proiectare instalatii cu panouri fotovoltaice

Proiectare instalatii cu panouri fotovoltaice


sau policristaline pe baza de siliciu]. Proiectam si executam orice tip de sistem "la cheie..." asiguram garantie montaj si service de specialitate. Sistemele proiectate de noi va... in exploatare. Proiectam incepand de la solutii simple clasice fara a ne limita oferim ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Arhitectura si design interior-proiectare si

arhitectura si design interior-proiectare si consultanta


,atmosfera,stilul,unicitatea...),completata de o evaluare a costului estimativ conform proiectului de investitie... de proiectare si consultanta in constructii, amenajari interioare si exterioare....Prin consilierea unui designer la faza de proiectare arhitecturala, spatiul dumneavoastra va ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Proiectare in constructii

PROIECTARE IN CONSTRUCTII


momentul propice pentru a gandi si a proiecta ceea ce doriti sau visati,iar vara ,sa... construiti ceea ce ati proiectat. Sa vedem care sant pasii urmati pentru a ajunge... in final:CASA -ideea sau tema de proiectare -realizarea anteproiectului-aici va ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Teren cu proiect zorilor cluj napoca

Teren cu proiect Zorilor Cluj Napoca


8 parcele de teren, suprafata totala de 6200 mp, cu proiect pentru ansamblu... 775 mp. Pret: 350 Eu/mp. Ideal pentru investitie.(27483) 270000 EU ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Proiectare instalatii sanitare, termice, hvac si

PROIECTARE INSTALATII SANITARE, TERMICE, HVAC SI ELECTRICE


si de dorinta beneficiarului. Solutiile propuse de noi in cadrul fiecarui proiect... reprezinta raportul optim intre investitie si eficienta tehnica, urmarind folosirea... cu servicii de proiectare si executie pentru orice tip de instalatii sanitare, termice ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Curs evaluator proiecte

CURS EVALUATOR PROIECTE


)/Procesul de evaluare a proiectelor 1. Proiecte cu investitie versus proiecte fara investitie; 2...Proiect Conta Plus sustine in luna octombrie la Bucuresti cursul EVALUATOR... PROIECTE;. LECTOR INVITAT: Irina COLCERU- Evaluator proiecte, manager proiect ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Proiectare arhitectura casa

Proiectare Arhitectura Casa


comanda scrisa catre architect - Furnizeaza: tema de proiect, actele de propietate... de proiectare prin: solutii de amplasare a constructiei si de amenajare a incintei ( plan... racordurile acestora si la alte dotari necesarece rezulta din tema de proiectare ... »

Pret: 10 EUR
 Curs manager proiect

CURS MANAGER PROIECT


Tipul programului: perfectionare Denumirea ocupatiei: manager de proiect COD...; TEMATICA Planificarea proiectului - Analiza riscului proiectului - Implementarea... proiectului - Proceduri de achizitii - Evaluarea proiectului - Managementul resurselor ... »

Pret: 999 RON
Buyer Member 11 ani
Timis
 Proiectul cu executie ieftina

PROIECTUL CU EXECUTIE IEFTINA


PROIECT DE ARHITECTURA IN CARE PRIORITATILE DE ECONOMISIRE SUNT VALOAREA... investitie costisitoare, iar costul standard e in permanenta crestere, in paralel... de suferit. PROIECTUL CU EXECUTIE IEFTINA PRESUPUNE PROIECTAREA CONSTRUCTIEI CONFORM ... »
Oferit de:HIPERFORM SRL
Buyer Member 15 ani
Timis
 Casa moderna moldovita, suceava model tld

Casa moderna Moldovita, Suceava Model TLD


Planuri de case moderne pentru o investitie profitabila: planuri de arhitectura ... »

Pret: 21.7 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Casa scm proiecte case. arhitectura

Casa SCM Proiecte Case. Arhitectura


Tip proiect: Locuinta rezidentiala unifamiliala Suprafata construita: 260 mp... beton armat Scurta descriere: Aceasta casa este gindita ca o investitie ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Penthouse litoral - vama veche

Penthouse Litoral - Vama Veche


vedere la mare, proiectul se desfasoara pe 2400m2 si este compus din: - 60...; - Sala fitness; - Receptie; - Gradina proiectata in stilul unei oaze cu palmieri ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Hale metalice depozite

Hale metalice depozite


-zisa, complexul industrial sau proiectul penru hale metalice agro-alimentare trebuie sa... Pentru ca investitia intr-un complex industrial este consistenta si are ca scop... sunt esentiale. Proiecte hale si depozite: biroul nostru de arhitectura va ajuta ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Alp bucuresti, sector 6

ALP Bucuresti, sector 6


Proiecte de case mici, case de lemn Tip proiect: Locuinta rezidentiala... Localizare: urban (Bucuresti, sector 6) Structura: cadre beton armat Proiecte de case... - servicii de arhitectura Cu serviciile de arhitectura CUB, beneficiati de proiecte ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Caa alexandria

CAA Alexandria


o investitie profitabila. Noi va propunem proiecte case moderne si ansambluri... Proiecte case moderne, planuri de arhitectura Tip proiect: Locuinta... etaj Localizare: urban (Alexandria) Structura: cadre beton armat Proiecte case ... »

Pret: 17.5 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Arhitectura de interior

Arhitectura de interior


,atmosfera,stilul,unicitatea...),completata de o evaluare a costului estimativ conform proiectului de investitie... de proiectare si consultanta arhitecturala, inginereasca si de ambient-design pentru... la faza de proiectare arhitecturala, spatiul dumneavoastra va avea toate premizele ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Fonduri structurale

Fonduri structurale


/cofinantare/garantare pentru proiecte de investitie sau capital de lucru, inclusiv finantare.../prefinantare pentru aportul propriu necesar pentru realizarea proiectelor finantate din fonduri ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Teren de vanzare

Teren de vanzare


RAHOVA soseaua bcucuresti magurele sector 5, stradal, ideal investitie... rezidentiala, proiect si autorizatie de construire pentru garsoniere, apartamente 2 si 3 ... »

Pret: 55 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
515 produse / 21 pagini
25 produse pe pagina.

"proiect investitie" in Firme Hot - 57 Rezultat(e)
Folositi cautarea