Inscrie firma »

model contract de consultanta - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre model contract de consultanta
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta achizitii publice pentru autoritati

Consultanta achizitii publice pentru autoritati contractante


de formulare si modelul de contract/acord-cadru. - indrumare si asistenta in utilizarea... documentatiei de atribuire - fisa de date a achizitiei, caietul de sarcini, modelele... extern cooptat. - redactarea contractului de achizitie publica ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta achizitii publice pentru autoritati

Consultanta achizitii publice pentru autoritati contractante


; fisa de date a achizitiei, caietul de sarcini, modelele de formulare si modelul... de contract/acord-cadru. - indrumare si asistenta in utilizarea Sistemului Electronic... contractului de achizitie publica/acordului-cadru. - intocmirea dosarului achizitiei ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta in asigurari

Consultanta in asigurari


urmareasca modelele reprezentative din piata globala de consultanta in asigurari si sa...Consultanta in asigurari Desi tanara, compania noastra isi propune sa... fizice sau juridice. Consultanta pentru persoanele jurice. Piata in care ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii ofertanti

SERVICII OFERTANTI


documentatiile de atribuire - fisele de date, formularele si contractele achizitiilor publice... a unui contract de achizitie publica; Contribuim la imbunatatirea pozitiei... companiei dumneavoastra in palierul achizitiilor publice, prin modelarea fiselor de date ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii complete in domeniul asigurarilor!

Servicii complete in domeniul asigurarilor!


de consultanta unui specialist; Managementul riscului pentru evaluarea, modelarea... de asigurare, care sunt mentionate in contractul de consultanta. In functie... de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, serviciile oferite de societatea ... »
 Avocat online

Avocat online


oferind un sfat juridic gratuit. Chiar daca aveti nevoie de un model de contract... feedback-ul dumneavoastra privind consultanta online tocmai pentru a ne imbunati ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Pachet procedura de atribuire achizitii publice

Pachet procedura de atribuire achizitii publice


: -Fisa de date a achizitiei -DUAE si Formulare -Model de contract/acord cadru 1... de contractare la nivelul careia se vor documenta deciziile din etapa de planificare... si complexitatea contractului, pe de o parte, si resursele disponibile la nivel de autoritate ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Organizare proceduri de achizitii publice de la a la z pentru

Organizare proceduri de achizitii publice de la A la Z pentru beneficiarii privati de fonduri europene


a contractului - intocmirea documentatiei de atribuire - consultanta pentru intocmirea... - intocmire model contract...Evitati corectiile aplicate asupra valorii eligibile a contractelor: rezultat ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Interfoane

Interfoane


de sisteme de interfonie oferim consultanta privind modelul si montarea in functie... de realitatile de pe teren. La cerere se pot incheia contracte de mentenanta (service). ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Salarizare - resurse umane

SALARIZARE - RESURSE UMANE


.06.2012 - privind modificarea si completarea modelului cadru al contractului individual de munca...Consultanta in inregistrarea firmei la Inspectoratul Teritorial de Munca -ITM...; Consultanta in realizarea criterilor de evaluare a salariatilor (criterii devenite ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Adeziv parchet ploiesti

Adeziv parchet Ploiesti


prin reactie chimica fara a se contracta (increti). Este potrivit pentru lemn extrem... Textura ferma - retine modelul spaclului Timp de deschidere bun Daca aveti nevoie... de un adeziv pentru parchet in Ploiesti apelati la consultanta oferita de noi! ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Asistenta juridica online gratis

Asistenta juridica online gratis


gratuit. Chiar daca aveti nevoie de un model de contract sau un formular juridic... dumneavoastra privind consultanta online tocmai pentru a ne imbunati activitatea. Solicita... de consultanta juridica gratuita in masura in care solicitarea dumneavoastra nu implica ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Aparat vibromasaj lotos

Aparat vibromasaj Lotos


Aparatul de vibromasaj Insportline este ideal pentru modelarea corpului.... Functioneaza pe principiul de vibratiilor, stimuleaza muschii si provoaca contractarea... in plus. Tonifica muschii si este foarte eficient in modelarea coporala si scaderea ... »

Pret: 1279 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii legale

Servicii legale


-------------------------------------------------------------------------------- Contracte comerciale de drept national si international elaborare contracte comerciale...; analiza si opinii scrise pe contracte; analiza si opinii scrise - situatii juridice... obligatiilor in contractele comerciale; elaborare clauze speciale in contracte ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Aparat vibromasaj fitness power full lanaform

Aparat vibromasaj fitness Power Full Lanaform


Full Lanaform este ideal pentru modelarea corpului.Functioneaza pe principiul... de vibratiilor, stimuleaza muschii si provoaca contractarea si relaxarea acestora.Doar 5... contractiile musculare, este foarte eficient in dezvoltarea lor. Principalele avantaje ... »

Pret: 874 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Aparat vibromasaj insportline alex

Aparat vibromasaj inSPORTline Alex


Aparatul de vibromasaj Insportline Alex este ideal pentru modelarea corpului.... Functioneaza pe principiul de vibratiilor,stimuleaza uschii si provoaca contractarea... pe principiul vibratiilor 3D,stimuland contractiile musculare,este foarte eficient ... »
Buyer Member 16 ani
Constanta
 Compresor cu surub 22 kw

Compresor cu surub 22 kW


ambientala recomandata de lucru este intre +3 ÷ +40 °C. Modelul AIR... din sediile sale din Cluj-Napoca si Brasov : - Consultanta tehnica de specialitate.... - Aria de acoperire a intregii tari atat pentru consultanta - vanzari cat mai ales ... »
Oferit de:STENHOJ ROMANIA
Buyer Member 17 ani
Cluj
 Compresoare cu surub pe vas rezervor

Compresoare cu surub pe vas rezervor


recomandata de lucru este intre +3 ÷ +40 °C. Modelul AIR STATION cuprinde... din Cluj-Napoca si Brasov : - Consultanta tehnica de specialitate prin oferirea.... - Aria de acoperire a intregii tari atat pentru consultanta - vanzari cat mai ales ... »
Oferit de:STENHOJ ROMANIA
Buyer Member 17 ani
Cluj
 Aparat vibromasaj fitness-lanaform

Aparat vibromasaj fitness-Lanaform


Lanaform este ideal pentru modelarea corpului.Functioneaza pe principiul... de vibratiilor, stimuleaza muschii si provoaca contractarea si relaxarea acestora.Doar 5..., stimuland contractiile musculare, este foarte eficient in dezvoltarea lor. Principalele ... »

Pret: 2365 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Aparat vibromasaj insportline charles

Aparat vibromasaj inSPORTline Charles


Aparatul de vibromasaj Insportline Charles este ideal pentru modelarea corpului.... Functioneaza pe principiul de vibratiilor,stimuleaza uschii si provoaca contractarea... pe principiul vibratiilor 3D,stimuland contractiile musculare,este foarte eficient ... »
Buyer Member 16 ani
Constanta
 Aparat vibromasaj insportline katrina

Aparat vibromasaj inSPORTline Katrina


Aparatul de vibromasaj Insportline este ideal pentru modelarea corpului... contractarea si relaxarea acestora. Doar 5 minute in picioare, cu genunchii us;or indoiti...SPORTline functioneaza pe principiul vibratiilor 3D, stimuland contractiile musculare, este foarte ... »
Buyer Member 16 ani
Constanta
 Reparatii copiator alb negru

REPARATII COPIATOR ALB NEGRU


sau CONTRACT lunar. Service copiatoare, reparatii, revizii si constatare defecte... si piese de schimb *consultanta telefonica gratuita *evaluarea sistemelor cu grad... de uzura ridicat *evaluarea costurilor de printare si copiere Contract service ... »

Pret: 20 EUR
Oferit de:SC GROMACHT SRL
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Compresor cu surub

Compresor cu surub


, cu supapa de siguranta si manometru. Modelul AIR STATION cuprinde: - Compresorul... Romania asigura din sediile sale din Cluj-Napoca si Brasov : - Consultanta tehnica...-economica optimizata. - Aria de acoperire a intregii tari atat pentru consultanta - vanzari cat ... »
Oferit de:STENHOJ ROMANIA
Buyer Member 17 ani
Cluj
 Codul muncii editia a xi-a

Codul Muncii editia a XI-a


/2003 pentru aprobarea modelului-cadru al contractului individual de munca... care ocupa functii de conducere; - durata contractului individual de munca incheiat... contractului individual de munca salarii sub nivelul salariului minim brut pe tara garantat ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Autosoft asloc-program de calcul intretinere si evidenta pentru

AUTOSOFT ASLOC-PROGRAM de calcul intretinere si evidenta pentru ASOCIATII de LOCATARI/ PROPRIETARI


aplicate de asociatie). Au fost introduse modelele de lista definite de lege, modelul... personalizarii modelului de lista dorit sau a unui model predefinit, astfel ca utilizatorul... grafica specifica sistemelor Win95/ 98. Permite arhivarea si consultarea arhivei ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 19 ani
Bucuresti
70 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"model contract de consultanta" in Firme Hot - 14 Rezultat(e)
Folositi cautarea