Inscrie firma »

masina de raschetat hummel - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre masina de raschetat hummel
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masina de raschetat  parchet

Masina de raschetat parchet HUMMEL-Lagler


HUMMEL de la LAGLER-GERMANIA,lider pe plan mondial in productia de masini... de raschetat profesionale. Este o masina robusta destinata in special parchetarilor... greutate masinii fiind de 79 kg. Durata medie de viata a unei masini HUMMEL este de 25 ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Masini de raschetat

masini de raschetat


sunt urmatoarele: -masini de raschetat cu banda continua:HUMMEL si SUPERHUMMEL... si service, consultanta, piese de schimb si accesorii pentru toate masinile de raschetat.... Masinile de raschetat si alte tipuri de servicii pe care firma ALVECO MONTAJ le ofera ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Service masini de raschetat

Service masini de raschetat


pentru orice masina de raschetat marca LAGLER: -Hummel-masina de camp cu banda... semiprofesionala cu tambur clasic sau centrifugal -Unico-masina de raschetat margini -Flip-masina... de raschetat margini,trepte si colturi -Elan-masina de raschetat margini,trepte si colturi ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet - montaj, raschetare,finisaj impecabil

PARCHET - MONTAJ, RASCHETARE,FINISAJ IMPECABIL


PARCHET - MONTAJ, RASCHETARE, LACUIRE, REPARATII, TRATAMENTE, TEHNICA DE ULTIMA... GENERATIE LAGLER (HUMMEL, FLIP, TRIO), FINISAJ IMPECABIL! Suntem onorati sa colaboram... cunoscute si apreciate sisteme din lume, masinile Lagler. Executam atat modele clasice ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Maner pentru transport-lagler

Maner pentru transport-Lagler


Maner pentru transport folosita pentru transportul masinii de raschetat... cu banda continua Hummel asamblata, peste obstacole sau in cazul scarilor. ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Stabilizator de tensiune 180-220 v-lagler

Stabilizator de tensiune 180-220 V-Lagler


trepte de reglaj destinat pentru toate tipurile de masini de slefuit sau raschetat... cum ar fi: HUMMEL , ELF PROFIT , SINGLE , TRIO , ELAN , FLIP , UNICO ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Suport transport/transcart-lagler

Suport transport/transcart-Lagler


Suport transport/transcart - ajutorul pentru transportul masinilor de raschetat.../slefuit cu banda Hummel, Elf si SuperHummel, chiar si peste mici gropi si scari. ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"masina de raschetat hummel" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea