Inscrie firma »

mobilier pentru ateliere mecanice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre mobilier pentru ateliere mecanice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Mobilier  ateliere mecanice

MOBILIER ATELIERE MECANICE


Mobilier Ateliere Mecanice un produs format din unitati mobile de depozitare.... Bancurile sunt vopsite in 2 culori la alegerea dvs. Mobilier ateliere mecanice se... de rafturi comandat de dvs. Gama STORE LOGISTIC de Mobilier Ateliere Mecanice ofera ... »

Pret: 2000 EUR
Gold Member 12 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Mobilier metalic

MOBILIER METALIC


, vestiare, birouri, mobilier pentru ateliere mecanice, clasificatoare de dosare...STORE LOGISTIC - Partenerul tau pentru solutii de mobilier metalic STORE... de cerintele si specificul fiecarui client. Oferta STORE LOGISTIC pentru mobilier ... »
Gold Member 12 ani
Bucuresti
 Compresor de aer cu surub betico er 22-er55

Compresor de aer cu surub Betico ER 22-ER55


industriale din categoria liniilor de productie automate, productie de mobilier, ateliere..., cu injectie de ulei, capacitatea medie a acestei serii, le recomanda pentru aplicatii... de procesari mecanice. Blocurile de compresie, de ultima generatie sunt antrenate ... »

Pret: 10 RON
Oferit de:DH TOP ALEX SRL
Light Member 8 ani
Brasov
 Fabrica de mobila -de vanzare

Fabrica de mobila -de vanzare


) Cladire rezerva apa 300.000 l f) Cladire birouri =300m2 g) Cladire atelier mecanic... termica pentru incalzire spatiala cu : cazan apa calda 1800KW si cazan abur 1200 KW e... si atelier electric =1170m2 h) Cladire magazie carburanti =154m2 i) Cladire magazie ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Presa orizontala hidraulica pp200

Presa orizontala hidraulica PP200


ateliere folosesc aceste prese pentru intinderea si formarea diferitelor tipuri... executarea unui numar mare de piese forjate si a tuturor tipurilor de operatiuni pentru... sau a pieselor, spre deosebire de masinile de indoire pentru bare cu sectiune plana. Indoirea ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"mobilier pentru ateliere mecanice" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea