Inscrie firma »

munca persoane handicap - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre munca persoane handicap
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Colaborare unitate protejata

Colaborare Unitate Protejata


% din numarul total de angajati, persoane cu handicap. In situatia in care nu respecta... reprezentand 50 % din salariul minim brut pe tara inmultit cu numarul de locuri de munca... in care nu a angajat persoane cu dizabilitati. Legea 448 / 2006 a adus ca noutate ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 Munca la domiciliu si telemunca. drept intern si

Munca la domiciliu si telemunca. Drept intern si comparat


copilului ori protectiei si promovarii drepturilor persoanelor cu handicap; de asemenea...Importanta unei astfel de teme decurge din complexitatea fenomenului - munca... moderne si flexibile de prestare a muncii la domiciliu, denumita telemunca, care va ... »

Pret: 20 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Supravegherea (filajul/contrafilajul) pentru persoane

SUPRAVEGHEREA (FILAJUL/CONTRAFILAJUL) PENTRU PERSOANE FIZICE


, sau alte persoane de interes pentru cei plecati (marinari, persoane care muncesc... persoanelor ce au in grija copii, varstnici, persoane cu handicap (bone, curatori, tutore...Supravegherea persoanelor - in vederea depistarii comportamentului, modului ... »

Pret: 25 EUR
Buyer Member 12 ani
Galati
 Avizare psihologica  la  angajare

Avizare psihologica la angajare


ingrijeste persoana cu handicap si asistentul maternal; - Personal care lucreaza... persoane care, in urma examenului medical si, dupa caz, a verificarii aptitudinilor... psiho- profesionale, corespund sarcinii de munca pe care urmeaza sa o execute. Se ... »
 Revista de asistenta sociala. nr. 2-3/2006

Revista de Asistenta Sociala. Nr. 2-3/2006


persoanelor cu handicap - Factori de risc si consecinte pentru sanatatea victimelor... fortei de munca din Romania in perspectiva anului 2010 - Integrarea socioprofesionala ... »

Pret: 19.5 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


, autorizatia de munca pentru lucrator sezonier la un angajator persoana jur... /bugetare, angajati la al doilea loc de munca), colaboratori; calcul sporuri (vechime... contractelor de munca, centralizatoare de salarii, fise salariati, tine evidenta cartilor ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 16 ani
Valcea
 Inchiriere spatii birouri alba iulia bucuresti glx750529

inchiriere Spatii Birouri Alba Iulia Bucuresti GLX750529


GENEROS SI 3 GRUPURI SANITARE:FEMEI,BARBATI,PERSOANE CU HANDICAP. FINISAJELE (granit... PERSOANE. SPATIILE VOR FI ECHIPATE CU CEA MAI MODERNA TEHNOLOGIE DE COMUNICARE... Piata Muncii si Piata Alba Iulia.-Apartamente spatioase si moderne la preturi ... »

Pret: 5928 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curs perfectionare expert achizitii publice

CURS PERFECTIONARE EXPERT ACHIZITII PUBLICE


din partea aceleiasi organizatii; - 10 % pentru persoanele cu handicap, elevi... si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse. Taxa include: suportul de curs ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Asisplus.ps - personal si salarizare

ASiSplus.PS - Personal si Salarizare


cu pontaje pe mai multe locuri de munca, cu mai multe tipuri de salarizare si o politica... perioada determinata sau nedeterminata), ocazionali, pensionari, pentru persoanele... cu handicap, etc. Plata angajatilor poate fi facuta in regim TESA (dupa ore lucrate ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Cand apare copilul. o psihanalista da sfaturi parintilor

Cand apare copilul. O psihanalista da sfaturi parintilor


de la scoala) Sa scrii pentru a te ajuta Copilul trebuie intampinat ca o persoana (Nasterea... (Metode active) Intotdeauna au o anume inteligenta (Copiii handicapati) Daca esti... are dreptate? (Copii/bunici/parinti) Orice munca trebuie rasplatita (Bunici ... »

Pret: 39.2 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cuvinte care vindeca. ce poti spune cand nu stii ce sa spui

Cuvinte care vindeca. Ce poti spune cand nu stii ce sa spui


De multe ori se intampla sa vrem sa ajutam o persoana care trece printr... patrunzatoare. Cand un handicap devine o abilitate Cand se rupe ceva in viata ta . Cand nu... de preaviz Ia-le locul de munca, dar nu si demnitatea . Trapeze Cand esti disponibilizat ... »

Pret: 31.2 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


% pentru persoanele cu handicap, elevi si studenti; Absolventii obtin CERTIFICAT... adreseaza: o managerilor si persoanelor cu functii de conducere din cadrul agentilor... - Orientarea muncii echipelor si indivizilor pentru realizarea obiectivelor ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere civila

Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere civila delictuala


de la dosar, eliberat de Comisia de Expertiza Medicala a persoanelor cu handicap... fapta prin care s-a cauzat un prejudiciu unei alte persoane. Cand fapta se comite.... Pentru ca o persoana care are discernamant sa poata raspunde de fapta sa proprie se ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"munca persoane handicap" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Folositi cautarea