Inscrie firma »

placare antiacida - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre placare antiacida
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Placare antiacida cu gresii si caramizi

PLACARE ANTIACIDA CU GRESII SI CARAMIZI ANTIACIDE


va ofera un sistem de placare antiacida ce poate cuprinde: - Cauciucuri... utiliza cu succes placarile cu gresii si caramizi antiacide. Acestea prezinta o... si caramizi sau gresii antiacide impreuna cu mortarele antiacide corespunzatoare ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Ceresit cu 22 adeziv pentru placi ceramice

CERESIT CU 22 ADEZIV PENTRU PLACI CERAMICE ANTIACID 8KG


Adeziv pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica si stabile la actiuni agresive... ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Gresiile antiacide

GRESIILE ANTIACIDE


de placare antiacida recomandat este: cauciuc + mortar antiacid + gresie antiacida...Gresiile antiacide ofera protectie anticoroziva deosebita la stres chimic... sau cu materiale pe baza de rasini sintetice. Caracteristici generale ale gresiilor antiacide ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Mortarul antiacid oxydur vek

MORTARUL ANTIACID OXYDUR VEK


vinilesterica antiacid utilizat pentru caramida antiacida si gresia antiacida - component... si adeziv pentru Sistemul Vinilester Simplu. Acest mortar antiacid a fost creat in mod... special pentru pozarea si rostuirea de caramizi anticorozive ceramice, placi ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Adeziv epoxidic antiacid - cu22

Adeziv epoxidic antiacid - CU22


Adeziv epoxidic antiacid - CU22 Pentru montarea placilor de gresie... sau faianta, marmurei, placilor de piatra naturala, clincher, portelan, mozaic etc ... »

Pret: 153.6 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Mortare si sape speciale antiacide

MORTARE SI SAPE SPECIALE ANTIACIDE


antiacide in sisteme complete de protectie anticoroziva. Acestea protejeaza suprafetele... Protection sunt folosite ca materiale de inzidire, rostuire, placare, imbinare ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Placari bazine antiacide

PLACARI BAZINE ANTIACIDE


acestora. Se pot placa bazinele sau cuvele de galvanizare deja existente, prelungind ... »
Buyer Member 10 ani
Dolj
 Adeziv epoxidic placari antiacide kerapoxy

Adeziv epoxidic placari antiacide Kerapoxy


orice tip de placi ceramice neabsorbante gen gresie portelanata sau klinker si placi ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Agent de separare wf

Agent de Separare WF


placilor in timpul umplerii spatiilor dintre ele cu adezivi din rasini sintetice... pe suprafata placii folosind o rola cu grilaj de curatare. In functie de porozitatea... placilor, sunt necesare 1-3 straturi. In timpul aplicarii asigurati-va ca imbinarile ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Asplit vp 788

ASPLIT VP 788


Asplit VP 788 se utilizeaza ca mortar de pozare si rostuire a placilor ceramice..., caramizilor si gresiilor antiacide si a altor piese confectionate din ceramica sau carbon ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Asplit hb

ASPLIT HB


Asplit HB se utilizeaza ca mortar de pozare si rostuire a placilor ceramice..., caramizilor si gresiilor antiacide si a altor piese special fabricate. Asplit HB prezinta ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Asplit hfr

ASPLIT HFR


Asplit HFR se utilizeaza ca mortar de pozare si rostuire a placilor ceramice..., caramizilor si gresiilor antiacide si a altor piese confectionate si pentru suprafetele ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Asplit k14

ASPLIT K14


Asplit K14 se utilizeaza ca mortar de pozare si rostuire a placilor ceramice..., caramizilor si gresiilor antiacide, cu rezistenta termica si chimica excelenta. Asplit K14 ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Mortarul acid cement ae

MORTARUL ACID CEMENT AE


MORTARUL Acid Cement AE este un mortar tricomponent antiacid, pe baza... foarte important de protectie anticoroziva. Acest mortar antiacid a fost creat... in mod special pentru pozarea si rostuirea de caramizi anticorozive ceramice, placi ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Asplit cn

ASPLIT CN


Asplit CN se utilizeaza ca mortar de pozare si rostuire a placilor ceramice..., caramizilor si gresiilor antiacide si a altor piese confectionate din ceramica sau carbon ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Asplit fn

ASPLIT FN


Asplit FN se utilizeaza ca mortar de pozare si rostuire a placilor ceramice..., caramizilor si gresiilor antiacide si a altor piese confectionate din ceramica sau carbon ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Asplit cn 916

Asplit CN 916


de oxidare slabi Aplicatii: Mortar de pozare si rostuire a placilor ceramice..., caramizilor si gresiilor antiacide si a altor piese confectionate din ceramica sau carbon ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Oxydur ptb

OXYDUR PTB


cu sau fara o finisare ulterioara cu placi sau caramizi antiacide. Oxydur PTB este ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Mortarul oxydur vek

MORTARUL OXYDUR VEK


vinilesterica antiacid utilizat pentru caramida antiacida si gresia antiacida - component... si adeziv pentru Sistemul Vinilester Simplu. - Acest mortar antiacid a fost creat... in mod special pentru pozarea si rostuirea de caramizi anticorozive ceramice, placi ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Rasina oxydur up 410 laminat

RASINA OXYDUR UP 410 LAMINAT


de protectie anticoroziva sub placi sau caramida antiacida, in functie de conditii... la chimicale sub caramida sau placi pentru rezervoare, coloane, reactoare, turnuri, santuri ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Mortarul alkadur sb

MORTARUL ALKADUR SB


in culori variate. Acest mortar antiacid epoxidic este emulsiv in apa, asa incit placile...MORTARUL ALKADUR SB- este un mortar antiacid pe baza de rasina epoxidica foarte... antiacida. Alkadur SB este un sistem din trei componente pe baza de rasina epoxidica ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Stergatoare intrare arwei

stergatoare intrare Arwei


, stergatoare Emco, covoare Arwei, stergatoare Kampmann, covoare Emco, placi ancoraj inox... Stelco, placaj ceramic specializat, pentru piscine, gresie antiacida, pentru blocuri ... »
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Dulap metalic xeco2001 pt. substante periculoase 2 rafturi,

DULAP METALIC XECO2001 pt. substante periculoase 2 RAFTURI, 1000x550x1000 mm (LxlxH), Italia


mm- tratamentul de protectie este fosfatare iar vopseaua este antiacida...- cablu pentru conectare la pamant- placile de avertizare: &ldquo ... »

Pret: 2131.99 RON
 Dulap metalic xeco2000 pt. substante periculoase 4 rafturi,

DULAP METALIC XECO2000 pt. substante periculoase 4 RAFTURI, 1000x550x2000 mm (LxlxH), Italia


mm- tratamentul de protectie este fosfatare iar vopseaua este antiacida...- cablu pentru conectare la pamant- placile de avertizare: &ldquo ... »

Pret: 3129.99 RON
 Dulap metalic pt. substante periculoase xeco2001 cu 2 rafturi

DULAP METALIC PT. SUBSTANTE PERICULOASE XECO2001 CU 2 RAFTURI


mm tratamentul de protectie este fosfatare iar vopseaua este antiacida lateralele... pentru conectare la pamant placile de avertizare: “Prezenta de substante ... »

Pret: 2321.87 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
60 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"placare antiacida" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea