Inscrie firma »

linie productie brichete rumegus - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre linie productie brichete rumegus
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Presa de brichetat rumegus - winter

Presa de brichetat rumegus - WINTER


la dispozitie in COMANESTI (BC): Presa de brichetat rumegus - (Cod W01) - marca: WINTER... si piese de schimb. Pentru linii de productie asiguram punerea in functiune... - Germania; - capacitate de brichetare: 45 - 75 kg/h; - diam. brichete: 65 mm ... »
Buyer Member 19 ani
Bacau
 Cernator de rumegus biomasit

Cernator de rumegus BIOMASIT


Producem utilaje pentru Brichete din Rumegus, Brichete din Paie. Linii complete... cu Tocatori, Uscatoare, Prese, Masini de ambalat Brichete. Cernatorul de rumegus... BIOMASIT, este ideal pentru echiparea unei linii de produs brichete pentru a sorta ... »
Buyer Member 16 ani
Botosani
 Tocator rumegus

Tocator rumegus


: 1. Linie de tocare lemn RM-800.4 Motor Principal - 30 kw Motor de dozare - 1...X1,5 kw 2. Linie de tocare lemn RM800.7 Motor Principal 37 kw... Motor de dozare - 1X1,5 kw Tensiune de alimentare- 400 V/50 Hz Productivitatea ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Presa de brichetat rumegus, prodeco - nano e 55

Presa de brichetat rumegus, PRODECO - Nano E 55


pune la dispozitie in COMANESTI (BC): Presa de brichetat rumegus, PRODECO...: garantie, post-garantie, service si piese de schimb. Pentru linii de productie asiguram... - Nano E 55 Model: Nano E 55 Capacitate brichetare: 15-50 kg/h Diam. brichete ... »
Buyer Member 19 ani
Bacau
 Bricheti din rumegus 100% fag

BRICHETI DIN RUMEGUS 100% FAG (ESENTA TARE)


. Pentru producerea acestor bricheti este folosita o linie de productie foarte mare... bricheti (brichete) din rumegus 100% fag care au o calitate foarte buna din punct... si ofera mult mai multa putere calorica decat brichetii obtinuti din rumegus esenta ... »
Buyer Member 15 ani
Caras severin
 Linie peleti din rumegus, biomasa ,

LINIE PELETI DIN RUMEGUS, BIOMASA , PAIE


WWW.GAMM-PRODUCTIE.COM FIRMA PRODUCE SI COMERCIALIZEAZA ; 1.MASINA TRATAT...) ULEI VEGETAL 8.LINIE IMBUTELIERE... BRICHETAT, PELETIZATOR ,INSTALATIE BRICHETAT PAIE,PELETI PAIE,PELETI FURAJE ... »

Pret: 1 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Peleti rumegus - linie peleti ,

PELETI RUMEGUS - LINIE PELETI , MASINA PELETI


WWW.GAMM-PRODUCTIE.COM FIRMA PRODUCE SI COMERCIALIZEAZA ; 1.MASINA TRATAT...) ULEI VEGETAL 8.LINIE IMBUTELIERE... BRICHETAT, PELETIZATOR ,INSTALATIE BRICHETAT PAIE,PELETI PAIE,PELETI FURAJE ... »

Pret: 1 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Presa brichetat mecanica

Presa brichetat mecanica


Presa brichetare cu sistem mecanic BT-060-400 PRET: posibilitate factura fara... Caracteristici constructive si functionale: Productivitate: 300 - 400kg/ora in dependenta... de materia prima. Densitatea brichetelor la iesire din presa de brichetat de la 1100 ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Masina brichetat cu sistem mecanic

Masina brichetat cu sistem mecanic AgroBioBrichet


Masina brichetat cu sistem mecanic BT-060-400 PRET: posibilitate factura fara... Caracteristici constructive si functionale: Productivitate: 300 - 400kg/ora in dependenta... de materia prima. Densitatea brichetelor la iesire din presa de brichetat de la 1100 ... »
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Presa mecanica de brichetat brichete model:

Presa mecanica de brichetat brichete model: BT-050-200


mecanica brichetat brichete din paie si rumegus BT-050-200 - Linie de răcire brichete...Presa mecanica brichetat brichete cu diametru de 50 mm din paie si/sau rumegus...ți, formând brichete, de forma cilindrica (combustibil solid) cu o densitate ... »

Pret: 20000 EUR
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Utilaje pentru prelucrare lemn &  pal

UTILAJE pentru PRELUCRARE LEMN & PAL


-garantie, service si piese de schimb. Pentru linii de productie asiguram punerea in functiune... exhaustare, aspirator rumegus, exhaustor rumegus, masini de chertat, masini de frezat... cu lant, imbinat in dinti, compresoare, masini de ascutit, masini de debitat, linii ... »
Buyer Member 19 ani
Bacau
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"linie productie brichete rumegus" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea