Inscrie firma »

oportunitati afaceri importuri china - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre oportunitati afaceri importuri china
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Marfa china intermediere importuri

Marfa China intermediere importuri


imprt marfa China. Lucram cu cele mai multe produse industriale din lemn, ceramica... si prezenta permanenta in China , precum si cadrul de relatii cu furnizorii si clientii ne ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Mobilier specific hoteluri  restaurante  intermedieri import  marfa

Mobilier specific hoteluri restaurante intermedieri Import marfa China


Intermediem importuri din China de mobilier specific si mic mobilier destinat... si intocmire set documente necesare exportului din China, precum si alte servicii ... »

Pret: 1 USD
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Corturi pentru evenimente  marfa import china

Corturi pentru evenimente marfa import China


si transportului. Suntem permanent in China pentru rezolvarea operativa a importurilor ...Acum , puteti importa din China si corturi complete , necesare organizarii ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Marfa china oportunitati importuri la preturi minime

Marfa China oportunitati importuri la preturi minime


*Firma specializata pe importuri orice marfa China, ofera servicii complete... si convenabile pentru importuri si transport marfa din China la preturi minime Principalii... repere, si cantitati pt import si va veti convinge de eficienta importurilor facute ... »

Pret: 1 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Utilaje reciclare pvc import china

Utilaje reciclare PVC import China


Intermediem importuri din China de utilaje tehnologice pentru reciclarea... in China , aveti garantia unui import sigur din toate puntele de vedere, mai ales... fabricate in China conform ultimelor tehnologii, livrate cu certificate de conformitate ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Marfa  china intermedieri importuri

MARFA China intermedieri importuri


import si transport orice marfa din China , la preturi minime. Puteti deveni... personal de supravegherea importului din China; vom face asta pentru dumneavoastra.... - nu vreti sa aveti parte de un pret nejustificat de mare pentru marfa import China ... »

Pret: 1 USD
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Produse  china destinate amenajari

Produse China destinate amenajari baruri,restaurante,hoteluri preturi minime;


Oferim servici si solutii complete de intermediere pentru importuri China...,restaurante hoteluri,pensiuni. Oferim orice serviciu delegatiilor care se deplaseaza in China... pentru interes afaceri; Modalitati de lucru, transport si date contact ,costuri ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Instalatii echipamente complexe   marfa import din

Instalatii echipamente complexe marfa import din China


Acum prin firma noastra puteti importa din China in conditii avantajoase...; Serviciile noastre privind importurile complexe au la baza experienta pe acesta piata... competitiv producator din China verificare pe flux a calitatii precum si a rezolvarii ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Imbracaminte exterioara pentru copii si adulti

Imbracaminte exterioara pentru copii si adulti


Apelati la serviciile firmei noastre pentru a avea siguranta unor importuri... de calitate si la preturi minime din China. _imbracaminte exterioara pentru adulti, copii... , contribuind la dezvoltarea multor companii romanesti si nu numai. Avem in China ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea