Inscrie firma »

locuri munca bacau - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre locuri munca bacau
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Locuri de munca in strainatate

Locuri de munca in strainatate


Mii de locuri de munca in strainatate, consultanta CV gratuita, sfaturi... concentreaza pe oferte de locuri de munca in strainatate, intr-un mod eficient, simplu... si informatii in vederea angajarii si plecarii la munca in strainatate cu contract, pentru ... »
Oferit de:AVION FM SRL
Buyer Member 9 ani
Bacau
 Curs perfectionare expert achizitii publice

CURS PERFECTIONARE EXPERT ACHIZITII PUBLICE


SCOALA DE STUDII COMERCIALE BACAU organizeaza in perioada 20 - 22 februarie... de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii... Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs perfectionare comunicare in limba engleza

CURS PERFECTIONARE COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA


SCOALA DE STUDII COMERCIALE BACAU, furnizor autorizat de formare profesionala...", program certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul... de catre Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs initiere operator calculator

CURS INITIERE OPERATOR CALCULATOR


SCOALA DE STUDII COMERCIALE BACAU, fundatia Camerei de Comert si Industrie... Bacau, organizeaza in luna februarie cursul de initiere OPERATOR INTRODUCERE... Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Pacific-pavele si terasamente din cauciuc

Pacific-Pavele si terasamente din cauciuc


pentru bovine Pardoseli pentru locuri de munca. ...Pacific-Terasa piscina-locatie-Bacau. Produse din granule selectate de cauciuc... terenuri de sport. Terenuri de sport ,locuri de joaca pentru copii Terasament ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs abordare practica a fondului european agricol de dezvoltare

CURS Abordare practica a Fondului European Agricol de Dezvoltare Rurala


practica a Fondului European Agricol de Dezvoltare Rurala BACAU 12-14 septembrie... si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse. Acestea, traduse si apostilate, sunt... un discount de 10%. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile pe baza ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


de CNFPA Codul Nomenclator/COR al calificarii/ocupatiei: 241919 BACAU, 12... - Orientarea muncii echipelor si indivizilor pentru realizarea obiectivelor... se fac on-line in limita locurilor disponibile pe baza formularului de inscriere ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"locuri munca bacau" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea