Inscrie firma »

program pentru calcul salarii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre program pentru calcul salarii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Calcul salarii

Calcul Salarii


brut in functie de salariul net dorit. Programul permite evidenta contabila pentru... statele de plata salarii (pentru intreaga firma sau individual) cu evidentierea, sub...Este programul care, pe baza datelor introduse lunar, calculeaza si afiseaza ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Autosoft salarii-program destinat salarizarii-demo pe

AUTOSOFT SALARII-PROGRAM DESTINAT SALARIZARII-demo pe site-ul nostru


de evidenta a salariilor pentru orice tip de companie. Programul automatizeaza... activitatea de calcul a salariilor,obtinerea rapoartelor de salarizare, indiferent... si impozitare a venitului global. Cu ajutorul programului AUTOSOFT SALARII, versiune ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Consultanta implementare soft salarizare

Consultanta implementare soft salarizare


Decizia de a alege un anumit program software pentru calculul salariilor este o ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Program salarizare bugetara tvsalev 2009

Program salarizare bugetara TVSALEV 2009


pentru fiecare salariat > Evidenta salarului pe carduri/banci > Formule...; Calcul medical, ingrijire copil 2 ani > Evidenta pentru tichetele de masa >...Pret 300 euro. > Multisocietate, retea, drepturi pentru fiecare utilizator ... »
Oferit de:SC TV SOFT SRL
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


. Cu ajutorul programului puteti realiza: calculul salariilor angajati (societati comerciale... lucru jumatate de norma pentru ingrijirea copilului, cerere modificarea programului... de calcul salarial si personal indiferent de tipul de activitate (societati comerciale ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 17 ani
Valcea
 Resurse umane

Resurse Umane


C.I.M in Revisal Intocmirea adeverintelor de vechime pentru salariati... Intocmirea adeverintelor necesare salariatilor pentru diverse institutii ( ex. Medic....I.M in programul Revisal Intocmirea si inregistrarea modificarilor C.I.M in baza Deciziilor ... »
 Mysal

MySal


MySal este program de evidenta personal, calcul salarii si obligatii catre stat... salarii, Salariu minim/mediu pe economie, Localitati. Programul genereaza in fiecare... luna Pontaje si pe baza lor, Buletine de calcul pentru stabilirea drepturilor ... »
Oferit de:MySoft S.R.L.
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Autosoft-programe software pentru societati

AUTOSOFT-Programe software pentru societati comerciale/ bugetare/ fundatii


SALARII- program de salarizare-multifirma AUTOSOFT FACTURARE-program de facturare..., prime, retineri, concedii medicale/odihna, avansuri, calcul salarii (regie/ acord... lei AUTOSOFT GESTOC -program de gestiune si evidenta stocuri pentru gradinite ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Evo xperience salarizare

Evo Xperience Salarizare


Evo Xperience este un program de contabilitate si management, o solutie de tip... ERP detinatoare a doua locuri 1 pentru notorietate si calitate in analiza... prin legislatie Configurator drepturi si retineri specifice Nomenclator de salariati ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curs inspector resurse umane, timisoara

Curs Inspector Resurse Umane, Timisoara


Registrul de evidenta a salariatilor in format electronic (REVISAL) . Legislatie... in registrul de evidenta a salariatilor. Raportul juridic de munca. Contractul individual.... Salarizarea personalului incadrat. Calcul indemnizatiei de odihna, indemnizatiei pe durata ... »

Pret: 690 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane, oradea

Curs Inspector Resurse Umane, Oradea


de evidenta a salariatilor in format electronic (REVISAL) . Legislatie. Inregistrarea... de evidenta a salariatilor. Raportul juridic de munca. Contractul individual de munca.... Salarizarea personalului incadrat. Calcul indemnizatiei de odihna, indemnizatiei pe durata ... »

Pret: 690 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Asisplus.mm - management masini

ASiSplus.MM - Management Masini


, export de manopera directa pentru calcul salarii in acord, decontare de comenzi... permite descrierea utilajelor cu precizarea formulelor de calcul specifice fiecarui... formule complexe de calcul ce permit urmarirea consumurilor normate de combustibili ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Zpersonal c/s - expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii

ZPERSONAL C/S - Expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii bugetare !


contabile. Calcul salarii - Angajati cu carte de munca : Incadrarea personalului... bolii si se calculeaza automat perioada pentru baza de calcul , valoarea... implementare eficienta pentru o gama larga de institutii publice, pornind de la cele ... »
Buyer Member 17 ani
Braila
 Curs inspector resurse umane, cluj napoca

Curs Inspector Resurse Umane, Cluj Napoca


-Napoca Tarife promotionale pentru inscrieri pana la data de 21 mai DESCRIEREA OCUPATIEI.../2003 - CODUL MUNCII Registrul de evidenta a salariatilor in format electronic (REVISAL... individuale de munca in registrul de evidenta a salariatilor. Raportul juridic de munca ... »

Pret: 540 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane - revisal, 25 iunie - 01 iulie 2012,

Curs Inspector Resurse Umane - REVISAL, 25 iunie - 01 iulie 2012, Timisoara


, Ministerul Educatiei si CNFPA pentru ocupatia de Inspector Resurse Umane. DESCRIEREA... LEGII 53/2003 - CODUL MUNCII Registrul de evidenta a salariatilor in format... si incetarilor contractelor individuale de munca in registrul de evidenta a salariatilor ... »

Pret: 540 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane, bucuresti, 28 mai - 03 iunie

Curs Inspector Resurse Umane, Bucuresti, 28 mai - 03 iunie


/2003 - CODUL MUNCII Registrul de evidenta a salariatilor in format electronic (REVISAL... individuale de munca in registrul de evidenta a salariatilor. Raportul juridic de munca.... Salarizarea personalului incadrat. Calcul indemnizatiei de odihna, indemnizatiei pe durata ... »

Pret: 540 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane, autorizat cnfpa, timisoara

Curs Inspector Resurse Umane, autorizat CNFPA, Timisoara


Curs de initiere autorizat CNFPA, 60 ore 100 lei Discount pentru inscrieri... LEGII 53/2003 - CODUL MUNCII Registrul de evidenta a salariatilor in format... si incetarilor contractelor individuale de munca in registrul de evidenta a salariatilor ... »

Pret: 590 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane, autorizat cnfpa, constanta

Curs Inspector Resurse Umane, autorizat CNFPA, Constanta


autorizat CNFPA, 60 ore 100 lei Discount pentru inscrieri efectuate pana la data... Registrul de evidenta a salariatilor in format electronic (REVISAL) . Legislatie... in registrul de evidenta a salariatilor. Raportul juridic de munca. Contractul individual ... »

Pret: 590 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane, autorizat cnfpa, brasov

Curs Inspector Resurse Umane, autorizat CNFPA, Brasov


de initiere autorizat CNFPA, 60 ore 100 lei Discount pentru inscrieri efectuate pana.../2003 - CODUL MUNCII Registrul de evidenta a salariatilor in format electronic (REVISAL... individuale de munca in registrul de evidenta a salariatilor. Raportul juridic de munca ... »

Pret: 590 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane, bucuresti

Curs Inspector Resurse Umane, Bucuresti


de evidenta a salariatilor in format electronic (REVISAL) . Legislatie. Inregistrarea... de evidenta a salariatilor. Raportul juridic de munca. Contractul individual de munca.... Salarizarea personalului incadrat. Calcul indemnizatiei de odihna, indemnizatiei pe durata ... »

Pret: 690 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane, bucuresti-autorizat cnfpa

CURS INSPECTOR RESURSE UMANE, BUCURESTI-AUTORIZAT CNFPA


05 - 11 decembrie 2011, Bucuresti REDUCERE 10% PENTRU INSCRIERI PANA LA DATA... de evidenta a salariatilor in format electronic (REVISAL) . Legislatie. Inregistrarea... de evidenta a salariatilor. Raportul juridic de munca. Contractul individual de munca ... »

Pret: 690 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane, bucuresti, februarie 2012

Curs Inspector Resurse Umane, Bucuresti, februarie 2012


20 - 26 februarie 2012, Bucuresti OFERTA! 100 LEI DISCOUNT PENTRU INSCRIERI... Registrul de evidenta a salariatilor in format electronic (REVISAL) . Legislatie... in registrul de evidenta a salariatilor. Raportul juridic de munca. Contractul individual ... »

Pret: 590 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane

Curs Inspector Resurse Umane


de evidenta a salariatilor in format electronic (REVISAL) . Legislație... de munca in registrul de evidența a salariaților. Raportul juridic... contractului colectiv de munca. Salarizarea personalului incadrat. Calcul indemnizatiei ... »

Pret: 690 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane, cluj-napoca

Curs Inspector Resurse Umane, Cluj-Napoca


/2003 - CODUL MUNCII Registrul de evidenta a salariatilor in format electronic (REVISAL... individuale de munca in registrul de evidenta a salariatilor. Raportul juridic de munca... de munca. Salarizarea personalului incadrat. Calcul indemnizatiei de odihna ... »

Pret: 690 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Fiscalitate & resurse umane, bacau, aprilie 2012

Fiscalitate & Resurse Umane, Bacau, aprilie 2012


efectuate pana la data de 11 aprilie 2012 Programul include certificarile pentru...) - Program Resurse Umane & Fiscalitate - 750 lei (include certificarile pentru ambele...Program de formare profesionala adresat personalului din departamentele ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
29 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"program pentru calcul salarii" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea