Inscrie firma »

manual utilizare termostat - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre manual utilizare termostat
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Termostat programabil tc43pe - thermopads

TERMOSTAT PROGRAMABIL TC43PE - THERMOPADS


. Termostatul TC43PE este un termostat cu afisaj lcd si indicatie digitala utilizat pentru...Termostat programabil TC43PE - Thermopads Termostatele cu senzori de podea... pentru a conecta sistemul de incalzire in timpul predefinit de utilizator. Procedura ... »

Pret: 374.28 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Termostat de ambient cu fir fgk c3

Termostat de ambient cu fir FGK C3


minim 7°C. Pentru mai multe detalii, cititi manualul de utilizare.Termostatul...FGK C3 este un termostat simplu, fa£ra£ program sa£pta£manal.Poate comanda... confortul personal. Prin montarea unui termostat de ambient Computerm Q 3 va puteti ... »

Pret: 60 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Termostat de ambient cu fir computerm q 3

Termostat de ambient cu fir Computerm Q 3


minim 7°C. Pentru mai multe detalii, cititi manualul de utilizare.Termostatul...Computherm Q3 este un termostat simplu, fa£ra£ program sa... confortul personal. Prin montarea unui termostat de ambient Computerm Q 3 va puteti ... »

Pret: 85 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Termostat cu radiocomanda auraton 2020tx plus

Termostat cu radiocomanda Auraton 2020TX PLUS


PRET PRODUS: 249.99 lei Termostat cu radio comanda, se folosdeste la reglarea... poate fi reglat manual pentru a evita interferente cu alte sisteme cu radio comanda... * consum redus de energie cu pana la 30% * fiabilitate ridicata, usor de utilizat ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Termostat digital cu radiofrecventa euroster 3000

Termostat digital cu radiofrecventa Euroster 3000 TXRX


Termostat digital cu radiocomanda Euroster 3000 TXRX carateristici...: Inteligent si usor de programat. Utilizat pentru comanda aparatelor de incalzire.... Economie de pana la 30% la combustibilul utilizat de aparatul de incalzire. 2 senzori ... »

Pret: 279 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Termostat ambiental programabil radio comanda,

Termostat ambiental programabil radio comanda, 091FLVBC


Material Plastic Continut pachet 1 x Garantie 1 x Manual de utilizare Culoare Alb...Termostatul ambiental Salus 091FLVBC este un dispozitiv care permite... controlul unui sistem de incalzire prin radio comanda, receptorul termostatului se ... »

Pret: 265 RON
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Termostat rf cu baterii (alb) vs20wrf

Termostat RF cu baterii (alb) VS20WRF


TERMOSTAT RF CU BATERII (ALB) O Termostat digital, 4 in 1 (sau cu patru... Vacanta O Mod manual- modificare temporara sau permanenta a temperaturii O Optiune... termostatele de la modul de INCALZIRE la modul de RACIRE (si viceversa), doar atunci cand ... »

Pret: 287 RON
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Termostat rf cu baterii (negru) vs20brf

Termostat RF cu baterii (negru) VS20BRF


TERMOSTAT RF CU BATERII (Negru) O Termostat digital, 4 in 1 (sau cu patru... Vacanta O Mod manual- modificare temporara sau permanenta a temperaturii O Optiune... termostatele de la modul de INCALZIRE la modul de RACIRE (si viceversa), doar atunci cand ... »

Pret: 312 RON
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Termostat wireless programabil wi-fi salus it500

Termostat wireless programabil wi-fi SALUS IT500


Termostat wireless programabil wi-fi SALUS IT500 Termostat wireless programabil..., ecran LCD si butoane tactile ce permite atat controlul local direct de pe termostat... sau PC. Nu necesita conexiune prin cablu comunicarea dintre termostat si celelalte ... »

Pret: 587.52 RON
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Termostat de ambient fara fir auraton 2020 tx plus

Termostat de ambient fara fir AURATON 2020 TX Plus


- pretul termostatului se amortizeaza 100% numai in cateva luni de utilizare patru...Termostat de ambient fara fir AURATON 2020 TX PlusACEST MODEL NU SE MAI FABRICA... de functionare, comunicare si alimentare codul de comunicare poate fi reglat manual pentru ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Termostat neprogramabil cu receptor tip priza,

Termostat neprogramabil cu receptor tip priza, RT310SPE


face manual de la butoanele termostatului; , Functie anti...Noul pachet RT310SPE format din termostatul digital RT310TX si Receptorul tip... de incalzire electrica. Receptorul tip priza Salus SPE868 poate fi utilizat cu orice ... »

Pret: 281 RON
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Termostat neprogramabil cu receptor tip priza,

Termostat neprogramabil cu receptor tip priza, RT510SPE


intervale zi; O Setarea temperaturii se face manual de la butoanele termostatului; O...Noul pachet RT510SPE format din termostatul digital RT510TX si Receptorul tip... de incalzire electrica. Receptorul tip priza Salus SPE868 poate fi utilizat cu orice ... »

Pret: 349 RON
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Termostat tempco digital e3, rf web

Termostat TempCo Digital E3, RF web


TempCo Digital RF TempCo Digital - termostat digital wireless (RF 868MHz...), conceput pentru a fi utilizat impreuna cu capete termoelectrice servomotoare inchise... fara curent (NC); compatibil cu termostatul master TempCo Central. Specificatii ... »

Pret: 191.18 RON
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Termostat de ambient fara fir auraton 2005 tx plus

Termostat de ambient fara fir AURATON 2005 TX Plus


de utilizat si de programat preturi competitive - pretul termostatului se amprtizeaza 100...Termostat de ambient fara fir AURATON 2005 TX PlusAvantaje: radio comanda... reglat manual pentru a evita interferente cu alte sisteme cu radio comanda setul ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Termostat de ambianta computherm q7

Termostat de ambianta Computherm Q7


si de utilizat.Garantie 2 ani Termostat de ambianta Computherm Q7. Computherm Q7 este...Termostat de ambianta Computherm Q7 . Computherm Q7 este un termostat complex... un termostat complex, prezinta multe facilitati, cu toate acestea este foarte usor ... »

Pret: 100 RON
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Termostat digital magnum k12

Termostat digital Magnum K12


. Prin utilizarea unui buton in sistem 3 ( asemenea unui telefon mobil) acest termostat este... Acest termostat K12 foarte avansat este special conceput pentru incalzirea... prin pardoseala. Termostatul include un senzor de podea pentru a putea regla temperatura ... »

Pret: 289 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Termostat de ambianta wireless computherm q7 rf

Termostat de ambianta wireless Computherm Q7 RF


foarte usor de programat si de utilizat.Termostat de ambianta wireless Computherm Q7... manualaPrecizia de afisare este de ±0,5°C.Computherm Q7 RF, termostat fara... este prevazut cu un buton, MANUAL, care permite comanda manuala. Termostatul poarta ... »

Pret: 210 RON
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Termostat de ambient cu fir programabil fgk c7

Termostat de ambient cu fir programabil FGK C7


de utilizare".Termostatul de ambient electronic asigura confortul utilizarii centralei...FGK C7 este un termostat complex, prezinta multe facilitati, cu toate acestea... este foarte usor de programat si de utilizat. Permite programe separat pentru ... »

Pret: 75 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Termostat de ambient cu fir programabil computerm q7

Termostat de ambient cu fir programabil Computerm Q7


de utilizare".Termostatul de ambient electronic asigura confortul utilizarii centralei...Computherm Q7 este un termostat complex, prezinta multe facilitati, cu toate... acestea este foarte usor de programat si de utilizat. Permite programe separat pentru ... »

Pret: 115 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Termostat electronic ambiental auraton- 2005 tx plus

Termostat electronic ambiental AURATON- 2005 TX Plus


, usor de utilizat si de programat preturi competitive - pretul termostatului se...Termostat electronic ambiental AURATON- 2005 TX Plus AURATON 2005 TX Plus... de comunicare poate fi reglat manual pentru a evita interferente cu alte sisteme cu radio ... »

Pret: 336.9 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Termostat electronic ambiental auraton- 2020 tx plus

Termostat electronic ambiental AURATON- 2020 TX Plus


Termostat electronic ambiental AURATON- 2020 TX Plus AURATON 2020 TX Plus... de comunicare poate fi reglat manual pentru a evita interferente cu alte sisteme cu radio... consum redus de energie cu pana la 30% fiabilitate ridicata, usor de utilizat ... »

Pret: 336.9 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Termostat de ambient cu fir computherm q7

Termostat de ambient cu fir COMPUTHERM Q7


Caracteristici tehnice termostat de ambient cu programabil fir COMPUTHERM Q7... un termostat complex, prezinta multe facilitati, cu toate acestea este foarte usor... de programat si de utilizat. Poate comanda un aparat de incalzire sau racire, climatizare ... »

Pret: 90 RON
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Termostat si priza wireless trotec bn35

Termostat si Priza Wireless Trotec BN35


conectate la termostat pot fi cuplate sau decuplate manual, fara a mai fi posibila... utilizarea functiilor termostatului.BN35 este alcatuit dintr-o priza wireless...Termostatul wireless Trotec BN35 permite controlul de la distanta ... »

Pret: 159 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Termostat electronic ambiental auraton- 2005 tx plus

Termostat electronic ambiental AURATON- 2005 TX Plus


, usor de utilizat si de programatpreturi competitive - pretul termostatului se...Termostat electronic ambiental AURATON- 2005 TX PlusAURATON 2005 TX Plusradio... poate fi reglat manual pentru a evita interferente cu alte sisteme cu radio ... »

Pret: 336.9 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Termostat electronic ambiental auraton- 2020 tx plus

Termostat electronic ambiental AURATON- 2020 TX Plus


Termostat electronic ambiental AURATON- 2020 TX Plus AURATON 2020 TX Plusradio... reglat manual pentru a evita interferente cu alte sisteme cu radio comandasetul... de energie cu pana la 30%fiabilitate ridicata, usor de utilizat si de programatpreturi ... »

Pret: 336.9 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
679 produse / 28 pagini
25 produse pe pagina.

"manual utilizare termostat" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea