Inscrie firma »

pompe pentru sapa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre pompe pentru sapa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pompe pentru sapa

Pompe pentru sapa


Pompe pentru sapa Imer International model MOVER 270 D. Motor diesel Deutz... , bena pentru incarcare,ungator automat a bucselor malaxorului.Distanta de pompare 80... metri in vertical, 120 metri in orizontal. Optional lopata hidraulica pentru ... »
Oferit de:IHADIASTAR srl
Buyer Member 19 ani
Timis
 Pompe pentru sapa- imer

Pompe pentru sapa- Imer


Pompa pentru sapa marca Imer International (Italia) model MOVER 190/270 E... de pompare. ... »
Oferit de:IHADIASTAR srl
Buyer Member 19 ani
Timis
 Pompa pentru sape  silent 300a

POMPA PENTRU SAPE SILENT 300A


POMPA PENTRU SAPE SILENT300A ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Stator 2l-6 / rotor 2l-6 ( snec 2l-6 ), pentru pompe

Stator 2L-6 / Rotor 2L-6 ( snec 2L-6 ), pentru pompe tencuit sau sapa


(snec) PFT / Putzmeister 2L-6 pentru diferite pompe PFT, Putzmeister, Imer etc..., cu granulaþie maximã 6 mm, capacitate maximã de pompare 60 lit ... »

Pret: 485 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Trepied de sapa / capra pentru sapa

Trepied de sapa / capra pentru sapa


Trepied de scurgere (capra de sapa) pentru pompele de º... tipurile de pompe de sapa. pret fara TVA....;apã, confectionata din oþel, cu cuplaj DN60 - varianta mama. Potrivit pentru toate ... »

Pret: 745 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Sape mecanizate

Sape mecanizate


este foarte costisitoare. DOTARE TEHNICA PROPRIE: pompe Puzmaister pentru...Capacitatea maxima de executie a sapelor mecanizate in cadrul Diviziei este... mult timp, efort fizic, dar si bani. Sapa clasica implica multe operatiuni ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Sapa de egalizare

Sapa de egalizare


cu utilaje profesionale [pompa speciala de sapa [TURBOSOL]- compresor de aer...-generator curent-elicopter ]. Sapa fiind un suport pentru pardoseli firma noastra executa... orice tip de sapa pentru orice tip de pardoseli [ parchet ,gresie ,marmura, linoleum ... »
Buyer Member 16 ani
Olt
 Sape semiumede elicopterizate

Sape semiumede elicopterizate


Sapa mecanizata se realizeaza in santier, cu ajutorul pompei de sapa, tip... de pana la 150 m pe orizontala si 100 m pe verticala(dupa caz). Pomparea sapei se face... prin tubulatura cauciucata pentru a nu deteriora finisajele din imobil. Singura operatiune ... »
Oferit de:SC Pardeuro SRL
Buyer Member 14 ani
Galati
 Pompa de sapa - b 250e - bunker

Pompa de sapa - B 250E - BUNKER


Greutate: 700 Kg Compresorul de 5 mc/min permite amestecarea si pomparea.... Recomandat pentru: pietris; beton normal si fin cu o granulatie de maxim 20mm; betoane ... »
Oferit de:ROM TOOLS SRL
Buyer Member 18 ani
Brasov
 Sapa autonivelanta ultraplan eco

Sapa autonivelanta Ultraplan Eco


Sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare ultrarapida..., cu grosime de turnare 3-10 mm, pentru parchet masiv dimensiuni medii si parchet... sau spatula metalica. Ambalaj:sac 23 kg Mecanizat cu pompa Turbosol cu sistem ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Liant sapa cu uscare rapida topcem

Liant sapa cu uscare rapida Topcem


pentru prepararea de sapa de egalizare cu consistenta semiuscata, cu priza normala... cu higrometrul cu carbid, dupa numai 4 zile pentru sapa de 4 cm grosime. Pe sapa preparata... semiuscat, care se poate turna mecanizat cu pompe de sapa sau manual, dupa care se ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Pompa sapa si torcretare imer silent300 cl

Pompa sapa si torcretare IMER Silent300 CL


Pompa sapa si torcretare IMER Silent300 CL Date tehnice: Motor diesel... standard: Motor diesel 4 cilindri Lombardini Pompa cu surub - cu snec 2L8 Sapa... functii Sita metalica cu vibrator electric pentru absortie rapida 2 roti cu cauciucuri ... »

Pret: 1000000 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Pompe de transport si aplicat mortare traditionale si

Pompe de transport si aplicat mortare traditionale si sape


Pompa PFT ZP 3V este o pompa de mare productivitate destinata atit...,5 kW, 400 V, 50 Hz, vit. rot. 30-120 rot/min. Echipare: unitate de pompare R7-3S... compresor K 250 furtun pentru mortar 35mm x 20m furtun aer 1/2" x 20m dipozitiv ... »
Buyer Member 18 ani
Cluj
 Inchiriere pompa de sapa estrichboy

Inchiriere Pompa de sapa EstrichBoy 450


Pompa pentru turnat sapa mecanizata Pretul chiriei este pe zi ... »
Buyer Member 17 ani
Satu Mare
 Inchiriere pompa de sapa estrichboy

Inchiriere Pompa de sapa EstrichBoy 450


Pompa pentru turnat sapa mecanizata Pretul chiriei este pe zi ... »
Light Member 10 ani
Satu Mare
 Ciment aditivat pentru sapa de egalizare topcem-mapei

Ciment aditivat pentru sapa de egalizare TOPCEM-Mapei


pentru sapa cu grosime de 40 mm - la 4 zile, umiditate <2% prin test cu higrometru... grosime de sapa. Aplicare: manuala sau mecanizata cu pompa de sapa. ALVECO..."TOPCEM, ciment special aditivat de amestec cu agregate si apa pentru ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Liant sapa cu uscare ultrarapida mapecem

Liant sapa cu uscare ultrarapida Mapecem


numai 24 ore, pentru sapa cu o grosime de 4 cm. *Dupa 3 ore de la prepararea.../mp/cm de grosime. APLICARE: amestec semiuscat, care se poate turna mecanizat cu pompe de sapa...Liant hidraulic special, de amestec cu nisip si apa. Se foloseste pentru ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Sapa autonivelanta pentru uz

Sapa autonivelanta pentru uz industrial, comercial si rezidential


de instalare. Sapa se poate folosi pentru proiectele de renovare ale halelor industriale...Sapa Flowscreed Industrial Top de la Flowcrete este o sapa autonivelanta... pe baza de ciment, ce se aplica prin pompare, ceea ce reduce drastic timpul ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Materiale pentru constructii baumit

Materiale pentru constructii BAUMIT sape


SAPA MATERIALE DE UMPLERE SI EGALIZARE PENTRU PARDOSELI Termoliant Rapid... 13813 CAC20-F5) pentru aplicare mecanizata. Utilizata ca sapa flotanta, sapa... glisanta, sau sapa in aderenta. Productivitate ridicata, recomandata si pentru ... »
Buyer Member 18 ani
Ilfov
 Pompa de tencuit cu material traditional si turnat

Pompa de tencuit cu material traditional si turnat sape Putzmeister S 5 EV


pentru tencuire si turnat sape : - unitate de pompare 2L6 - furtun de mortar -35mm... mortare preamestecate, mortare traditionale cat si sape. Pompa poate fi folosita...S5EV/TM este o pompa universala cu sneck (surub) cu variator, poate transporta ... »
Buyer Member 18 ani
Cluj
 Pompa de tencuit si turnat sape

Pompa de tencuit si turnat sape Putzmeister S5EV/TM


pentru tencuire si turnat sape : - unitate de pompare 2L6 - furtun de mortar -35mm... mortare preamestecate, mortare traditionale cat si sape. Pompa este dotata... sau care necesita un timp de mixare mai indelungat. Pompa poate fi folosita pentru ... »
Buyer Member 18 ani
Cluj
 Sapa usoara pe baza de perlit

Sapa usoara pe baza de perlit


o sapa densa, utilizat pentru imbunatatirea termoizolarii planseelor, ca suport... de pardoseala sau beton usor de panta la terase. Sapa are o rezistenta suficienta pentru... hidroizolatoare. CALITATI SPECIALE - Nu necesita strat protector de sapa densa pentru ... »

Pret: 1 RON
Light Member 15 ani
Ilfov
 Sapa termoizolanta usoara cu pluta " diathonite

Sapa Termoizolanta Usoara cu pluta " Diathonite Massetto"


este utilizat pentru realizarea de sape usoare termoizolante, podele izolate...; Sistem de aplicare foarte rapid ( aplicare manuala sau cu pompa ) &#8226; Sapa...Diathonite Massetto este o sapa termoizolanta usoara, un premix armat cu pluta ... »

Pret: 1.74 EUR
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Sapa termoizolanta usoara

Sapa termoizolanta usoara


pardoseli si membrane hidroizolante. - Nu necesita strat protector de sapa densa pentru... - Izolarea planseelor peste subsoluri. - Straturi suport usoare (sape) pentru pardoseli...SAPA 600 ( 600 kg/m3) Calitati speciale - Este un produs uscat, predozat ... »

Pret: 1 RON
Light Member 15 ani
Ilfov
 Sapa mecanizata c30 f6 a1 topcem pronto

Sapa mecanizata C30 F6 A1 Topcem Pronto


Mortar predozat pentru preparare de sapa cu consistenta semiuscata, cu priza.... APLICARE: amestec semiuscat, care se poate turna mecanizat cu pompe de sapa sau manual... normala, fara contractii si uscare rapida. Sapa turnata ajunge la umiditate CM 2 ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
152 produse / 7 pagini
25 produse pe pagina.

"pompe pentru sapa" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea